Αν θέλεις ένα γενναιόδωρο σύντροφο, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια!

Θα σου δώσουν τον ουρανό με τ' άστρα, χωρίς να τα ζητήσεις!

Αν θέλεις ένα γενναιόδωρο σύντροφο, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια!

Αν και η λέξη γενναιοδωρία μπορεί να σου θυμίζει κάποιον που αγοράζει δώρα ή σου προσφέρει ένα δείπνο, το να προσφέρεις το κάτι παραπάνω στον άλλον δεν σημαίνει ότι πρέπει να σου κοστίσει χρήματα. Όπως όλες οι σχέσεις είναι διαφορετικές, το να είσαι ένας γενναιόδωρος εραστής σημαίνει κάτι μοναδικό για τον καθένα. Αν ρωτήσεις τον σύντροφό σου πως πέρασε τη μέρα του και τον ακούσεις με προσοχή ή αν τον βοηθήσεις να οργανώσει τη ντουλάπα του ή ακόμα καλύτερα αν είσαι γενναιόδωρος με το χρόνο και τα συναισθήματά σου, μπορεί να είναι πολύ σημαντικές ενδείξεις γενναιοδωρίας. Αν λοιπόν θεωρείς τη γενναιοδωρία ένα σημαντικό χάρισμα, το να είσαι με κάποιον που είναι συμπονετικός και καλόκαρδος σημαίνει ότι την έχεις ήδη δεδομένη.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

Ας δούμε πιο κάτω ποια είναι τα 4 ζώδια που θα σου προσφέρουν την αγάπη τους γενναιόδωρα και χωρίς να ζητήσουν ανταλλάγματα:

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες θέλουν να είναι «μεγάλοι» σε ό,τι κι αν κάνουν. Αν και λατρεύουν να βρίσκονται στο προσκήνιο, είναι επίσης ευτυχείς να μοιράζονται την προσοχή που λαμβάνουν με τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζονται. Θέλουν να επιβεβαιώνουν την ευτυχία του συντρόφου τους, και θα αξιοποιήσουν στο έπακρο την κάθε μέρα, ξοδεύοντας ασύστολα και με μεγάλη του χαρά σε ρομαντικές διακοπές ή ξεφεύγοντας εντελώς από το πρόγραμμα μόνο και μόνο για να κάνουν το ταίρι τους να χαμογελάσει. Κάθε Λέων θέλει τα αγαπημένα του πρόσωπα και κυρίως ο σύντροφός του να περνάνε καλά. Δεν θα σταματήσει να προσφέρει με όλη του την καρδιά, προκειμένου να σιγουρευτεί ότι ο/η σύντροφός τους θα νιώσει ότι τον/την αγαπά και τον λατρεύει.

ΖΥΓΟΣ

Το αέρινο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να γίνει τόσο γενναιόδωρο και εξυπηρετικό που μερικές φορές δείχνει ότι ξεχνά να νοιαστεί για τον εαυτό του. Είτε βγαίνει με κάποιον χαλαρά είτε είναι απόλυτα ερωτευμένος, θα εργαστεί σκληρά για να βεβαιωθεί ότι εκπληρώνει όλες τις επιθυμίες του/της συντρόφου του. Ζωντανός και επικοινωνιακός, ο Ζυγός θα είναι εξαιρετικά χαρούμενος να συζητήσει με το σύντροφό του για το τι σκέφτεται και τι νοιώθει. Είναι γενναιόδωρος με το χρόνο και την προσοχή που θα αφιερώσει στους ανθρώπους που είναι μαζί του και θα επιδιώξει να βεβαιωθεί ότι δεν νιώθουν μόνοι αφού ο Ζυγός είναι εκεί για να τους προσέχει και να τους ακούει.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο τρυφερός Καρκίνος έχει καρδιά μεγάλη σαν τον ωκεανό. Στοργικός και ευγενικός, είναι απίστευτα γενναιόδωρος με το πρόσωπο που αγαπά και θα φροντίσει να νοιώσει και ο σύντροφός του την απέραντη αγάπη του. Είτε με θετικά λεκτικά σχόλια είτε με πράξεις, ο Καρκίνος θέλει να δείχνει πως αισθάνεται. Είναι η μητέρα του ζωδιακού και λατρεύει να φροντίζει τους άλλους, και πάντα θα είναι εκεί για το σύντροφό του που είναι αγχωμένος ή στενοχωρημένος. Γνωστός για την ενσυναίσθηση του, ο Καρκίνος είναι συναισθηματικά γενναιόδωρος και πάντα βρίσκει χρόνο για να κάνει χώρο στο δικό του άνθρωπο για να καταλάβει πως νιώθει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για το γήινο ζώδιο της Παρθένου οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια. Είναι αυτός που θα εκπληρώσει αυτά που υπόσχεται και θα είναι εκεί για τον σύντροφό του, οτιδήποτε κι αν χρειαστεί. Ένας Παρθένος σύντροφος θα σε βοηθήσει να συνέλθεις όταν νιώσεις άτονος ή αδιάθετος ή θα έρθει στο αεροδρόμιο να σε πάρει όταν επιστρέφεις από ένα μακρινό ταξίδι. Αυτό το οργανωμένο και συμπονετικό ζώδιο θα θυμηθεί να σε ρωτήσει για το meeting που είχες στη δουλειά, αλλά θα χαρεί και να σε βοηθήσει στην προετοιμασία ενός πάρτι για τον καλύτερό σου φίλο.

Διάβασε επίσης:

4 ζώδια που μετά τον χωρισμό δεν πρέπει με τίποτα να ξαναπλησιάσεις!

5 ζώδια που κρύβουν τον αληθινό τους χαρακτήρα μέσα σε μια σχέση

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Αυτά τα 3 ζώδια θυμώνουν πολύ όταν τους πεις «χωρίζουμε»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved