Τα 3 ζώδια που είναι «αφασία» και δεν χαλάνε εύκολα τη ζαχαρένια τους!

Δεν πειράζει να είσαι λίγο τεμπελάκος… που και που!

Τα 3 ζώδια που είναι «αφασία» και δεν χαλάνε εύκολα τη ζαχαρένια τους!

Η ικανότητα να μην εξάπτεται κάποιος με το παραμικρό είναι ένα θείο δώρο που δεν διαθέτουν όλοι και είναι ακόμα πιο σπάνιο να βρεις κάποιον που ξέρει πώς να το κάνει, κρατώντας ένα υγιές μέτρο.

Πολύ συχνά πέφτουμε στην παγίδα των δύο άκρων, είτε δηλαδή να είμαστε ακραία ήρεμοι είτε ακραία παρορμητικοί. Υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία είναι τόσο οργανωμένα που δεν θα τα δεις ποτέ να ξεκουράζονται. Η άλλη κατηγορία περιέχει αυτούς που είναι τόσο απαθείς, αδρανείς ή συνειδητά τεμπέληδες, που φέρνουν το θανάσιμο αμάρτημα της νωθρότητας σε εντελώς άλλο επίπεδο. Μια εξήγηση για αυτές τις δύο ακραίες τάσεις είναι ότι οι τύποι της προσωπικότητάς μας καθορίζονται συχνά από το πόσο άνετα νιώθουμε με τον εαυτό μας στο πέρασμα του Χρόνου.

Μερικοί άνθρωποι αισθάνονται απίστευτα άβολα με τον χρόνο, οπότε αναβάλουν τα πάντα για όσο μεγαλύτερο διάστημα μπορούν. Άλλοι πάλι εκλαμβάνονται ως τεμπέληδες επειδή. διακατέχονται από ανησυχία, αμφιβολίες ή άγχος κι έχουν την τάση να παραλύουν μπροστά σε ευθύνες και δυσκολίες.

Και στις δύο περιπτώσεις το κοινό χαρακτηριστικό είναι η αδράνεια αλλά και η απάθεια!

Παρακάτω αναφέρονται τα 3 ζώδια που μπορούν να επιδείξουν τη μεγαλύτερη απάθεια σε σχέση με τα υπόλοιπα. Και αν θεωρείσαι αρκετά χαλαρός τύπος που τίποτα δεν είναι ικανό να σε ταράξει, είναι πολύ πιθανόν να ανήκεις σε ένα από αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσύ Ταύρε, όταν αφιερώνεσαι σε κάτι, επιτυγχάνεις εξαιρετικά αποτελέσματα. Αλλά περνάς και περιόδους που έχεις χαμηλά ή και καθόλου κίνητρα για να δράσεις, κάτι που μπορεί να σε κρατήσει στο περιθώριο για μεγαλύτερο διάστημα απ’ όσο θα έπρεπε. Το χαρακτηριστικό γνώρισμά σου είναι η ηρεμία ή ακόμα και η απάθεια με την οποία αντιμετωπίζεις σχεδόν το κάθε τι. Σαν να μη σε αγγίζει τίποτα.

Γενικά, τείνεις να αφήνεσαι μέσα στο χρόνο και να ξεχνιέσαι με απλά πράγματα, όπως οι βόλτες στη φύση ή οι… επιδρομές στο ψυγείο. Όμως, να ξέρεις, ότι συχνά αυτοί είναι τρόποι για να αποφύγεις τις ευθύνες που βαραίνουν το μυαλό σου. Να θυμάσαι πάντα το εξής: Μια δουλειά που πρέπει να γίνει τελικά, είναι καλύτερα να την κάνεις νωρίτερα και όχι αργότερα.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, λατρεύεις να τα αφήνεις όλα πίσω σου και να απολαμβάνεις φανταστικές διακοπές, κάτι που φαντάζει απλά υπέροχο! Αλλά υπάρχει και μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο να παίρνεις τη ζωή στα σοβαρά ή όχι. Το να κάνεις διαλείμματα από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα είναι σημαντικό, μόνο που δεν μπορεί να γίνεται διαρκώς.

Όσο κι αν η καθημερινή πραγματικότητα σε βαραίνει, πρέπει και έχεις την ανάγκη να είσαι ένα δημιουργικό άτομο. Οπότε δεν μπορείς να εγκαταλείψεις τα πάντα. Προσπάθησε να το δεις ως εξής: Ο χρόνος που αφιερώνεις στην εργασία σου θα μπορούσε να μετατρέψει τον ελεύθερο χρόνο σου σε κάτι πολύ ομορφότερο και… αντιστρόφως. Αν εκλαμβάνεις την εργασία σου ως ένα όχημα προς την καλοπέρασή σου και τον ελεύθερο χρόνο σου ως κάτι δημιουργικό που συνυπάρχει με τις υποχρεώσεις σου, θα είσαι ευτυχής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, στο δρόμο σου για την αναζήτηση της τελειότητας, να ξέρεις ότι υπολείπεσαι επειδή είσαι άνθρωπος! Και αυτό μπορεί να σε τρελαίνει, αλλά δεν μπορείς να αφήσεις τον εαυτό σου να πέσει σε ολική αδράνεια μόνο και μόνο επειδή δεν πέτυχες κάποιον υψηλό στόχο σου. Το να δείχνεις ή να είσαι απαθής με όλους και με όλα, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι δεν μπορείς να αντέξεις καν τη λέξη «αποτυχία».

Καταπολέμησε αυτήν την τάση. Μην ξεχνάς ότι δεν είσαι μηχάνημα. Άφησε τον εαυτό σου να αποτυγχάνει περιστασιακά και προσπάθησε να είσαι πιο ανθρώπινος. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για σένα να μάθεις να απολαμβάνεις την προσήλωσή σου σ’ ένα στόχο, χωρίς να σε νοιάζει τι σκέφτεται κάποιος άλλος για αυτό.

Διάβασε επίσης:

Αυτοί είναι οι 3 αθεράπευτοι εγωιστές του ζωδιακού!

Αυτά είναι τα 4 πιο ευκολόπιστα ζώδια!

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι άρχοντες του κουτσομπολιού!

Τα 5 πιο προσγειωμένα ζώδια που δεν είναι καθόλου «δήθεν»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved