Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, ποιο είναι το δυνατό σημείο του μυαλού σου;

Που οφείλουν την εξυπνάδα τους τα ζώδια του αέρα;

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, ποιο είναι το δυνατό σημείο του μυαλού σου;

Η ευφυΐα είναι από τις πιο δύσκολες ιδιότητες ενός ατόμου για να μετρηθεί, ενώ, διαχρονικά βρίσκεται στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Και παρόλο που το επίπεδο του IQ θεωρήθηκε πρόσφατα ως η αναμφισβήτητη ένδειξη νοημοσύνης, η αλήθεια είναι ότι το να επιλύουμε αφηρημένα προβλήματα δεν μας κάνει καθόλου έξυπνους.

Το πιο σωστό είναι να πούμε ότι η ευφυΐα, η εξυπνάδα ή αλλιώς η νοημοσύνη ενός ατόμου είναι η ικανότητα να επιλύει οποιοδήποτε είδος προβλήματος, σε διάφορα πεδία που αντιστοιχούν στη ζωή.

Στον αστρολογικό κύκλο, κάθε ζώδιο έχει το δικό του τύπο νοημοσύνης, ο οποίος ταιριάζει ή προσαρμόζεται με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του. Διάβασε παρακάτω, τι είναι αυτό που κάνει τα ζώδια του αέρα να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά και προς όφελός τους την νοημοσύνη τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζώδια. Διαθέτει επικοινωνιακή νοημοσύνη, που χαρακτηρίζεται από διανοητική και λεκτική ταχύτητα. Αυτός είναι και ο λόγος που κανένα άλλο ζώδιο δεν μπορεί να ταιριάξει με αυτό το χαρακτηριστικό του.

Ο Ερμής, ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιο των Διδύμων, σύμφωνα με τη μυθολογία ήταν ο γοργοπόδαρος ταχυδρόμος των θεών, αλλά συμβολίζει επίσης τους εμπόρους και τους απατεώνες. Ήταν ο θεός του λόγου, της κίνησης και της επικοινωνίας και, ως εκ τούτου, ήταν και ο υπεύθυνος να μεταφέρει τα μηνύματα των θεών στους ανθρώπους.

Η νοημοσύνη ενός Διδύμου συνίσταται στην ικανότητά του να συνδέει εντελώς διαφορετικά πράγματα, αντιλαμβανόμενος ταυτόχρονα τις ομοιότητες που υπάρχουν, κάτι το οποίο αντανακλάται και στην συμβολική αναπαράσταση του ζωδίου, δηλ. δύο μορφές που κοιτούν σε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Μια άλλη ερμηνεία σε όλο αυτό θα μπορούσε να είναι η εξής: ο τύπος νοημοσύνης αυτού του ζωδίου διαθέτει γέφυρες που ενώνουν και αυτό είναι θεμελιώδες προκειμένου να φτάσει κάποιος στην ευτυχία.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΖΥΓΟΣ

Η ευφυΐα στο ζώδιο του Ζυγού έγκειται στο ότι έχει ένα φυσικό ταλέντο στο να διαλέγει τη γνώση που θα πάρει από το περιβάλλον του. Επίσης, έχει την ικανότητα να επιλέγει διαφορετικό τρόπο δράσης κάθε φορά, ανάλογα με την κατάσταση που θα βρεθεί.

Η εικόνα της ζυγαριάς στην απεικόνιση του ζωδίου συμβολίζει την αρχή ότι όλα πρέπει να παραμένουν σε απόλυτη ισορροπία. Αυτή είναι και η άποψη του Ζυγού για τον κόσμο.

Επίσης, ο Ζυγός έχει εκείνο το είδος της ευφυΐας που του επιτρέπει να παρατηρεί πολύ καλά και τις δύο πλευρές ενός νομίσματος και, ξεκινώντας από εκεί, μπορεί να συγκρίνει διαφορετικές έννοιες. Όταν αυτές οι διαφορές μετρηθούν, θα οδηγήσουν τελικά σε μια όσο το δυνατόν πιο δίκαιη προσέγγιση. Δεν είναι καθόλου περίεργο λοιπόν που όλοι οι Ζυγοί έχουν έντονη την αίσθηση περί ορθού και δικαίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιο του Υδροχόου είναι ο Ουρανός, ο οποίος στην αστρολογική τέχνη αντιπροσωπεύει κάθε τι πρωτότυπο, ανατρεπτικό και διαπροσωπικό.

Ο Υδροχόος, εκφράζοντας τις γνήσιες ποιότητες του Ουρανού, έχει μια νοημοσύνη που του επιτρέπει να βλέπει τον καθένα σαν να ήταν ο ίδιος ο εαυτός του. Αλλά την ίδια στιγμή, είναι εντελώς ανεξάρτητος στις σκέψεις του, κάτι που του δίνει μια έμπνευση, πολύ χαρακτηριστική.

Αν και έχει μεγάλη αίσθηση της ομαδικότητας, δεν φοβάται όταν πρέπει να σκέφτεται μόνος. Εκεί οφείλεται και η μοναδική πρωτοτυπία που χαρακτηρίζει τη σκέψη των Υδροχόων. Αυτά που σκέφτονται συνήθως είναι καθαρά προϊόντα του δικού τους μυαλού, χωρίς επεμβάσεις ή επιρροές άλλων.

Διάβασε επίσης:

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ποιο είναι το δυνατό σημείο του μυαλού σου;

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, ποιο είναι το δυνατό σημείο του μυαλού σου;

Αυτά είναι τα 4 πιο ευκολόπιστα ζώδια!

Τα 5 πιο προσγειωμένα ζώδια που δεν είναι καθόλου «δήθεν»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved