3+1 ζώδια που θέλουν να τραβούν τους προβολείς πάνω τους!

Εννοείται ότι ο Λέων είναι ένα από αυτά! Τα άλλα 3 όμως ποια είναι;

3+1 ζώδια που θέλουν να τραβούν τους προβολείς πάνω τους!

Είναι γνωστό ότι ο Λέων επιδιώκει να τραβά την προσοχή, ενίοτε να γίνεται και το κύριο θέμα ενός κουτσομπολιού, καθώς έτσι ασχολούνται όλοι μαζί του. Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος! Υπάρχουν κι άλλα ζώδια που τους αρέσει να βρίσκονται στο προσκήνιο και να τραβούν τα φώτα επάνω τους, όπου κι αν βρεθούν. Ποια είναι;

ΛΕΩΝ

Εντάξει! Μιλάμε για το Νο 1, τον star, που τρελαίνεται να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Κι αν δεν του δώσεις την αμέριστη προσοχή σου, θα σε αναγκάσει να τον προσέξεις, με κάθε μέσο που θα κρίνει απαραίτητο.

Ο Λέων ξεκάθαρα λατρεύει να είναι Ο Πρωταγωνιστής και αν πρέπει να βγει από το δρόμο του για να σε αναγκάσει να δεις ότι είναι εκεί, θα το κάνει. Είτε θα φέρει τον εαυτό του σε δύσκολη θέση (κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο) είτε θα δημιουργήσει μια σκηνή δημοσίως, πάντως να είσαι σίγουρος ότι θα κάνει.

ΚΡΙΟΣ

Κανένας δεν έχει την αυτοπεποίθηση του Κριού, άρα δεν αποτελεί έκπληξη γιατί είναι η ψυχή της παρέας που πάντα δίνει ζωντάνια σε πάρτι και συγκεντρώσεις. Ακόμα και αν δεν γνωρίζεις κάποιον Κριό, είναι αρκετά εύκολο να εντοπίσεις έναν. Απλώς, αναζήτησε με το βλέμμα σου το περπάτημά του που είναι γεμάτο σιγουριά, καθώς και όσους τον ακολουθούν ή τον τρόπο που συνηθίζουν να τον κοιτάνε.

Ο Κριός δεν ψάχνει απαραίτητα την προσοχή των άλλων, αλλά ξέρει ότι την έχει από όλους, όταν βρεθεί σε οποιοδήποτε χώρο. Του αρέσει να είναι αυτός που οι άλλοι αλλά και ο ίδιος θέλει να είναι. Οπότε, ακόμα κι αν δεν αναζητά προσοχή, δεν είναι το άτομο που θα την απορρίψει.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι κοινωνικά πλάσματα που λατρεύουν να ζουν μια συναρπαστική ζωή, γεμάτη διασκέδαση και φίλους. Εάν σε μια συγκέντρωση ατόμων δεν γνωρίζεις ήδη ποιος είναι ο Δίδυμος, είναι εκείνος που λέει τρελές και ασυνήθιστες ιστορίες για το πώς πέρασε το σαββατοκύριακο ή είναι το άτομο που κάνει νέους φίλους ενώ περιμένει σε μια ουρά.

Παρόλο που είναι αλήθεια ότι ο Δίδυμος γίνεται συχνά το επίκεντρο της προσοχής, είναι ο πρώτος που θα επισημάνει ότι αυτό δεν είναι αρκετό. Πιστεύει ότι οι άλλοι πρέπει να του δώσουν μεγαλύτερη προσοχή γιατί πάντα έχει πολλά παραπάνω να πει και να προσφέρει. Αν και αυτό είναι σίγουρα αλήθεια, δεν χρειάζεται να το δείχνει με τόσο ιδιόρρυθμο ή ασυνήθιστο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης ζει μια συναρπαστική ζωή, χωρίς καν να προσπαθεί, γι’ αυτό δεν είναι περίεργο που οι άνθρωποι μιλούν συνέχεια γι’ αυτόν. Είναι ένα από τα πιο εξωστρεφή ζώδια και εύκολα καταλαβαίνουμε γιατί γίνεται συχνά το επίκεντρο της προσοχής. Επειδή είναι τόσο δημοφιλής, προσελκύει συχνά ανθρώπους στον κύκλο του, προσφέροντας ενθουσιασμό και φροντίδα στα άτομα που τον περιβάλλουν.

Αν κάποιος βλέπει την αξία του να τραβάς την προσοχή των άλλων, αυτός είναι ο Τοξότης. Αλλά ο λόγος που την αναζητάει, είναι απλώς για να συνεχίσει να είναι το δημοφιλές, διασκεδαστικό άτομο που όλοι γνωρίζουν και αγαπούν.

Διάβασε επίσης: Το ζώδιό σου αποκαλύπτει τον λόγο που θα ρίσκαρες τα πάντα!

Δες ποιο κατοικίδιο θα σου ταίριαζε, ανάλογα με το ζώδιό σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved