Αυτά τα ζώδια φαίνονται μεγαλύτερα από όσο είναι

Το look ή η συμπεριφορά τους μπερδεύει τον κόσμο

Αυτά τα ζώδια φαίνονται μεγαλύτερα από όσο είναι

Τα παρακάτω ζώδια, για διαφορετικούς λόγους το καθένα δίνουν την αίσθηση ενός μεγαλύτερου και πιο ώριμου ανθρώπου, απ' ό,τι είναι. Σαφώς δε φταίει μόνο η εμφάνιση αλλά γενικότερα η στάση και η συμπεριφορά τους, που τα κάνει να μεγαλοδείχνουν, κάτι, που βέβαια τα ίδια δεν τα ενοχλεί, καθώς έχουν μια σχετικά καλή σχέση με τον χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο το οποίο έχει ως κυβερνήτη του τον Κρόνο. Αυτό το γεγονός, από μόνο του, κάνει τα άτομα που γεννιούνται στο ζώδιο αυτό, να είναι πιο ώριμα από την ηλικία τους, πιο συγκροτημένα, πιο σοφά και πιο περιορισμένα. Δεν θα τα δεις να κάνουν τρέλες ή να δρουν απερίσκεπτα. Ο Κρόνος επίσης είναι και ένας ακόμα λόγος που κάποιες φορές δείχνουν μεγαλύτερα ηλικιακά από όσο είναι στην πραγματικότητα όταν είναι νέα, ενώ όταν γερνούν, αρχίζουν να αποκτούν μια ξεχωριστή γοητεία.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι αυτό που λέμε.. ο διανοούμενος της παρέας. Είναι ένα άτομο έξυπνο, συνήθως με αρκετές γνώσεις και με ρητορικό ταλέντο. Μάχεται για τις ιδέες του και θέλει πάντα να δημιουργεί θετικές εντυπώσεις στο περιβάλλον του. Η αποφασιστικότητα, που επιδεικνύει, τον κάνει να μοιάζει ώριμος και "μορφωμένος". Οι άλλοι πιστεύουν ότι ξέρει τι κάνει και τι λέει και τους πείθει σχετικά εύκολα. Δείχνει πολλές φορές πιο ώριμος από ό,τι είναι στην πραγματικότητα και σε κάνει να αναρωτιέσαι για το πόσες εμπειρίες έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος συχνά δείχνει μεγαλύτερος απ' ό,τι είναι και γι' αυτό μπορεί να φταίει το συντηρητικό του look ή η πιο... βαριά συμπεριφορά του. Η αλήθεια είναι ότι και ο περίγυρός του είναι ανάλογος και ποτέ δεν κάνει παρέα με άτομα που είναι μικρότερα γιατί ούτε την τρέλα, ούτε την ανεμελιά τους συμμερίζεται. Προτιμά την παρέα συνομηλίκων του που έχουν τις ίδιες εμπειρίες ζωής και ενδιαφέρονται. Επίσης, λόγω του πρακτικού του πνεύματος, δίνει πολύ καλές συμβουλές.

Διάβασε επίσης: 3+1 ζώδια που θέλουν να τραβούν τους προβολείς πάνω τους!

Το ζώδιό σου αποκαλύπτει τον λόγο που θα ρίσκαρες τα πάντα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved