Τα 4 πιο αξιόπιστα ζώδια για να κάνεις σχέση!

Αν θέλεις κάποιον που θα σε στηρίζει και θα σε υποστηρίζει πάντα, διάλεξε ένα από αυτά τα ζώδια

Τα 4 πιο αξιόπιστα ζώδια για να κάνεις σχέση!

Ίσως κάποιοι να μην συμφωνούν, αλλά για κάποιους άλλους δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από έναν ή μια σύντροφο που αναλαμβάνει ευθύνες και μάλιστα τις φέρνει σε πέρας. Αυτά τα άτομα αν είχαν την επιλογή να διαλέξουν ανάμεσα σε έναν σύντροφο που θα πορεύονται μαζί του για κάποιο αόριστο χρονικό διάστημα και σε έναν άλλον που θα υποσχόταν μια διαρκή συντροφική πορεία σε βάθος χρόνου, σίγουρα θα διάλεγαν το δεύτερο. Μια ελεύθερη, αυθόρμητη σχέση που περιέχει μπόλικη έλξη και ενθουσιασμό θα σε κρατάει σε μια διαρκή αγωνία για την εξέλιξή της, ενώ ένας αξιόπιστος σύντροφος δεν θα σε αφήσει ποτέ να περιμένεις. Γιατί ξέρει ότι το να παίζεις παιχνίδια δεν αποδεικνύεται πάντα τόσο διασκεδαστικό ή διεγερτικό.

Το καλύτερο πάντως με τους υπεύθυνους και αξιόπιστους συντρόφους είναι ότι οι σχέσεις τους έχουν κορυφαία προτεραιότητα στη ζωή τους. Κατά συνέπεια, ένα άτομο που έχει «χορτάσει» απογοητεύσεις ή απορρίψεις, ίσως θα ήταν σοφό να στρέψει την προτίμησή του σε κάποιον/α που θα περιβάλλει τη σχέση τους με συνέπεια και εντιμότητα.

Αν λοιπόν κάνεις σχέση με ένα από 4 ζώδια της λίστας μας, τα οποία φημίζονται για την αξιοπιστία τους, τότε η έννοια της αναξιοπιστίας γίνεται κάτι πολύ μακρινό, καθώς αυτά τα ζώδια έχουν πάντα στραμμένο το βλέμμα τους στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Κανένα άλλο ζώδιο δεν απολαμβάνει τόσο πολύ τη δέσμευση όσο το αισθησιακό και σταθερό ζώδιο του Ταύρου. Αυτό το γήινο ζώδιο έχει τη φήμη ότι είναι κάπως τεμπέλης, αλλά όταν ένας Ταύρος αναλάβει να διεκπεραιώσει κάτι, τίποτα δεν μπορεί να τον αποσπάσει από το αίσθημα ευθύνης του. Ο Ταύρος δεν είναι μόνο υπομονετικός και πεισματάρης – είναι επίσης πιστός «μέχρι θανάτου». Ίσως να μην μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να αγοράσει ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια, αλλά όταν πρόκειται για τις σχέσεις του, είναι προσηλωμένος απόλυτα σε αυτές. Ως άτομο που ενδιαφέρεται περισσότερο για την άνεση και την ασφάλεια, παρά για προσωρινές ενθουσιώδεις περιπέτειες, σίγουρα είναι ο σύντροφος που δεν θα σε αγνοήσει ούτε θα σε απογοητεύσει ποτέ.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όπως και το άλλο γήινο ζώδιο ο Ταύρος, έτσι και η Παρθένος, είναι γνωστή για τη λογική, τη δομημένη σκέψη και την απόλυτη αφοσίωση σε αυτό που αναλαμβάνει. Το ζώδιο αυτό αξίζει μια θέση στη λίστα των αξιόπιστων συντρόφων, αφού η συνέπεια και η ακρίβεια είναι απαραίτητο στοιχείο για να ανθίσει η προσωπικότητά του. Ενώ κάποια άλλα ζώδια μπορεί να βαριούνται αφόρητα ή να αισθάνονται ότι περιορίζονται από την καθημερινή ρουτίνα, ένας Παρθένος λειτουργεί καλύτερα όταν ξέρει τι να περιμένει. Και οι Παρθένοι δεν είναι απλώς σπουδαίοι στο να καταστρώνουν προγράμματα και οργανογράμματα ή να εκτελούν σχεδιασμένες επιχειρήσεις χωρίς καμία δυσκολία, είναι επίσης και οι πιο αξιόπιστοι και έντιμοι σύντροφοι από αυτούς που κυκλοφορούν γύρω σου. Αν θέλεις έναν σύντροφο που είναι πιστοποιημένα αξιόπιστος και ασφαλής, τότε μάλλον πρέπει να τα φτιάξεις με έναν/μια Παρθένο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός, αν και ζώδιο του αέρα, είναι επίσης αξιόπιστο ζώδιο. Μπορεί να χαρακτηρίζεται από έναν ουτοπικό ρομαντισμό και μια αβάσταχτη ελαφρότητα, αλλά όταν πρόκειται για αξιοπιστία, αυτό το ζώδιο σπάνια θα σε απογοητεύσει. Για τους Ζυγούς, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να διατηρούν την ισορροπία και τη σταθερότητα σε όλους τους τομείς της ζωής τους, πόσο μάλλον στις αισθηματικές σχέσεις τους. Αυτό το ζώδιο με την ευγενική καρδιά δεν μπορεί να νιώσει ευτυχισμένο, αν δεν είναι όλοι γύρω του ευτυχισμένοι και δεν θα διστάσει να κάνει πίσω ή ακόμα και να… υποκύψει στη βούλησή σου προκειμένου να σε ικανοποιήσει. Πάντα μπορείς να βασίζεσαι σε έναν Ζυγό για να πεις τα βάσανά σου ή να σου δώσει ένα χέρι βοηθείας, επειδή δεν αγαπάει τίποτα περισσότερο από το να υποστηρίζει τους ανθρώπους που αγαπά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όπως ακριβώς ο Ταύρος και η Παρθένος, έτσι και ο Αιγόκερως είναι ένα γήινο ζώδιο που αναλαμβάνει επάξια τις ευθύνες του, αλλά σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Οι Αιγόκεροι έχουν τη φήμη του υπεύθυνου σε βαθμό ακαμψίας και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι βαθιά αξιόπιστοι. Θα μπορούσε ένας Αιγόκερως να αποφασίσει μέσα σε μια στιγμή να πάτε ένα γρήγορο ταξιδάκι στις Μαλδίβες; Οπωσδήποτε, όχι. Όμως, σίγουρα θα έρθει να σε πάρει από το λιμάνι ή το αεροδρόμιο, θα αλλάξει τα λάδια του αυτοκινήτου σου, θα σου υπενθυμίσει να πάρεις τηλ. τη μαμά σου κ.λπ. Και βέβαια το να είσαι με έναν σύντροφο που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ είναι μακράν προτιμότερο από το να είσαι με κάποιον που σήμερα σε έχει στα ουράνια, αλλά δεν έχεις ιδέα τι θα σου ξημερώσει μαζί του αύριο!

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν τις σχέσεις εξ αποστάσεως

Αυτά τα ζώδια θα επουλώσουν τα ερωτικά σου τραύματα

Αυτά τα 3 ζώδια «καίνε» τις σχέσεις τους πολύ γρήγορα!

Τέσσερα ζώδια που, αν ερωτευτούν, χάνουν τη μπάλα

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved