Οι 4 άντρες του ζωδιακού που εξιτάρονται από το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι

Θέλουν να παιδευτούν για να κατακτήσουν μια γυναίκα

Οι 4 άντρες του ζωδιακού που εξιτάρονται από το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι

Η αγωνία, η έξαρση, η ευρηματικότητα, η δράση, το κυνήγι, οι ανατροπές και η αδρεναλίνη, μπορούν να αποδειχτούν τα πιο δυνατά όπλα για κάποιους άντρες, ώστε τελικά να κερδίσουν τη δύσκολη μάχη της κατάκτησης μιας γυναίκας. Διάβασε παρακάτω σε ποια ζώδια ανήκουν οι παραπάνω κύριοι, που έχουν αναμφισβήτητες επιδόσεις στο παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι και τους αρέσει να πετυχαίνουν δύσκολους ερωτικούς στόχους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι ένα αέρινο ζώδιο που απολαμβάνει αφάνταστα το φλερτ, ενώ έχει ανάγκη από διαρκή νοητική και ψυχική διέγερση. Το να κυνηγάει ένα άτομο που του τραβάει τον ενδιαφέρον είναι μια διαδικασία που τον κάνει να κινητοποιείται στο έπακρο! Απλώς θυμήσου το εξής: Αν συμμετέχεις στο παιχνίδι της κατάκτησης με έναν Δίδυμο, να ξέρεις ότι, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, θα σεβαστεί την επιδεξιότητά σου να το «παίξεις» σωστά. Απολαμβάνει το ερωτικό κρυφτούλι, όταν αυτό γίνεται με δεξιοτεχνία και μαστοριά και όχι χοντροκομμένα. Για παράδειγμα, μην προσποιηθείς ότι δήθεν είσαι απασχολημένος και δεν μπορείς να βρεθείτε και στη συνέχεια κάνεις ανάρτηση στα social, όπου θα περιγράφεις τι ωραία πέρασες απόψε που βγήκες βόλτα με τις φίλες σου. Θα το θεωρήσει εντελώς… φάουλ και άνετα μπορεί να ξενερώσει. Αν θέλεις να τον τσιγκλήσεις, απλώνοντας μυστήριο γύρω σου, πρέπει ανά πάσα στιγμή να είσαι σε θέση να υποστηρίξεις το επιχείρημά σου. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος, με τον οποίο θα καταφέρεις να… ξεσηκώσεις το μυαλουδάκι του για να ασχοληθεί μαζί σου!

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο πολύ επιρρεπές στα παιχνίδια του μυαλού. Για την ακρίβεια, θα προτιμούσε να πάθει τα χειρότερα, παρά να ομολογήσει ότι τρέφει αισθήματα για ένα άλλο άτομο και να εκτεθεί άμεσα στα μάτια του. Το θεωρεί πολύ ριψοκίνδυνο και δεν νιώθει καθόλου ασφαλής. Εάν ένας Σκορπιός «δαγκώσει τη λαμαρίνα» μαζί σου, θα δείξει απόλυτη κατανόηση, αν τη μια μέρα είσαι ανοιχτό βιβλίο και την άλλη πολύ σκληρό καρύδι για να υποκύψεις στις διαθέσεις του. Η επίλυση των μυστηρίων είναι η τροφή του και όσο περισσότερο τον ταΐζεις με αυτήν την τροφή, τόσο πιο πολύ θα… κολλάει μαζί σου. Αυτό πρέπει να είναι και το μάθημα που θα αποκομίσεις από έναν Σκορπιό. Χρειάζεται συνεχώς την αγωνία και την αμφισβήτηση που τελικά θα τον οδηγήσουν στην έκφραση του περίφημου πάθους του! Από τη στιγμή που θα σε κατακτήσει ολοκληρωτικά και θα καταλήξετε μαζί, ο Σκορπιός δεν πρόκειται πια να «ιδρώσει τη φανέλα».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που είναι διαβόητο για την έφεσή του στην «μη δέσμευση». Όμως, περισσότερο ακόμα από το να είναι «φευγάτος» εραστής, αγαπάει την περιπέτεια και την πρόκληση της κατάκτησης. Στην περίπτωση που έχεις εκφράσει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον για το άτομό του, αλλά εξακολουθείς να κρατάς τις αποστάσεις σου, θα τον βάλεις σίγουρα στην πρίζα. Μόλις δει έστω και λίγο «πράσινο φως», θα αρχίσει να προσέχει τι σου αρέσει και τι όχι, τι σε εξιτάρει, ποιες είναι οι ανάγκες σου, ώστε να μαζέψει στην φαρέτρα του όλα τα όπλα που χρειάζεται για να σε κερδίσει! Το παν είναι να τον εμπνεύσεις και να νιώσει αποφασισμένος να ριχτεί στο παιχνίδι της κατάκτησης. Στη συνέχεια, θα αρχίσει να σε πολιορκεί, εκτοξεύοντας με ανυπέρβλητη μαεστρία τα βέλη του. Και δεν πρόκειται να σταματήσει, μέχρι να καταφέρει τον σκοπό του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος, με κάποιο περίεργο και εντελώς ιδιαίτερο τρόπο, καταφέρνει να είναι βαθιά παθιασμένος και παράλληλα να παραμένει ατάραχος και να δείχνει σταθερά… αδιάφορος. Αν αποφασίσεις να αρχίσεις τα μπρος-πίσω με αυτό το ζώδιο, πρέπει να ξέρεις ότι σε αυτό το παιχνίδι είναι εξπέρ. Και μάλιστα, στην περίπτωση που υπάρχει αμοιβαία αισθηματική ή σεξουαλική έλξη, ένας Υδροχόος μπορεί να γίνει πολύ επίμονος, την ίδια ακριβώς στιγμή που εσύ θα στοιχημάτιζες ότι δεν συγκινείται και πολύ από την ύπαρξή σου! Δεν πρέπει όμως να ξεχνάς ότι είναι ένα από τα 4 σταθερά ζώδια. Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που δεν πρόκειται να τα παρατήσει με τίποτα, έως ότου σταματήσεις να το παίζεις δύσκολη και να υποταχθείς στον έρωτά του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved