Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ποιο είναι το δυνατό σημείο του μυαλού σου;

Που οφείλουν την εξυπνάδα τους τα ζώδια της φωτιάς;

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ποιο είναι το δυνατό σημείο του μυαλού σου;

Η ευφυΐα είναι από τις πιο δύσκολες ιδιότητες ενός ατόμου για να μετρηθεί, ενώ, διαχρονικά βρίσκεται στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Και παρόλο που το επίπεδο του IQ θεωρήθηκε πρόσφατα ως η αναμφισβήτητη ένδειξη νοημοσύνης, η αλήθεια είναι ότι το να επιλύουμε αφηρημένα προβλήματα δεν μας κάνει καθόλου έξυπνους.

Το πιο σωστό είναι να πούμε ότι η ευφυΐα, η εξυπνάδα ή αλλιώς η νοημοσύνη ενός ατόμου είναι η ικανότητα να επιλύει οποιοδήποτε είδος προβλήματος, σε διάφορα πεδία που αντιστοιχούν στη ζωή.

Στον αστρολογικό κύκλο, κάθε ζώδιο έχει το δικό του τύπο νοημοσύνης, ο οποίος ταιριάζει ή προσαρμόζεται με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του. Διάβασε παρακάτω, τι είναι αυτό που κάνει τα ζώδια της φωτιάς να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά και προς όφελός τους την νοημοσύνη τους.

ΚΡΙΟΣ

Η αυτοπεποίθηση είναι αυτό που κάνει δυνατότερη την νοημοσύνη του Κριού. Έχοντας τον Άρη ως κυβερνήτη και όντας ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός αποπνέει μια τεράστια αυτοπεποίθηση, η οποία του δίνει τη σιγουριά ότι θα επιτύχει τους στόχους του.

Είναι τόσο σίγουρος για την ικανότητά του να επιτύχει ό,τι θέλει, που προκαλεί στους γύρω του την επιθυμία και τη σιγουριά να τον ακολουθήσουν στην πορεία προς τα επιτεύγματά του. Είναι ο πρωτοπόρος του ζωδιακού!

Όταν λοιπόν πρόκειται να ξεκινήσει μια επιχείρηση, ο Κριός είναι μια υψηλή αξία. Μια άλλη αρετή αυτού του ζωδίου είναι ότι δεν χάνει το χρόνο του σε πράγματα που απλώς… δεν γίνονται. Αυτές είναι κατά κύριο λόγο οι ποιότητες που επιτρέπουν στον Κριό να έχει όλη τη δύναμη που χρειάζεται όταν βρίσκεται σε δράση!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΛΕΩΝ

Η αναζήτηση της ατομικότητας είναι το κύριο στοιχείο της νοημοσύνης ενός Λέοντα. Επιπλέον, διαθέτει μια ευφυΐα που σχετίζεται με τον σεβασμό απέναντι στο δικό του «εγώ».

Μπορείς να διακρίνεις τη νοημοσύνη του όταν θέλει να ξεχωρίσει, κάτι που ναι μεν τον κάνει να φαίνεται δραματικός, αλλά παράλληλα πολύ δημιουργικός και με απέραντη εκφραστικότητα.

Αυτή η ιδιαίτερη φωτεινότητα οφείλεται στον Ήλιο ο οποίος κυβερνάει το ζώδιο του Λέοντα, κάνοντας αυτό το ζώδιο να θέλει πάντα να μοιράζεται τη χαρά της ζωής με όλους. Ο Λέων έχει μια ασυνήθιστη δύναμη αλλά και αποτελεσματικότητα όταν ηγείται σε κορυφαία έργα. Και όλα αυτά τα οφείλει στα πνευματικά του χαρίσματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το στοιχείο της φωτιάς είναι αυτό που προσφέρει την εξυπνάδα στο ζώδιο του Τοξότη. Παράλληλα, το σύμβολό του που απεικονίζει έναν τοξότη ο οποίος στοχεύει όσον το δυνατόν πιο ψηλά, είναι επίσης ένα σημαντικό στοιχείο που προσδιορίζει τη νοημοσύνη αυτού του ζωδίου.

Ο Τοξότης θέλει πάντοτε να πηγαίνει πολύ μακριά. Ακόμα και σε θέματα φιλοσοφικά, στο τέλος θα φτάσει στην αλήθεια. Η απόκτηση νέων γνώσεων είναι πάντα το χόμπι του, ενώ εφαρμόζει διαρκώς νέες ιδέες, τις οποίες προωθεί και αναπτύσσει.

Ένα άλλο στοιχείο που προσδιορίζει τον τύπο νοημοσύνης αυτού του ζωδίου είναι η χαρά. Και βέβαια, να προσθέσουμε την αγάπη, την περιέργεια και τη φιλοδοξία του να μαθαίνει νέα πράγματα!

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που είναι «αφασία» και δεν χαλάνε εύκολα τη ζαχαρένια τους!

Τα 5 πιο προσγειωμένα ζώδια που δεν είναι καθόλου «δήθεν»!

Αυτοί είναι οι 3 αθεράπευτοι εγωιστές του ζωδιακού!

Έτσι δραπετεύει το κάθε ζώδιο από την σκληρή πραγματικότητα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved