Τα ζώδια που κοιτάνε πρώτα το συμφέρον τους

Επιλέγουν ό,τι και όποιον/α τους... βολεύει!

Τα ζώδια που κοιτάνε πρώτα το συμφέρον τους

Τα ζώδια αυτά δεν κάνουν στην ζωή τους απερίσκεπτες κινήσεις. Το αντίθετο. Όλες τους οι επιλογές γίνονται με βάση το… συμφέρον τους. Θα κοιτάξουν πρώτα τι είναι καλύτερο για εκείνα και μετά θα αποφασίσουν. Δεν τα νοιάζει αν θα χρειαστεί να θυσιάσουν κάτι ή κάποιον/α που θα ήθελαν πολύ, αρκεί η επιλογή τους να τους… αποφέρει περισσότερους «καρπούς».

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι άτομο που ως γνωστόν έχει μεγάλη… αδυναμία στα υλικά αγαθά. Θα μπορούσε να κάνει υποχωρήσεις ή να επιλέξει δουλειά ή ταίρι με βάση τι τον συμφέρει και οικονομικά, όχι μόνο να του αρέσει. Η εξασφάλισή του είναι το παν και με γνώμονα αυτήν κινείται. Θα έλεγε «ναι» σε έναν γάμο αν ο/η υποψήφιος/α είχε… σπίτι, εξοχικό, κινητά ή ακίνητα, ενώ έναν μεγάλο έρωτα που θα ήταν… μπατιράκι θα το σκεφτόταν πολύ να τον προχωρήσει. Με το ίδιο σκεπτικό λειτουργεί και στον εργασιακό του χώρο, τόσο για να έχει περισσότερες απολαβές, όσο και για διευκολύνσεις, μπόνους, δώρα ή διάφορες παροχές.

ΛΕΩΝ

Για τον Λέοντα όλα έχουν να κάνουν με την εικόνα. Θέλει να δείχνει και να είναι ο καλύτερος. Ότι έχει τα περισσότερα, τα ακριβότερα και τα ομορφότερα. Το ζώδιο λοιπόν αυτό, όταν καλείται να πάρει αποφάσεις στην ζωή του, θα υπολογίσει με βάση τα παραπάνω. Κοιτάζει τι το βολεύει περισσότερο. Αν, για οποιοδήποτε λόγο, χαλάει το image του ή τον ρίχνει σε επίπεδο και δε συμβαδίζει με τα υψηλά του στάνταρ, θα "φάει" απόρριψη. Ο Λέοντας δεν διστάζει να θυσιάσει αυτό που μπορεί να επιθυμεί με τρέλα και πάθος η καρδιά του για κάτι το οποίο απλά τον… συμφέρει περισσότερο.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ένα άτομο που κινείται αποκλειστικά και μόνο με βάση το συμφέρον του. Δεν κάνει τίποτα, αν δεν έχει κέρδος και δεν ασχολείται καν μαζί σου, αν κάπου δεν του είσαι χρήσιμος/η σε κάτι. Κυρίως τα κίνητρα του Σκορπιού είναι οικονομικά -άλλωστε το χρήμα είναι ο Θεός του- οπότε αν δεν τον βολεύεις, πολύ απλά σε πετάει σαν στημένη λεμονόκουπα και πάει παρακάτω. Δεν μπορεί να δώσει, αν δεν πάρει. Θεωρεί ότι τον πιάνεις κορόιδο. Ο Σκορπιός ό,τι κάνει, το κάνει με έναν απώτερο σκοπό και από εσένα πάντα κάτι θέλει…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένα άτομο πρακτικό. Στην ζωή του δεν κάνει άσκοπες κινήσεις και δεν σπαταλά άδικα τον χρόνο του και την ενέργειά του. Τον βολεύει μια κατάσταση; Προχωράει και συνεχίζει. Δεν τον βολεύει; Την κόβει μαχαίρι. Κοιτάζει το συμφέρον του και μόνο και αυτό έχει να κάνει αποκλειστικά με την αποκατάστασή του, οικονομική ή επαγγελματική. Είναι από εκείνους που θα βάλει κάτω τα πράγματα, θα κάνει ακόμα και υποχωρήσεις ή συνεργασίες με άτομα που μπορεί να μην του αρέσουν, αλλά εξυπηρετούν άριστα τους σκοπούς του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να μην του το είχες του Υδροχόου, αλλά είναι ένας άνθρωπος που αρπάζει τις ευκαιρίες από τα μαλλιά. Είναι έξυπνος και μπορεί να διακρίνει πότε κάτι ή κάποιος/α μπορεί να τον βοηθήσει ή να του φανεί χρήσιμος/η. Δεν θα διστάσει να κοιτάξει και εκείνος το συμφέρον του και να φερθεί εγωιστικά ή ατομιστικά. Ίσως δείχνει ένα ψυχρό πρόσωπο, ωστόσο αυτό συμβαίνει επειδή είναι φιλόδοξος και δεν αφήνει τα συναισθήματά του να τον παρασύρουν.

Διάβασε επίσης:

Τα 3 πιο επικοινωνιακά ζώδια, για να συζητήσεις μαζί τους τα πάντα!

Αυτά είναι τα Α αρσενικά του ζωδιακού

Αυτό το ζώδιο δε μπορείς να το κουμαντάρεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved