Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, ποιο είναι το δυνατό σημείο του μυαλού σου;

Που οφείλουν την εξυπνάδα τους τα ζώδια της γης;

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, ποιο είναι το δυνατό σημείο του μυαλού σου;

Η ευφυΐα είναι από τις πιο δύσκολες ιδιότητες ενός ατόμου για να μετρηθεί, ενώ, διαχρονικά βρίσκεται στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Και παρόλο που το επίπεδο του IQ θεωρήθηκε πρόσφατα ως η αναμφισβήτητη ένδειξη νοημοσύνης, η αλήθεια είναι ότι το να επιλύουμε αφηρημένα προβλήματα δεν μας κάνει καθόλου έξυπνους.

Το πιο σωστό είναι να πούμε ότι η ευφυΐα, η εξυπνάδα ή αλλιώς η νοημοσύνη ενός ατόμου είναι η ικανότητα να επιλύει οποιοδήποτε είδος προβλήματος, σε διάφορα πεδία που αντιστοιχούν στη ζωή.

Στον αστρολογικό κύκλο, κάθε ζώδιο έχει το δικό του τύπο νοημοσύνης, ο οποίος ταιριάζει ή προσαρμόζεται με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του. Διάβασε παρακάτω, τι είναι αυτό που κάνει τα ζώδια της γης να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά και προς όφελός τους την νοημοσύνη τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο τύπος της εξυπνάδας που χαρακτηρίζει το ζώδιο του Ταύρου δίνει μορφή σε οτιδήποτε επιθυμεί να πράξει ή να αποκτήσει. Αυτός είναι ο λόγος που ξέρει ακριβώς τι θέλει και θα κάνει τα πάντα για να το επιτύχει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το να έχει πλήρη επίγνωση του τι θέλει επιτρέπει σε αυτό το ζώδιο να σχεδιάζει με ηρεμία τα βήματά του.

Ένα από τα στοιχεία του Ταύρου, που δείχνει επίσης ευφυΐα, είναι η άρνησή του να αλλάζει εύκολα απόφαση ή κατεύθυνση.

Αν βάλει ένα στόχο για τον εαυτό του, τίποτα δεν μπορεί να τον εμποδίσει για να τον εκπληρώσει. Συχνά κατηγορείται ότι είναι πεισματάρης εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς, όμως πρέπει να του αναγνωρίσουμε την επιμονή και την υπομονή που δείχνει έως ότου πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όπως οι Δίδυμοι, έτσι και η Παρθένος κυβερνάται από τον πλανήτη Ερμή. Η μεγάλη διαφορά τους όμως είναι το γήινο στοιχείο της Παρθένου που της προσφέρει οργανωτικές και ταυτόχρονα αναλυτικές ικανότητες.

Ένας Παρθένος διαθέτει μια ευφυΐα μοναδική σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ζώδια και αυτό οφείλεται στην απόλυτη τάξη που επικρατεί μέσα στο μυαλό του. Όλα πρέπει να είναι σε σειρά, αλλιώς δεν λειτουργεί. Το ζώδιο αυτό είναι πολύ καλό στον σχεδιασμό και στο να διασφαλίζει ότι στη συνέχεια τα σχέδιά του θα μπορέσουν να εφαρμοστούν στην πράξη.

Μια τέτοια νοημοσύνη, η οποία έχει κύριο σκοπό να τοποθετεί το κάθε τι εκεί που ανήκει, προσφέρει στην Παρθένο τη δυνατότητα να είναι κριτική και να έχει μια τεράστια λογική ικανότητα. Με αυτόν τον τρόπο, όταν καταπιαστεί με την επίλυση ενός προβλήματος, θα το κάνει με μεγάλη περίσκεψη και υπευθυνότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πίστη σε μια υψηλή αξία που είναι πάνω απ’ όλα καθώς και η εμπειρία είναι οι δύο παράγοντες που συνθέτουν την νοημοσύνη του Αιγόκερω.

Ξέρει πολύ καλά ότι ακολουθώντας συγκεκριμένα μονοπάτια μπορεί να φτάσει εκεί που θέλει. Τα όπλα του για αυτήν την πορεία είναι το πείσμα, η επιμονή και ο σεβασμός προς την εξουσία.

Ο Κρόνος (χρόνος) είναι ο πλανήτης που κυβερνά τον Αιγόκερω και συμβολίζει τις μεγάλες ηλικίες. Ως εκ τούτου, μιλάμε για ένα από τα ζώδια που η εξυπνάδα του βασίζεται στη σοφία, στη γνώση που έχει συσσωρευτεί με τα χρόνια και την εμπειρία που αποκτήθηκε.

Διάβασε επίσης:

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ποιο είναι το δυνατό σημείο του μυαλού σου;

Αυτά είναι τα 4 πιο ευκολόπιστα ζώδια!

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι άρχοντες του κουτσομπολιού!

Τα 5 πιο προσγειωμένα ζώδια που δεν είναι καθόλου «δήθεν»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved