Τα 3 πιο ξιπασμένα ζώδια του ζωδιακού

Έχουν πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους

Τα 3 πιο ξιπασμένα ζώδια του ζωδιακού

Το έχουμε πει και το επαναλαμβάνουμε, όλα τα ζώδια έχουν ελαττώματα, ένα από αυτά είναι και η ξιπασιά. Τα παρακάτω ζώδια θα μπορούσαμε να τα πούμε και "νάρκισσους", αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Θεωρούν ότι είναι μοναδικά στο είδος τους, έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και εμμονή με την εικόνα τους. Ποια είναι;

ΛΕΩΝ

Είναι χαρισματικοί, σαγηνευτικοί και θέλουν να θαυμάζονται. Αυτό είναι μέρος της «κατασκευής» τους. Τον Λέοντα θα τον δεις να βγάζει πολλές selfies και αν τύχει να τον διακόψεις εκείνη την στιγμή για να του πεις κάτι, απλά θα σε αγνοήσει, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για εκείνον από το να κοιτάξει τον… εαυτό του.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι διακριτικοί και δεν απαιτούν μεγάλη προσοχή, αλλά παίρνουν πολύ σοβαρά τις αντιδράσεις των άλλων. Μπορεί να τους θεωρείς cool ανθρώπους, γενικά, ωστόσο είναι αυτοί που θα σου στείλουν 100 φωτογραφίες τους εύκολα και για… πλάκα. Ένας Ζυγός με μια κάμερα στο χέρι, είναι σαν ένα άτομο με… καθρέφτη στο χέρι του. Ο Ζυγός δεν θα ασχοληθεί ποτέ με τα τοπία, θα κάνει τέχνη το είδωλό του.

ΚΡΙΟΣ

Έχουν τεράστια περηφάνια για την εικόνα τους και είναι… λογικό. Κανείς δεν δείχνει σε τόσο καλή φυσική κατάσταση όσο ο Κριός. Συνήθως, είναι αυτοί που παρότι δεν το παραδέχονται περνάνε τον περισσότερο χρόνο μπροστά σε έναν καθρέφτη γιατί θέλουν να κάνουν θραύση με το που θα παρουσιαστούν σε ένα μέρος.

Διάβασε επίσης:Τα 5 ζώδια που δεν κάνουν εύκολα «κολλητούς» φίλους!

Οι Top 5 σιγανοπαπαδιές του ζωδιακού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved