Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, ποιο είναι το δυνατό σημείο του μυαλού σου;

Που οφείλουν την εξυπνάδα τους τα ζώδια του νερού;

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, ποιο είναι το δυνατό σημείο του μυαλού σου;

Η ευφυΐα είναι από τις πιο δύσκολες ιδιότητες ενός ατόμου για να μετρηθεί, ενώ, διαχρονικά βρίσκεται στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Και παρόλο που το επίπεδο του IQ θεωρήθηκε πρόσφατα ως η αναμφισβήτητη ένδειξη νοημοσύνης, η αλήθεια είναι ότι το να επιλύουμε αφηρημένα προβλήματα δεν μας κάνει καθόλου έξυπνους.

Το πιο σωστό είναι να πούμε ότι η ευφυΐα, η εξυπνάδα ή αλλιώς η νοημοσύνη ενός ατόμου είναι η ικανότητα να επιλύει οποιοδήποτε είδος προβλήματος, σε διάφορα πεδία που αντιστοιχούν στη ζωή.

Στον αστρολογικό κύκλο, κάθε ζώδιο έχει το δικό του τύπο νοημοσύνης, ο οποίος ταιριάζει ή προσαρμόζεται με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του. Διάβασε παρακάτω, τι είναι αυτό που κάνει τα ζώδια του νερού να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά και προς όφελός τους την νοημοσύνη τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το στοιχείο του νερού είναι αυτό που σχετίζεται με την νοημοσύνη του Καρκίνου, αλλά και η κυβερνήτης του ζωδίου, η Σελήνη η οποία επίσης σχετίζεται με τη «νοημοσύνη του συναισθήματος». Ο Καρκίνος έχει μεγάλη φαντασία, φωτογραφική μνήμη και μια… υπερχειλίζουσα διαίσθηση.

Είναι το ζώδιο που, κατά κύριο λόγο, διαθέτει συναισθηματική νοημοσύνη, πράγμα που του δίνει τη δυνατότητα να νιώθει, σε σημείο ταύτισης, τα συναισθήματα των άλλων. Το είδος της νοημοσύνης του Καρκίνου είναι ένα σπάνιο δώρο, το οποίο, αν χρησιμοποιηθεί υγιώς, θα μπορούσε να αποτελέσει το καλύτερο εργαλείο για μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός έχει μια ευφυΐα παρόμοια με του Ζυγού, όσον αφορά στην ικανότητά του να παρατηρεί ένα θέμα από διαφορετικές πλευρές, χωρίς να έχει απαραίτητα κάποια προκατάληψη. Είναι το ζώδιο με τη μεγαλύτερη διανοητική δύναμη, όταν βέβαια σκέφτεται καθαρά. Δεν φοβάται να βυθιστεί στα σκοτεινά μονοπάτια της σκέψης, τόσο της δικής του όσο και των άλλων. Αυτό οφείλεται κυρίως στην πεποίθηση του Σκορπιού ότι –δεν μπορεί–θα ανακαλύψει κάποιον κρυμμένο θησαυρό!

Γοητεύεται πολύ από τη διαδικασία του να ερευνά, να συγκρίνει και να διαπιστώνει διαφορές και ομοιότητες στις γνωριμίες του και στις καταστάσεις της ζωής. Επιπλέον, διαθέτει μια πολύ ενδιαφέρουσα διαίσθηση, και αυτό το οφείλει στο στοιχείο του νερού. Σε γενικές γραμμές, η ικανότητα του Σκορπιού να παρατηρεί σε βάθος τα πράγματα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ευφυΐας του.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διαίσθηση είναι το κύριο χαρακτηριστικό της νοημοσύνης των Ιχθύων, κάτι που οφείλεται επίσης στην υδάτινη φύση του ζωδίου. Πέραν τούτου, κυβερνάται και από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ωκεανών και εν γένει των υδάτων. Ο πλανήτης αυτός κυβερνά επίσης κάθε καλλιτεχνική έκφραση και ταλέντο.

Είναι πολύ γνωστό ότι οι Ιχθύες χαρακτηρίζονται από ενσυναίσθηση και υπερβολικό συναισθηματισμό, ιδιότητες που τους οδηγούν να αναπτύσσουν καλλιτεχνικές δεξιότητες, όπως π.χ. η μουσική. Τέλος, ας μην ξεχνάμε, ότι το να είσαι διαισθητικός σου δίνει τη γνώση και τη δυνατότητα να αντιμετωπίζεις τους άλλους, χωρίς να αναστατώνεσαι.

Διάβασε επίσης:

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ποιο είναι το δυνατό σημείο του μυαλού σου;

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, ποιο είναι το δυνατό σημείο του μυαλού σου;

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, ποιο είναι το δυνατό σημείο του μυαλού σου;

4 ζώδια που, αν δε σε ισοπεδώσουν, δε θα ησυχάσουν

Αυτά είναι τα 4 πιο ευκολόπιστα ζώδια!

Τα 5 πιο προσγειωμένα ζώδια που δεν είναι καθόλου «δήθεν»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved