Οι γυναίκες ψήφισαν! Αυτοί είναι οι πιο ξενέρωτοι άντρες

Και αιτιολόγησαν και την ψήφο τους!

Οι γυναίκες ψήφισαν! Αυτοί είναι οι πιο ξενέρωτοι άντρες

Σε έρευνα που έγινε οι γυναίκες κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πιο ξενέρωτο άντρα του ζωδιακού και φυσικά, όπως πάντα, να αιτιολογήσουν την ψήφο τους.

Η τελική κατάταξη έχει διάφορες εκπλήξεις, αλλά σε γενικές γραμμές δεν είναι μακριά απ' ό,τι φαντάζεσαι. Ας δούμε, λοιπόν, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!

Εννοείται ότι θέλουμε κι εσύ να πεις κι εσύ αν συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έντονη τάση του για ανεξαρτησία, αλλά και το ότι δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να ζευγαρώσει τον φέρνει στην πρώτη θέση των... ξενέρωτων. Επίσης, το καλό σεξ χρειάζεται και συναίσθημα, κάτι που συχνά λείπει από τον συγκεκριμένο κύριο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δε φταίει η εμμονή του στη λεπτομέρεια, ούτε το ότι συχνά γίνεται υποχόνδριος. Μάλλον ευθύνεται το γεγονός ότι βλέπει το σεξ σαν τυπική διαδικασία ή ως αντικείμενο μελέτης. Λίγο παραπάνω καρδιά αν έβαζε, θα ήταν πιο θελκτικός.

**Έχει προοπτική η σχέση σας; Οι απαντήσεις είναι εδώ**

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι ότι ο Αιγόκερως είναι κακός εραστής. Ωστόσο, το να αγγίξει κάποια την καρδιά του είναι πιο δύσκολο απ’ ό,τι να περπατήσει σε αναμμένα κάρβουνα. Είναι τόσο επιφυλακτικός και επιλεκτικός, σε σημείο να δείχνει πάγος, κάτι που οι περισσότερες πιστεύουν ότι του βγαίνει και στο κρεβάτι.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός δεν πείθει για τη σεξουαλικότητά του! Μπορεί να είναι ωραίος, στιλάτος, γοητευτικός, περισσότερο όμως βγάζει «χαριτωμενιά». Με τόσους δισταγμούς, χαμόγελα και κομπλιμέντα που σκορπά κάνει μια γυναίκα να σκεφτεί «άχου μωρέ τον γλυκούλη» κι όχι «τον θέλω τώρα!».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Και ξενέρωτο δεν τον λες, ούτε όμως και σέξι! Είναι παιχνιδιάρης, ελαφρώς «διεστραμμένος», φαντασιώνεται διαρκώς, αυτό που του στερεί κάποια από τις πρώτες θέσεις είναι η εικόνα του. Δεν τον βλέπει κάποια γυναίκα, λέει «ω Θεοί, τι άντρας» και πέφτει τα ανάσκελα!

Διάβασε επίσης: Οι έρευνες μίλησαν! Αυτά είναι τα πιο αταίριαστα ζευγάρια ζωδίων για σχέση!

Αυτά τα 3 ζώδια «καίνε» τις σχέσεις τους πολύ γρήγορα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved