Τα ζώδια δεν είναι πάντα αυτό που φαίνονται!

To τι βλέπεις και το τι ισχύει είναι δύο διαφορετικά πράγματα

Τα ζώδια δεν είναι πάντα αυτό που φαίνονται!

Μήπως νομίζεις ότι αυτό που βλέπεις στα ζώδια είναι αυτό που ισχύει; Μέγα λάθος. Διάβασε πιο κάτω και μάθε τι μπορεί να υπάρχει σε δεύτερο επίπεδο, πίσω από τις εμφανείς ιδιότητες των ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ

Είναι και φαίνεται ένα πολύ ανεξάρτητο ζώδιο. Στην πραγματικότητα όμως επιθυμεί σφοδρά την ένωσή του με κάποιο άλλο πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Χαρακτηρίζεται από την νωθρότητά του. Είναι αυτό που λέμε «τα ζώα μου αργά». Κι όμως με κάποιο μαγικό τρόπο καταφέρνει και διεκπεραιώνει τα πάντα στην ώρα τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την πρώτη φορά που θα τον συναντήσεις μπορεί να τον περάσεις για έναν ανόητο γελωτοποιό. Κι όμως είναι αναμφισβήτητα μια ιδιοφυία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν τον πρωτογνωρίσεις, μπορεί να σου δώσει την εντύπωση ότι είναι ένας παλιοχαρακτήρας. Κι όμως είναι ένας άγγελος με καθαρή ψυχή.

ΛΕΩΝ

Ίσως νομίζεις ότι ένας Λέοντας δεν ζει χωρίς τη χλιδή, τα ακριβά ρούχα και την κοσμική ζωή. Κι όμως, είναι ένα ζώδιο που για να γίνει ευτυχισμένο χρειάζεται πολύ απλά πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βλέπεις έναν Παρθένο και λες «τι ήρεμο και συγκεντρωμένο άτομο»! Όμως μέσα του, κάνουν χορό το άγχος και η ανασφάλεια.

ΖΥΓΟΣ

Μια γοητευτική παρουσία που δίνει την εντύπωση του αιώνιου έφηβου. Κατά βάθος αυτό που θέλει είναι να γίνει μοντέλο πασαρέλας που όλοι θα θαυμάζουν και θα χειροκροτούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι φωτιά και νερό ταυτόχρονα. Αυτός ο συνδυασμός σου δίνει τη δύναμη που ψάχνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρόκειται για ένα ζώδιο που γυρίζει σαν τη σβούρα και καταπιάνεται με πολλά. Αυτό που στ’ αλήθεια τον εκφράζει είναι ένας Rockstar που θέλει όλον τον κόσμο δικό του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δείχνει πάντα σοβαρός και προσγειωμένος. Στην πραγματικότητα, του αρέσει να δημιουργεί μυστήριο γύρω από το άτομό του και να ανάβει στους άλλους την επιθυμία να κάνουν… σεξ μαζί του για να τον ανακαλύψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν ένας Υδροχόος αναπτύσσει τις θεωρίες του, σκέφτεσαι πόσο προχωρημένη και πρωτότυπη σκέψη έχει. Στην πραγματικότητα είναι ένας επαναστάτης, χωρίς αιτία. Επειδή έτσι γουστάρει!

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι ένα άτομο που συνήθως «κολλάει» ή χάνεται στα απλά καθημερινά πράγματα. Κι όμως κατά βάθος είναι ένα χαρισματικό ζώδιο με απίστευτη πνευματικότητα.

Διάβασε επίσης:

Το ζώδιό σου δείχνει για τι δεν πρέπει να σου καίγεται καρφί!

Κάθε ζώδιο έχει και το κουσούρι του! Αυτό είναι το δικό σου, που πρέπει να κόψεις!

Μην υποτιμήσεις ποτέ αυτήν την πλευρά των ζωδίων

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved