Μην «ανοίξεις πόλεμο» με αυτά τα 5 ζώδια, γιατί θα χάσεις!

Αν τσακωθείς μαζί τους, θα σε κατατροπώσουν!

Μην «ανοίξεις πόλεμο» με αυτά τα 5 ζώδια, γιατί θα χάσεις!

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, ήρεμοι και συνήθως χαμογελαστοί, οι οποίοι σου προξενούν τη διάθεση να τους προσεγγίσεις για να κάνετε παρέα ή να συζητήσετε διάφορα θέματα. Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι που διστάζεις ακόμα και να τους απευθύνεις τον λόγο, επειδή σου προξενούν την εντύπωση ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου επιτεθούν λεκτικά ή ακόμα και σωματικά.

Η επιθετικότητα είναι θέμα χαρακτήρα και, κοιτάζοντας τον ζωδιακό κύκλο, μπορούμε να απομονώσουμε κάποια ζώδια που είναι πιο επιθετικά ή και πιο… τρομακτικά από τα άλλα. Με αυτά τα ζώδια το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ήθελες να βρεθείς απέναντι σε μια διαμάχη, αφού οι αντιδράσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες.

Ταξινομήσαμε, λοιπόν, τα ζώδια σε μια κλίμακα επιθετικότητας και καταλήξαμε στο top 5 του ζωδιακού το οποίο σας παρουσιάζουμε παρακάτω:

ΚΡΙΟΣ

Το πρώτο ζώδιο, ο Κριός είναι γνωστό ως ένα από τα πιο επίμονα, παρορμητικά και επιθετικά ζώδια. Όμως, παρότι είναι μονίμως στην τσίτα και βγάζει μια έντονη επιθετικότητα, δεν θα μπορούσες με τίποτα να τον πεις κακό. Και αυτό φαίνεται από το πόσο εύκολα και γρήγορα ξεπερνά το στάδιο του θυμού και πάει παρακάτω. Πάντως, αν αποφασίσεις να… τσιγκλίσεις αυτό το πύρινο ζώδιο, η μάχη μαζί του είναι χαμένη εκ των προτέρων!

Οι Κριοί απογοητεύονται εύκολα, οπότε είναι εύκολο να πεις κάτι που θα τους θυμώσει. Από τη στιγμή που ένας Κριός θα γίνει έξαλλος μαζί σου, οι αντιδράσεις του θα είναι αρκετά δραματικές και δεν πρόκειται να σε αφήσει να ξεφύγεις τόσο εύκολα!

Παρόλο που συνήθως ελέγχει την ψυχραιμία του, αν κάνεις κάτι που θα τον θυμώσει πραγματικά, δεν υπάρχει διαφυγή από την οργή του. Όταν ο Κριός έρχεται αντιμέτωπος με συγκρούσεις, αντιδρά θυμωμένα γιατί δεν έχει μεγάλη υπομονή. Από την άλλη πλευρά όμως, αν του δείξεις εμπιστοσύνη και αφοσίωση, μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος της ζωής σου!

ΛΕΩΝ

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι πολύ τολμηροί, εξωστρεφείς και σίγουροι για τον εαυτό τους. Αυτό σημαίνει ότι σε έναν Λέοντα δεν αρέσει η αίσθηση ότι απειλείται και δεν πρόκειται να κάνει πίσω αν τον προκαλέσεις, γιατί τότε θα ανακαλύψεις ότι θα ήταν καλύτερα να μην τα είχες βάλει ποτέ μαζί του!

Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει την ψυχραιμία του και –από την στιγμή που θα θυμώσει ή απλώς θα διαφωνήσει μαζί σου– θα μετατραπεί σε ένα επιθετικό και ετοιμοπόλεμο θηρίο!

Γενικά, οι Λέοντες είναι άτομα θορυβώδη και έντονα, ενώ ακόμα και το πιο ασήμαντο πράγμα μπορεί να τους θυμώσει πολύ. Ένας θυμωμένος Λέων μπορεί να γίνει ανελέητος, αλαζονικός και να εκστομίσει πολύ σκληρές κουβέντες κατά τη διάρκεια ενός καυγά. Ωστόσο, αν του ζητήσεις συγγνώμη, προτού τα πράγματα κλιμακωθούν, ίσως καταφέρεις να αποφύγεις ένα μεγάλο δράμα!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι γνωστός ως ένα άγριο, έντονο και ισχυρό ζώδιο, με το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θέλεις να ανοίξεις πόλεμο. Όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως πρέπει, οι Σκορπιοί μπορούν να θυμώσουν πολύ, αναδεικνύοντας την επιθετική και βίαιη πλευρά του εαυτού τους.

Γενικότερα, πάντως, δεν είναι και οι πιο επιθετικοί άνθρωποι. Δυσκολεύονται όμως πολύ στο να εγκαταλείψουν μια δυσάρεστη κατάσταση που μόλις έχει συμβεί. Αυτό σημαίνει ότι αν τσακωθείς ποτέ με έναν Σκορπιό, δεν θα το ξεχάσει. Κατά τη στιγμή του ξεσπάσματός του, ο Σκορπιός μπορεί να ουρλιάξει ή να σπάσει πράγματα, εκφράζοντας μια εκδικητική μανία και δίνοντάς σου να καταλάβεις ότι είναι ικανός να φτάσει πραγματικά στα άκρα!

Ακόμα και το πιο μικρό πράγμα μπορεί να τον στενοχωρήσει και θα πολεμήσει με πάθος όποιον έχει το θάρρος «να πατήσει τα κουμπιά» του. Επομένως, πρέπει να είσαι πραγματικά προσεκτικός, την επόμενη φορά που, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα βρεθείς αντιμέτωπος με έναν Σκορπιό!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι πολύ διεκδικητικοί και ταυτόχρονα εξωστρεφείς και εκδηλωτικοί χαρακτήρες. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι άτομα χωρίς όρια και δεν φοβούνται να πουν οτιδήποτε «τους κατέβει στο κεφάλι» ανά πάσα στιγμή.

Πιστεύουν ότι έχουν πάντα δίκιο και μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο για αυτούς να ξεφύγουν από την επιθετική τους συμπεριφορά, ακόμα κι αν δεν έχουν πραγματική πρόθεση να πληγώσουν τα συναισθήματα κανενός.

Είναι ένα ζώδιο που δύσκολα συζητάς μαζί του, επειδή θα βρει την πιο λογική και συνάμα την πιο απίθανη λύση για να κερδίσει σε μια αψιμαχία. Να ξέρεις, πάντως, ότι οι σκληρές κουβέντες που εκστομίζει τις περισσότερες φορές δεν είναι κακόβουλες. Αποτελούν μάλλον ένα σύμπτωμα της ανυπομονησίας του και της ανάγκης του για ανεξαρτησία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένα ιδιαίτερα πεισματικό ζώδιο που δεν συγχωρεί εύκολα, κυρίως επειδή είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτεί τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των ανθρώπων. Η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστείς χρόνο έως ότου φτάσεις έναν Αιγόκερω στα άκρα, επειδή γενικά είναι ήρεμος και ισορροπημένος. Αν όμως το καταφέρεις, είναι καλύτερα να προσέχεις πολύ.

Σε μια αντιπαράθεση με αυτό το ζώδιο, να ξέρεις ότι ο αγώνας μπορεί να διαρκέσει αρκετά, αλλά στο τέλος θα είσαι ο μόνος που θα έχει εξαντληθεί. Από τη στιγμή που έχει αποφασίσει κάτι, πολύ δύσκολα θα μετακινηθεί από την άποψή του και δεν θα ακούσει συμβουλές από κανέναν.

Ο Αιγόκερως πιστεύει ότι η άποψή του είναι πάντα η σωστή και κατά τη διάρκεια ενός καυγά, μπορεί να γίνει πολύ κακός με τα λόγια. Αν και συχνά του λείπει η συμπόνια, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει βία για να σε βάλει στη θέση σου, απλώς θα χρησιμοποιήσει το εκτενές λεξιλόγιό του!

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα ζώδια καλό θα ήταν να μη σε πιάσουν στο στόμα τους

Τα 4 ζώδια που γοητεύονται από ένα αληθινό έγκλημα!

Τα ζώδια που κοιτάνε πρώτα το συμφέρον τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved