Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται να ανοιχτούν συναισθηματικά!

Δεν θέλουν να δείξουν ότι είναι ευάλωτοι χαρακτήρες!

Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται να ανοιχτούν συναισθηματικά!

Το να εκφράζουμε τα κρυμμένα συναισθήματά μας είναι αναμφίβολα ένας τρόπος για να φανεί πόσο ευάλωτοι είμαστε. Ακόμα κι αν εσύ και το ταίρι σου έχετε έναν βαθύ συναισθηματικό δεσμό, είναι πολύ πιθανό «να μη σου βγαίνει» πάντοτε το να μιλάς ανοιχτά για τα συναισθήματά σου. Είναι σημαντικό βέβαια να διακρίνουμε τη διαφορά ανάμεσα στην ενσυναίσθηση ή συναισθηματική αντίληψη και στην ικανότητά μας να μιλάμε ελεύθερα για τους βαθύτερους φόβους ή τις ανασφάλειές μας.

Εν ολίγοις, κάποιοι άνθρωποι είναι βαθιά συναισθηματικοί, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το δείξουν και πόσο μάλλον να το εκφράσουν με λόγια!

Όσον αφορά στα ζώδια, το πιο αξιοσημείωτο είναι πώς εκείνα τα οποία δυσκολεύονται να μιλάνε για τα συναισθήματά τους είναι τα ίδια με εκείνα που έχουν πλήρη συναίσθηση των συναισθημάτων τους.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα 3 ζώδια που αποφεύγουν να «ανοιχτούν» στο ταίρι τους και να μιλήσουν για όλα όσα τους βασανίζουν συναισθηματικά:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν μιλάμε για συναίσθημα, ο Καρκίνος είναι ο πιο γνωστός για την προσωπική εγρήγορση και τη διαίσθηση που διαθέτει. Ωστόσο, όταν οι Καρκίνοι πρόκειται να δηλώσουν κάτι που νιώθουν σε μια δεδομένη στιγμή ανησυχούν ότι, αν αποκαλύψουν πάρα πολλά από τον περίπλοκο συναισθηματικό κόσμο τους, θα γελοιοποιηθούν ή θα θεωρηθούν αδύναμοι.

Είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο και, εάν φοβάται ότι θα το απορρίψουν ή θα το παρεξηγήσουν, θα μαζευτεί στο καβούκι του. Συνήθως, όταν εκφράζει τα συναισθήματά του, καταλήγει να κλαίει, κάτι που εξηγείται από το πόσο βαθιά νιώθει και πληγώνεται από το κάθε τι.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός, το απόλυτο ζώδιο των αισθήσεων, είναι γνωστός ως σέξι, μυστηριώδης αλλά και επιφυλακτικός ως προς την έκφραση των συναισθημάτων του, τα οποία αντιμετωπίζει με παρόμοιο τρόπο με τον Καρκίνο, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Οι Σκορπιοί δεν ανησυχούν απαραίτητα για το αν θα κριθούν, θα κατακριθούν ή θα γελοιοποιηθούν. Ωστόσο, η βαθιά ριζωμένη νοοτροπία του «μοναχικού λύκου» ενισχύει την πεποίθησή τους ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν καν να… αντέξουν την αλήθεια τους. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέγουν να κρατάνε για τον εαυτό τους τα πιο βαθιά συναισθήματά τους.

Ένας Σκορπιός είναι άτομο μυστικοπαθές και με έντονη προσωπικότητα. Μιλάμε για κάποιον που συνήθως προτιμά να παρακολουθεί ή να παρατηρεί τα συναισθήματα των άλλων, παρά να εκφράζει ελεύθερα τα δικά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιφανειακά, οι Υδροχόοι είναι ανοιχτοί άνθρωποι οι οποίοι δείχνουν να έχουν μια υγιή σχέση με τα συναισθήματά τους. Ωστόσο, η ωριμότητα και ο αυτοέλεγχός τους μάλλον δηλώνει την αδυναμία τους να καταλάβουν σε τι χρησιμεύει το να… μπλοκάρονται, συμμετέχοντας σε άβολες συναισθηματικές συζητήσεις. Το πιο πιθανό μάλιστα είναι να παίρνουν δύναμη από το γεγονός ότι σπανίως εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους.

Όχι, ο Υδροχόος δεν είναι αναίσθητος! Απλώς, δεν του αρέσουν καθόλου οι παρορμητικές και έντονα δραματικές καταστάσεις. Προτιμά να παραμένει ψύχραιμος και συναισθηματικά απροσπέλαστος, ενώ την ίδια στιγμή οι άλλοι προσπαθούν να μαντέψουν τι σκέφτεται.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που ερωτεύονται πάντα το λάθος άτομο!

5 ζώδια που δε δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα ούτε στο ταίρι τους

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved