Τα 4 ζώδια που «ανθίζουν», όταν είναι εκτός σχέσης!

Τα καταφέρνουν καλύτερα σε όλους τους τομείς

Τα 4 ζώδια που «ανθίζουν», όταν είναι εκτός σχέσης!

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν βαθιά στη δοξασία του ζευγαρώματος. Αν δηλαδή έχεις ταίρι και είσαι ζευγαρωμένος –είτε εκτός είτε εντός γάμου– τότε θεωρείσαι «ολοκληρωμένος» άνθρωπος και κυρίως δεν ανήκεις στην κατηγορία των singles, δηλαδή των… μαγκούφηδων. Όλα καλά ως εδώ. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ανάγκη του καθενός να βρει το ταίρι του. Η έρευνα όμως έχει αποδείξει ότι οι λεγόμενοι singles έχουν κάποια πλεονεκτήματα σε σχέση με τους ζευγαρωμένους, τα οποία δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

Πράγματι, η εποχή που είσαι μόνος/η μπορεί να αποδειχτεί μια από τις πιο γεμάτες και δημιουργικές στη ζωή σου. Είναι η εποχή που έχεις την ελευθερία να κάνεις ό,τι θέλεις, όποτε το θέλεις. Έχεις επίσης την ευκαιρία να γνωρίσεις τον εαυτό σου με τρόπο που δεν θα μπορούσες ποτέ αν βρισκόσουν μέσα σε σχέση. Είναι η εποχή που νιώθεις ότι σου προσφέρονται όλες οι δυνατότητες που υπάρχουν στη γη και εσύ μπορείς να επιλέξεις.

Θεωρητικά όλοι μπορούν να βιώσουν κάτι ανάλογο. Δηλαδή, μια χρονική περίοδο, πριν ή μετά από μια σχέση, κατά την οποία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν εμπειρίες, που μόνο ένας/μία single μπορεί να βιώσει. Αστρολογικά, έχει παρατηρηθεί ότι υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν μεγαλύτερη έφεση στη… μοναχική ζωή από τα υπόλοιπα. Τα ζώδια αυτά δεν έχουν αποκλείσει από τις επιλογές τους την ερωτική ή συντροφική ζωή, απλώς, όταν βρεθούν εκτός σχέσης, οι δυνατότητές τους εκτινάσσονται και ο χαρακτήρας τους αποκτά την πιο γνήσια έκφρασή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να κάνει τόσο πολύ… περισσότερα πράγματα!

Ένας Παρθένος έχει τόσες πολλές δουλειές στη λίστα του και τόσα σχέδια μέσα στο μυαλό του, που είναι πολύ πιθανό να απολαμβάνει την ευτυχή συγκυρία να είναι… μόνος. Χωρίς μια σχέση για να ανησυχεί, είναι τόσο πιο εύκολο να εκπληρώσει όλους τους στόχους του. Μπορεί να σηκωθεί στις 6 το πρωί για να κάνει γιόγκα ή τρέξιμο και μετά να καταπιαστεί με ένα σωρό δραστηριότητες που θα του πάρουν όλη τη μέρα. Έχει ο/η Παρθένος χρόνο για να μένει ξύπνιος ως το πρωί και να ψιθυρίζει γλυκόλογα στο αυτί του/της αγαπημένου/ης του; Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι είναι τόσο… δύσκολος στην επιλογή του/της υποψήφιου συντρόφου του, που κανείς δεν είναι αρκετά καλός/ή, ώστε να έχει την απόλυτη έγκρισή του.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα κάνει όλα όσα επιθυμεί, χωρίς κανέναν περιορισμό!

Ο Τοξότης εκ φύσεως έχει πάντα στραμμένο το βλέμμα του προς την επόμενη περιπέτεια, οπότε το να είναι «δεμένος» μέσα σε μια σχέση δεν ακούγεται και ως η πιο ελκυστική ιδέα. Δεν θέλουμε να πούμε ότι δεν είναι ρομαντικό ζώδιο, απλώς είναι τόσο ελεύθερο πνεύμα που πράγματι δεν νιώθει την ανάγκη ή την επιθυμία να θυσιάσει την περιπετειώδη και… πικάντικη ζωή του για το χατίρι μιας σχέσης. Προτιμάει να συναντιέται με πλήθη από ενδιαφέροντες ανθρώπους, να ταξιδεύει στα πιο απομακρυσμένα μέρη του κόσμου και να έχει την ευελιξία ώστε να είναι διαθέσιμος για αυθόρμητες εξερευνήσεις, οπουδήποτε παρουσιαστεί η ευκαιρία.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν μπορούσε, θα έμενε για πάντα ελεύθερος και ανεξάρτητος!

Παρά να στενοχωριέται για το πώς θα ταιριάξει ο εαυτός του στον κόσμο κάποιου άλλου, ένας Υδροχόος ενδιαφέρεται περισσότερο για το πώς ένας υποψήφιος, πιθανός σύντροφος θα ταιριάξει στον δικό του κόσμο. Είναι πολύ ανεξάρτητο ζώδιο, ειλικρινές προς τον εαυτό του, και τόσο μοναδικός που δεν θα άλλαζε για τίποτα και κανέναν. Ξέρει ότι στις περισσότερες σχέσεις θα χρειαστεί να θυσιάσεις πράγματα και ότι απαιτείται να παραιτηθείς από συγκεκριμένα κομμάτια του εαυτού σου. Απλώς δεν νοιάζεται. Στο μυαλό του, η σωστή σχέση θα έρθει... κάποτε και τότε όλα θα έχουν νόημα. Εν τω μεταξύ, είναι απόλυτα ευτυχής με την παρέα του εαυτού του!

ΙΧΘΥΕΣ

Βρίσκει την ευκαιρία για να συνδεθεί με τον εσωτερικό του κόσμο!

Είναι έκπληξη ίσως ότι ένα τόσο γλυκό και συναισθηματικό ζώδιο όπως ο ονειροπόλος Ιχθύς δεν έχει πρόβλημα να μένει χωρίς σχέση. Ως χαρακτήρας, σίγουρα έλκει τον ρομαντισμό και τις ερωτικές ιστορίες με τον τρόπο που τα λουλούδια έλκουν τις μέλισσες. Από τη στιγμή όμως που μια ερωτική σχέση αρχίζει να τον πνίγει, ένας Ιχθύς έχει ήδη πάρει τον δρόμο της εξόδου. Για να λειτουργήσει και πάλι σωστά, χρειάζεται ηρεμία, λίγη απομόνωση και ειρήνη. Η φαντασία του είναι τόσο ζωηρή και έντονη που θα προτιμούσε να έχει τον άπειρο ελεύθερο χρόνο για να την απολαύσει. Με άλλα λόγια, οι Ιχθύες λατρεύουν να είναι ερωτευμένοι και μαζί με κάποιον, αλλά ο δικός τους κόσμος είναι τόσο όμορφος, που εύκολα μπορούν να βρουν την αγάπη οπουδήποτε.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζώδια «καίνε» τις σχέσεις τους πολύ γρήγορα!

Σε αυτή την παγίδα κινδυνεύεις να πέσεις, αν ερωτευτείς, ανάλογα με το ζώδιό σου

Το ζώδιό του δείχνει τον λόγο που δε θα σε παντρευτεί

Τα 3 ζώδια που χρειάζονται χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους, όταν είναι σε σχέση

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved