Τα 4 ζώδια που γοητεύονται από ένα αληθινό έγκλημα!

Ψάχνουν να βρουν το δολοφόνο ως γνήσιοι ντεντέκτιβ!

Τα 4 ζώδια που γοητεύονται από ένα αληθινό έγκλημα!

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι το γερό στομάχι που χρειάζεται προκειμένου να εμβαθύνουν στην σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης. Για κάποιους όμως μπορεί να αποτελεί και τρόπο ζωής. Το αληθινό έγκλημα είναι για ανθρώπους που μπορούν να κοιτάξουν πέρα μια τρομακτική, αφόρητη πραγματικότητα. Όλοι γνωρίζουμε ότι φρικτά εγκλήματα συμβαίνουν όλη την ώρα, αλλά το να αντιμετωπίζεις αυτά τα εγκλήματα ευθέως, αγγίζει τους βαθύτερους φόβους σου με έναν ικανοποιητικό τρόπο. Είναι μια έξαρση αδρεναλίνης, μια βουτιά στον τρόμο όπως με το τραινάκι του λούνα παρκ. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα βρεθείς σε μια ανείπωτη κατάσταση, στην οποία δεν θα ήθελες ποτέ να βρεθείς στην πραγματικότητα.

Αν αναρωτιέσαι ποιος κατανοεί και αντιμετωπίζει σε βάθος τα εγκληματικά φαινόμενα καλύτερα από τον καθένα, διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που αγαπούν να ασχολούνται με το αληθινό έγκλημα:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γοητεύεται από την ισορροπία μεταξύ του «καλού» και του «κακού»

Παρόλο που πολλοί προτιμούν να χαρακτηρίζουν κάθε κατάσταση ως «μαύρο» ή «άσπρο», ένας Δίδυμος καταλαβαίνει ότι το να βλέπεις ένα έγκλημα με τόσο απλό τρόπο, θα ήταν μάλλον ανόητο.

Γνωστό για τη διπλή όψη της φύσης του, την ατελείωτη περιέργειά του και της χαμαιλεοντικές του ικανότητες, δεν υπάρχει άλλο ζώδιο που καταλαβαίνει τους ανθρώπους καλύτερα από τον Δίδυμο. Και πράγματι ο Δίδυμος ξέρει πώς η ανθρωπότητα είναι φτιαγμένη από γκρι αποχρώσεις. Επειδή μπορεί να μπει στο μυαλό όλων όσων εμπλέκονται σε ένα έγκλημα, είναι σε θέση να υποψιαστεί την όλη κατάσταση από μια πολύ ευαίσθητη και διαισθητική σκοπιά. Και τελικά, βρίσκεται στην προνομιακή θέση να αποδείξει ότι τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ταλαντούχος ερευνητής που αγαπά το μυστήριο

Ένας Παρθένος, επειδή είναι τόσο διάσημος για το λογικό μυαλό του, το ταλέντο του στην ανάλυση και τη σημασία που δίνει στη λεπτομέρεια, μπορεί να γίνει ο πιο ταλαντούχος ντεντέκτιβ απ’ όλα τα ζώδια. Τίποτα δεν ξεφεύγει από το λέιζερ της παρατηρητικότητάς του που εστιάζει στη λεπτομέρεια και συλλέγει λεπτές πληροφορίες που στις περισσότερες περιπτώσεις θα έμεναν αναξιοποίητες επειδή κανείς άλλος δεν θα τις παρατηρούσε. Το ζώδιο αυτό είναι σε θέση να συνδέσει αποδείξεις, γεγονότα και περιστάσεις τόσο άψογα όσο κάποιος συνδυάζει ένα περίπλοκο παζλ. Εάν με οποιονδήποτε τρόπο έχεις υπάρξει θύμα ενός εγκλήματος και ο άνθρωπος που το ερευνά είναι Παρθένος, εμπιστέψου τον. Είσαι σε καλά χέρια!

ΖΥΓΟΣ

Νιώθει μεγάλη ικανοποίηση όταν αποδίδεται δικαιοσύνη

Οι Ζυγοί στην αστρολογία συμβολίζονται από τη ζυγαριά της δικαιοσύνης και είναι αλήθεια ότι συχνά εξελίσσονται σε πολύ καταρτισμένους δικηγόρους, δικαστές αλλά και ενόρκους. Κανένα ζώδιο δεν μπορεί να νιώσει την ικανοποίηση του Ζυγού όταν αποδίδεται δικαιοσύνη. Και να ξέρεις ότι θα παραμείνει πιστός στις αρχές του, ακόμα και στα πιο ψυχρά εγκλήματα, μέχρι να δει επιτέλους έναν δράστη πίσω από τα κάγκελα. Επειδή διαθέτει κοινή λογική και είναι ορθολογιστής από τη φύση του, ένας Ζυγός μπορεί να αφήσει στην άκρη τα συναισθήματά του και να σταθμίσει κάθε επιλογή προκειμένου να εκφράσει την πιο δίκαιη κρίση. Η εμβάθυνση στο αληθινό έγκλημα δίνει σε αυτό το ζώδιο την ευκαιρία να αξιοποιήσει το ταλέντο του στη διπλωματία, ανεβάζοντας με μοναδική ορμή την αδρεναλίνη του στα ύψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν μπορεί να αντισταθεί στην άθλια, κρυφή πλευρά της ανθρώπινης φύσης

Ο Σκορπιός αστρολογικά ταυτίζεται με τον 8ο οίκο του μυστηρίου, του θανάτου και των ταμπού, καθώς και σε όλα όσα η κοινωνία θα προτιμούσε να παραμείνουν κρυφά. Εκ φύσεως λοιπόν, αγαπά το αληθινό έγκλημα περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Δεν υπάρχει κάτι που να είναι τόσο σκοτεινό για να τον φοβίσει, τίποτα αρκετά τρομακτικό για να τον αποτρέψει από την ενασχόλησή του με το έγκλημα. Δεν έχει σημασία πόσο παράδοξο, ασυνήθιστο ή φρικιαστικό μπορεί να είναι ένα έγκλημα. Ένας Σκορπιός σπάνια συγκλονίζεται από το πόσο βάναυση ή περίεργη είναι μια κατάσταση. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα σε αυτόν τον κόσμο που τον κάνουν να νιώθει βαρεμάρα ή υποτονικότητα. Όμως, το πραγματικό έγκλημα δεν τον απογοητεύει ποτέ!

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα πιο ευφυή ζώδια!

Τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν ποτέ τους κανόνες!

Αυτή είναι η φοβία που μπορεί να σε πιάσει, ανάλογα με το ζώδιό σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved