Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, ιδού πως θα αποπλανήσεις το αντικείμενο του πόθου σου!

Τα ζώδια του αέρα σου διδάσκουν την τέχνη της αποπλάνησης

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, ιδού πως θα αποπλανήσεις το αντικείμενο του πόθου σου!

Η επιθυμία μας να σχετιστούμε με άλλα άτομα εκπορεύεται σε μεγάλο βαθμό από το σώμα μας. Η σαρκική μας υπόσταση έχει απαιτήσεις και εμείς πρέπει να φροντίσουμε για την ικανοποίηση αυτών των απαιτήσεων. Είμαστε υποκείμενοι στην ανθρώπινη φύση μας και όπως και να το κάνουμε η επιβίωση του είδους στηρίζεται στο… σεξ.
Δεν υπήρξε ποτέ εποχή που η τέχνη της αποπλάνησης να μην αποτελούσε μέρος της καθημερινής ζωής. Ίσως σκεφτείς ότι απλώς το έχουμε έμφυτο, αλλά μπα…. Για να αποπλανήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, πρέπει να κουνηθείς και λίγο από τη θέση σου, να χορέψεις, να λικνιστείς, να προσπαθήσεις τέλος πάντων.

Διάβασε πιο κάτω με ποιον τρόπο επιχειρούν τα ζώδια του αέρα να σε αποπλανήσουν και να... ανάψουν την ερωτική επιθυμία σου:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας επιτυχημένος γητευτής! Για τον Δίδυμο η ευχέρειά του στον προφορικό λόγο είναι από μόνη της μια αποπλάνηση. Έχει τον τρόπο του με τις λέξεις και αρκούν αυτές και μόνο για να σε… γονατίσει.

Η τέχνη του στην επικοινωνία μπορεί να περιλαμβάνει τόσο τη γλώσσα του πνεύματος όσο και του σώματος. Είναι σε θέση να εγκλιματίζεται σε διάφορα γκρουπ ατόμων και θα νιώσεις αμέσως οικειότητα μαζί του. Όμως πρόσεξε! Πολλές από τις υποσχέσεις που μοιράζει μπορεί να είναι παραπλανητικές. Το μείον του είναι ότι μπορεί να περάσει εύκολα από τη ζέστη στο κρύο, όμως και αυτό σε καλό θα του βγει, αφού είναι ένα μεγάλο πειραχτήρι από το οποίο όλα μπορείς να τα περιμένεις.

Ο τύπος του Διδύμου, ο οποίος εκτός από εγκεφαλικότητα διαθέτει και αρκετό συναίσθημα, ίσως ακολουθήσει άλλον τρόπο αποπλάνησης. Θα το «παίξει» ψυχρός, αδιάφορος και μυστηριώδης προκειμένου να επηρεάσει το «θύμα» του, αφήνοντάς το να αναρωτιέται για τα ερωτικά υπονοούμενα που λαμβάνει. Μπορεί να σε παρατηρεί μέχρι να τον προσέξεις και να ρισκάρει άνετα μια συμπεριφορά του τύπου «δεν σου μιλάω αλλά σε κοιτάω». Αν εσύ τον περάσεις για φρικιό ή διεστραμμένο, τόσο το καλύτερο για εκείνον. Στο τέλος, θα προσποιηθεί τον πληγωμένο και αν αυτό το είδος φλερτ σε ελκύει, θα τα καταφέρει μια χαρά να σε αποπλανήσει! Γενικά πάντως, δεν είναι ο τύπος που θα πλησιάσει τον οποιονδήποτε.

ΖΥΓΟΣ

Ο μάστορας της σαγήνης! Είναι αυθεντία στο παιχνίδι της αποπλάνησης και, ως γνωστός νάρκισσος, λατρεύει να γυρίζουν όλοι το κεφάλι για να θαυμάσουν την ομορφάδα του! Η γοητεία, το χαμόγελο και η καλοσυνάτη συμπεριφορά είναι τα μυστικά του όπλα. Και μάλιστα, επειδή δεν θέλει να νιώθει κανείς άσχημα ούτε να διαφωνεί ή να συγκρούεται, φλερτάρει σχεδόν με όλο τον κόσμο!

Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη, οπότε γνωρίζει κάτι παραπάνω για το παιχνίδι της σαγήνης αλλά και του ρομαντισμού. Έχει γεννηθεί για να φλερτάρει και προκειμένου να σε αποπλανήσει θα χρησιμοποιήσει όλα του τα κόλπα: φυσική ομορφιά, γοητεία, εγκεφαλικότητα, παραπλάνηση.

Ο Ζυγός θα σε αποπλανήσει μέσα από ψέματα. Θα σου πει ακριβώς ό,τι θέλεις ν’ ακούσεις και βασίζεται πολύ στο γεγονός ότι είσαι αρκετά… ανόητος για να καταλάβεις ότι σου λέει ψέματα. Κι εσύ, απλώς ενθουσιάζεσαι με την ιδέα ότι σε έχει προσέξει αυτό το ευγενικό πλάσμα που μοιάζει τόσο αξιόπιστο και προσγειωμένο. Πως θα μπορούσε να σε βλάψει αυτό το άτομο; Και τότε, το αμέσως επόμενο πράγμα που θα σου συμβεί είναι να φωνάζεις με πάθος το όνομά του ενώ... παραληρείς στο κρεβάτι του!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ ελκυστικός! Ο Υδροχόος είναι υπέροχος στο παιχνίδι της αποπλάνησης, ειδικά όταν ταξιδεύει ή όταν βρεθεί σε βραδινή έξοδο. Ο έρωτας του Υδροχόου μπορεί στην πορεία να αλλάξει, αλλά είναι πάντα προσεκτικός στο να μην πληγώσει τα συναισθήματα των άλλων, γι’ αυτό και αποφεύγει την αντιπαράθεση.

Λατρεύει το φλερτ επειδή αναδεικνύει την χαρισματική του φύση. Για αυτό το ζώδιο, δεν είναι απαραίτητο να βρεθεί ειδικά με ένα άτομο για να φλερτάρει. Μπορεί να το κάνει και με ολόκληρο γκρουπ ανθρώπων μέσω της ευφυΐας, του «διαβολικού» χιούμορ και του πάθους με το οποίο εκφράζεται. Όταν αποφασίσει να σε προσεγγίσει ερωτικά, θα το κάνει με τρόπο που θα εκπλήξει και θα αιφνιδιάσει.

Στον τομέα της αποπλάνησης, μοιάζει αρκετά με τον Ζυγό, στο βαθμό που του αρέσει να κρύβει πράγματα και αν χρειαστεί, να πει και ψέματα. Ο Υδροχόος είναι πολύ σίγουρος για την ικανότητά του να δημιουργήσει ένα μύθο γύρω από το άτομό του, μάλλον επειδή δεν πιστεύει ότι θα ενδιαφερθείς για αυτόν αν σου δείξει το αληθινό του πρόσωπο. Ωστόσο, η μυθοπλασία του είναι τόσο πέρα και πάνω απ’ οτιδήποτε άλλο έχεις βιώσει, που, χωρίς να το περιμένεις, θα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει σαγηνευτεί απ’ αυτό το ξεχωριστό ζώδιο!

Διάβασε επίσης:

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, ιδού πως θα αποπλανήσεις το αντικείμενο του πόθου σου!

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ιδού πως θα αποπλανήσεις το αντικείμενο του πόθου σου!

Τα 4 ζώδια που είναι ακούραστα στο σεξ!

Τα 3 ζευγάρια ζωδίων που συνεχίζουν να «βλέπονται» και μετά το χωρισμό

Με αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved