Τέσσερα ζώδια που, αν ερωτευτούν, χάνουν τη μπάλα

Μιλάμε για... κοκομπλόκο κανονικό

Τέσσερα ζώδια που, αν ερωτευτούν, χάνουν τη μπάλα

Όταν κάποιοι άνθρωποι ερωτευτούν, το χάνουν τελείως. Συνήθως, δημιουργούν στο μυαλό τους καταστάσεις που δεν υπάρχουν, κάνουν τα πιο απίθανα σενάρια και βασανίζουν τον εαυτό τους με αλλεπάλληλα ερωτήματα και πιθανές εξηγήσεις. Συχνά, μάλιστα, τα συναισθήματά τους είναι πολλά και αντικρουόμενα, με αποτέλεσμα να μπλέκονται ακόμα περισσότερο. Συμπέρασμα: Η υπερβολική σκέψη και ανάλυση τους «σκοτώνει» και αντί να βγουν από τα αδιέξοδα, δημιουργούν περισσότερα.

Δες παρακάτω, ποια είναι τα 4 ζώδια που αν τύχει να ερωτευτούν, παθαίνουν κοκομπλόκο ! (Η σειρά ΔΕΝ είναι τυχαία!)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η «διπλή» φύση του ζωδίου θα μπορούσε, αλλά δε βοηθά τελικά τον Δίδυμο, όταν αισθάνεται ερωτευμένος. Η ταχύτητα με την οποία κινείται το μυαλό του, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι και η καταστροφή του, αφού από την ευαίσθητη πλευρά και τις όμορφες σκέψεις, την ανεμελιά και το παιχνίδι περνά αυτόματα στην εκλογικευμένη και τους φόβους, μήπως πιαστεί στα δίχτυα του έρωτα και δεν έχει διέξοδο φυγής. Από την ευτυχία, δηλαδή, ως τη δυστυχία η απόσταση είναι μηδαμινή. Αν προσθέσεις και το διχασμό που βιώνει τύπου «μπορώ να ανταποκριθώ σε σχέση», τότε είναι κατανοητό γιατί βρίσκεται σε σύγχυση.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός διακατέχεται από έντονα συναισθήματα που είναι κι ο κινητήριος μοχλός τους. Το θέμα όμως είναι ότι από ένα σημείο και μετά (επίτηδες; κατά λάθος;) κάνει τα εύκολα δύσκολα. Είτε για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον το κυνήγι του είτε γιατί ο ενθουσιασμός τον παρέσυρε, ξαφνικά συνειδητοποιεί ότι τη δάγκωσε τη λαμαρίνα και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Πανικός, σύγχυση, ανησυχία! Πώς την πάτησε έτσι; Αυτός για μια περιπετειούλα πήγαινε. Αν χάσει την ανεξαρτησία του ή του κατσικωθεί ο/η άλλος/η στο σβέρκο; Και μετά, έρχεται η κατά μέτωπο επίθεση λες και φταίει η άλλη πλευρά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος το έχουμε πει αρκετές φορές και θα το επαναλάβουμε, υπεραναλύει τα πάντα, ακόμα και τα συναισθήματα, σε βαθμό που χάνουν πια το νόημα και την επίδρασή τους. Αν, δε, ερωτευτεί, εκτός προγράμματος, με άτομο που δεν είναι μέσα στα στάνταρ της, τότε αναλαμβάνει τα ηνία ο... Προκρούστης για να πετσοκόψει κάθε τι το ρομαντικό και να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη λογική! Ψάχνει να βρει εναγωνίως ελαττώματα στην άλλη πλευρά, μπας και στηρίξει το γιατί δεν πρέπει. Η τάση της αυτή οδηγεί σε μακροχρόνιες εσωτερικές μάχες, που με τη σειρά τους οδηγούν σε προσωπική αναταραχή και τελικά παραίτηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Το να κλαίει και να οδύρεται ένας Ιχθύς δεν είναι αφύσικο, ούτε και να παραπονιέται για την μοίρα του την κακούργα. Τώρα, το θέμα είναι, αν αυτό το «κάτι» ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή είναι της φαντασίας του. Γιατί κακά τα ψέματα, η υπερβολική ευαισθησία και η ονειροπόληση του κάνουν μια «ζημιά». Αν το οτιδήποτε ξεφύγει από το παραμύθι που έχει πλάσει στο μυαλό του, τα σενάρια ότι δεν τον αγαπούν, ότι δεν τον καταλαβαίνουν ή τον έχουν του πεταματού είναι άπειρα, με αποτέλεσμα να παθαίνει σύγχυση, να παρανοεί και να βλέπει φαντάσματα εκεί που μάλλον δεν υπάρχουν.

Διάβασε επίσης: Τα ζωδιακά ζευγάρια που η σχέση τους είναι γεμάτη πόθο και πόνο

Αυτά τα 3 θα σου προσφέρει απλόχερα ο κάθε άντρας του ζωδιακού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved