Ποια ζώδια είναι πρόθυμα να ζητήσουν συγγνώμη και ποια αρνούνται πεισματικά;

Όταν τα ζώδια απολογούνται για τα λάθη τους... Ή και όχι!

Ποια ζώδια είναι πρόθυμα να ζητήσουν συγγνώμη και ποια αρνούνται πεισματικά;

Όλοι κατά καιρούς κάνουν λάθη ή πληγώνουν τους άλλους και μπορεί να χρειαστεί να απολογηθούν ή να ζητήσουν συγγνώμη προκειμένου να ισορροπήσουν κάποια κατάσταση.

Άλλοι απολογούνται αμέσως και ειλικρινά, ώστε να διορθωθούν τα πράγματα, άλλοι απολογούνται απλώς επειδή πρέπει και άλλοι είναι αρκετά πεισματάρηδες για να αναγνωρίσουν το λάθος τους!

Διάβασε πιο κάτω με ποιον τρόπο επιλέγει να ζητήσει ή να… μην ζητήσει συγνώμη το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Είναι το είδος του ατόμου που θα τρέξει στο κοντινότερο ανθοπωλείο ή στο ζαχαροπλαστείο για να προσφέρει γλυκά και λουλούδια. Μπορεί επίσης να κλείσει τραπέζι στο πιο ακριβό εστιατόριο για να «συμμαζέψει» το λάθος του. Εντούτοις, είναι ένας αμετανόητος που θα ξανακάνει τα κόλπα του αμέσως μόλις τελειώσει το δείπνο. Μερικές φορές αντιδρά πεισματάρικα και εύχεται τα χειρότερα για τους άλλους, υποθέτοντας ότι το αξίζουν.

Μόνο οι εμπειρίες της ζωής και οι πολλές αποτυχίες θα μπορέσουν να τον μαλακώσουν σε κάποιο βαθμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν παραδέχεται ποτέ ότι έκανε λάθος, έως ότου τα αποδεικτικά στοιχεία και οι αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαιώσουν το αντίθετο. Παρ' όλα αυτά, είναι ένα άτομο που λυπάται πραγματικά και θα πάρει δραστικά μέτρα για να αναπληρώσει τη γκάφα του.

Σε γενικές γραμμές, οι Ταύροι έχουν την τάση να επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη διαρκώς, ιδιαίτερα στις σχέσεις τους με το αντίθετο φύλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν κατάφερες να κάνεις έναν Δίδυμο να παραδεχτεί το λάθος του, σου αξίζουν συγχαρητήρια γιατί μόλις πέτυχες το ακατόρθωτο! Επιμένουν σταθερά στην υπεράσπισή τους και ακόμη και τα πιο ενοχοποιητικά στοιχεία δεν θα τους αφήσουν να ενδώσουν σε τίποτα ή σε κανέναν.

Μπορεί πάντως, να μην το παραδεχτούν, όμως δεν πρόκειται να επαναλάβουν ποτέ το ίδιο λάθος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ζητώ συγνώμη, ειλικρινά λυπάμαι πολύ. Ήταν πολύ αγενές εκ μέρους μου. Μπορώ να σου στείλω λουλούδια; Θα σου δωρίσω κάτι που αγαπώ πολύ...»

Οι Καρκίνοι θα χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε δικαιολογία για να αντισταθμίσουν τα λάθη τους. Μπορείτε να τους εμπιστευτείτε. Έχουν μετανιώσει πραγματικά και πεθαίνουν από ενοχές! Οι περισσότεροι από αυτούς δεν «το παίζουν» και είναι ειλικρινείς όταν ζητούν συγγνώμη.

ΛΕΩΝ

Είναι το είδος του ατόμου που μπορεί να του συγχωρεθεί ακόμα και… φόνος! Διαθέτουν τόση γοητεία και πειθώ που, ακόμα κι όταν παραδεχτούν το λάθος τους, είναι ικανοί να κάνουν το θύμα να αισθάνεται ένοχος για αυτό το λάθος. Πρέπει να τους ακούσετε και θα καταλάβετε! Μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα σωρό θεωρίες, συμπεριλαμβανομένου και του «νόμου του κάρμα» για να αποδείξουν το λόγο που το θιγόμενο πρόσωπο υποφέρει!

Σε γενικές γραμμές, μπορεί να ψεύδονται, όταν απολογούνται, αλλά ποτέ δεν αφήνουν τους άλλους να καταλάβουν τις πραγματικές διαθέσεις τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν αναγνωρίσουν ότι έχουν κάνει κάποιο λάθος, θα στείλουν αρχικά ένα τυπικό μέιλ. Αφού το πράγμα κρυώσει, θα τηλεφωνήσουν και θα απολογηθούν. Αν αυτό δεν είναι επαρκές, θα κάνουν ένα πάρτι προς τιμήν σου. Εν συντομία, κάνε τους να διαπράξουν ένα λάθος, ώστε μετά να απολαύσεις τον θρίαμβό σου με δικά τους έξοδα.

Ωστόσο, οι Παρθένοι ίσως μελλοντικά χρησιμοποιήσουν τα λάθη τους, τόσο για να ωφεληθούν οι ίδιοι, όσο και για να συσφίξουν περισσότερο τις σχέσεις τους.

ΖΥΓΟΣ

Αν αναγνωρίσει ότι δεν έπρεπε να έχει κάνει αυτό το σφάλμα, θα μπει στη ζώνη της σιωπής για τις επόμενες μέρες. Η σιωπή του μπορεί να σε σκοτώσει και έτσι, χωρίς να σου ζητήσει συγγνώμη, σε υποχρεώνει να του πει ότι τον συγχώρησες ειλικρινά.

Βέβαια, όταν ο Ζυγός μετανιώσει, το εννοεί πραγματικά. Μόνο που συνήθως δεν μετανιώνει. Ο πιο επικίνδυνος Ζυγός μάλιστα είναι εκείνος που σου χαμογελάει κατάμουτρα, αλλά διαρκώς σκέφτεται την ευκαιρία να σου τη φέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός σκέφτεται ότι δεν υπάρχει κάτι που κάνει λάθος και όλα εξαρτώνται από τις συνωμοσίες του... πεπρωμένου. Έτσι, σπανίως μετανιώνει για τις πράξεις του. Και το χειρότερο; Αφού έχει πειστεί ότι δεν έχει κάνει κανένα λάθος, για ποιο λόγο να απολογηθεί για κάτι που δεν έκανε;

Ποτέ μην περιμένεις ειλικρινή μεταμέλεια από έναν Σκορπιό. Ακόμα κι αν συμβεί κάποια φορά, δεν θα είναι από την καρδιά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτοί οι τύποι μπορούν εύκολα να κάνουν λάθη και ακόμα πιο εύκολα να τα αποδεχτούν. Πιστεύουν ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα και η δοκιμασία του ανθρώπινου πνεύματος έγκειται στην μετάνοια και στην υποχώρηση. Είναι εύκολο να τους κάνεις να αλλάξουν γνώμη, ώστε να παραδεχτούν τα λάθη τους και να δουλέψουν με αυτά.

Μπορείς να χαλαρώσεις. Όλα είναι καλά στη σχέση σου με τον Τοξότη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι οι γητευτές της καρδιάς σου και θα λειτουργήσουν σαν να σου κάνουν χάρη που παραδέχονται τα λάθη τους. Ωστόσο, αν έχουν κάνει κάτι χοντρό, επειδή θα τους τρώνε οι ενοχές, μπορεί να μην ακούσεις από τα χείλια τους να βγαίνει η συγγνώμη, αλλά θα βρουν τρόπο να επανορθώσουν.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι δε θα το ξεχάσουν και δε θα το ξανακάνουν ποτέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν λένε συγγνώμη σημαίνει ότι η κατάσταση έχει γίνει πραγματικά στενόχωρη. Αυτοί οι τύποι αισθάνονται ένα χάος μέσα τους, αν διαπιστώσουν ότι έκαναν ένα ασυγχώρητο λάθος. Θα μακρύνουν τα μαλλιά τους, θα μεθύσουν ή θα κάνουν οτιδήποτε που θα δηλώνει την κατάσταση που βρίσκεται το μυαλό τους.

Είναι πολύ δραματικοί και αναζητούν τη συμπάθειά σου, ακόμα κι αν ξέρουν ότι έχουν φταίξει.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι πολύ γλυκά πλάσματα, μέχρι τη στιγμή που θα χρειαστεί να παραδεχτούν ότι έκαναν κάτι λάθος. Θα είναι αμυντικοί και νευρικοί και θα αρνηθούν να αναγνωρίσουν το λόγο που βρίσκονται στο… εδώλιο. Γι’ αυτό, είναι καλύτερα να τους αφήσεις να καταλάβουν το λάθος τους με την ησυχία τους, όταν θα είναι έτοιμοι.

Ακόμα πάντως κι αν δεν το αναγνωρίσουν ή δεν απολογηθούν, μπορείς να συνεχίσεις τη σχέση μαζί τους, καθώς τείνουν να ξεχνούν το παρελθόν γρήγορα και να συνεχίζουν την πορεία τους, όπως ένα ψάρι στο νερό.

Διάβασε επίσης:

Ποιο είναι το «τοξικό» χαρακτηριστικό σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Αυτό είναι το πιο θετικό στοιχείο του ζωδίου σου που δεν πρέπει να ξεχνάς!

Το ζώδιό σου δείχνει για τι δεν πρέπει να σου καίγεται καρφί!

Μην υποτιμήσεις ποτέ αυτήν την πλευρά των ζωδίων

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved