Τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν ποτέ τους κανόνες!

Πιστεύουν ότι οι κανόνες έχουν φτιαχτεί για να παραβιάζονται

Τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν ποτέ τους κανόνες!

Πολλοί λένε ότι οι κανόνες έχουν φτιαχτεί για να παραβιάζονται. Σωστά; Ε, λοιπόν, ίσως, μερικές φορές να ισχύει και αυτό.

Γιατί όμως μερικοί άνθρωποι ζουν με το φόβο μήπως κάνουν έστω και μια λέξη λάθος σε ένα e-mail, ενώ άλλοι είναι πολλοί προκλητικοί στην αντιμετώπιση ορίων και κανόνων;

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που δεν κινούνται ποτέ σύμφωνα με τους κανόνες και φυσικά έχουν τους λόγους τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι βλέπουν τους κανόνες, τους κατανοούν, αλλά στέκονται απέναντί τους με τον σκεπτικισμό που ταιριάζει σε αυτό το μεταβλητό ζώδιο του αέρα. Στην πραγματικότητα «φτιάχνονται» όταν μπερδεύουν τις προσδοκίες των πάντων γύρω τους.

Θα έχει συμβεί και σε εσένα, άλλα να περιμένεις από έναν Δίδυμο και τελικά άλλα να κάνει. Το ζώδιο αυτό κυβερνάται από τον Ερμή, ο οποίος ευδοκιμεί όταν αποσταθεροποιεί τις καταστάσεις. Άλλωστε, αν ρίξουμε μια ματιά στην μυθολογία θα διαπιστώσουμε πόσο «σκανταλιάρης» ήταν ο Θεός Ερμής και πώς κινούσε τα νήματα με τις απρόβλεπτες εμπνεύσεις και δράσεις του.

Όπως ένα ευφυές, χαρισματικό παιδί διαλύει τον υπολογιστή των γονιών του για να τον συναρμολογήσει ξανά, έτσι και ο Δίδυμος κάνει τις… σκανταλιές του, επειδή θέλει να καταλάβει πώς δουλεύει το κάθε τι!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι πραγματικά ατρόμητοι. Ως μεταβλητά ζώδια της φωτιάς, καθοδηγούνται από μια άκρως διερευνητική φύση που σχεδόν ποτέ δεν ικανοποιείται.

Ο Τοξότης είναι ιδιαίτερα επιρρεπής στην παραβίαση των κοινωνικών κανόνων. Είναι ο φίλος που θα σε πιέσει να περιγράψεις γιατί νιώθεις με έναν συγκεκριμένο τρόπο, ενώ κάποιοι άλλοι δεν θα έδιναν καμία συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα. Σε αντίθεση με τους Διδύμους, δεν συμπεριφέρονται ανορθόδοξα απλώς για να τεστάρουν τα όριά σου. Θέλουν να μάθουν την αλήθεια.

Ένας Τοξότης, ως αληθινός φιλόσοφος του ζωδιακού, θέλει να μπει στην ουσία του θέματος και τίποτα δεν μπορεί να του σταθεί εμπόδιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι τα άτομα που ακολουθούν τη ροή των πραγμάτων. Έτσι, αν και αυτό το μεταβλητό ζώδιο του νερού δεν προσπαθεί να σπάσει τους κανόνες όπως οι Δίδυμοι ή ο Τοξότης, συνήθως ακολουθεί τη διαίσθησή του, η οποία συχνά το οδηγεί σε κυματισμούς και τρικυμίες που δεν είχε προβλέψει.

Ένας Ιχθύς έχει πάντοτε μια... επικίνδυνη επίγνωση για το πώς νιώθουν οι άλλοι άνθρωποι, σε κάθε κατάσταση, και η παραβίαση των κανόνων εκ μέρους του σκοπεύει συνήθως στο συλλογικό καλό.

Όμως, δεν του αρέσει καθόλου να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω όταν παραβιάζει τα όρια και μπορεί να κάνει πίσω αν νιώσει ότι «παρατράβηξε το σκοινί». Μην νομίζεις πάντως ότι αυτό θα τον εμποδίσει να προσπαθήσει ξανά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι έχουν μεν τη φήμη ότι λειτουργούν αντισυμβατικά, αλλά είναι και πολύ δημιουργικά όντα. Και, παρόλο που βαδίζουν σύμφωνα με τους δικούς τους ρυθμούς, κατά βάθος οι άλλοι πιστεύουν ότι είναι λιγότερο πιθανό να σπάσουν τους κανόνες, όπως τα ζώδια που αναφέραμε παραπάνω.

Αν και ο Υδροχόος κυβερνάται από τον Ουρανό τον πλανήτη της ανατροπής, διαχρονικά, σχετίζεται και με τον Κρόνο. Ένας Υδροχόος είναι πάντα πρόθυμος να πολεμήσει για τους σκοπούς στους οποίους πιστεύει, αλλά προτιμά επίσης να πιέσει το σύστημα, όντας ένα μέρος αυτού. Δεν θα συναντήσεις εύκολα έναν Υδροχόο που επαναστατεί μόνο και μόνο για την επανάσταση.

Στην πραγματική ζωή, θα τον δεις να ανεβαίνει τα σκαλιά της εξουσίας, ώστε να μπορεί να θεσπίσει ξανά τους κανόνες μέσα από το σύστημα!

Διάβασε επίσης:

Τα 5 ζώδια που δεν ενδιαφέρονται για λούσα και πολυτέλειες

Οι Top 5 σιγανοπαπαδιές του ζωδιακού

Τα 3 νοσταλγικά ζώδια που είναι δέσμια του παρελθόντος!

Αυτή είναι η φοβία που μπορεί να σε πιάσει, ανάλογα με το ζώδιό σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved