Ποιο είναι το «τοξικό» χαρακτηριστικό σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Αρκετές φορές σε καταντάει αφόρητο/η!

Ποιο είναι το «τοξικό» χαρακτηριστικό σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Κάθε μέρα γνωρίζουμε και συναναστρεφόμαστε υπέροχους ανθρώπους, στους οποίους δυσκολευόμαστε να βρούμε έστω ένα ψεγάδι. Ωστόσο, όλοι μας έχουμε μία μικρή «ρωγμή», ένα χαρακτηριστικό που δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό σε όποιον/α δεν μας γνωρίζει τόσο καλά και χαλάει την «τέλεια» εικόνα μας.

Παρακάτω υπάρχει μία λίστα με όλα τα ζώδια, στην οποία έχουμε καταγράψει το «τοξικό» τους χαρακτηριστικό, που αρκετές φορές τα καταντάει αφόρητα ή επικίνδυνα για τον ίδιο τους τον εαυτό.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο γενικά αισιόδοξο και δραστήριο. Είναι τρομερά φιλόδοξος και ξέρει να «οδηγούν» τα πράγματα στην κατεύθυνση που επιθυμεί. Παρ’ όλα αυτά, μπορεί να γίνει πολύ απαιτητικός, σχεδόν «άπιαστος», γεγονός που δυσκολεύει πολύ τους γύρω του να πιάσουν το ρυθμό της ζωής του ή να ανταποκριθούν στις παράλογες απαιτήσεις του.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πιο «τοξικό» πράγμα σε έναν Ταύρο, είναι η σχεδόν ψυχαναγκαστική ανάγκη του να ζει μία πολυτελή ζωή κυριολεκτικά και μεταφορικά. Θέλει να ζει με μεγάλη άνεση κι όσο δεν το καταφέρνει τόσο κολλάει με τα χρήματα που δεν έχει. Γι’ αυτό, συχνά γίνεται τσιγκούνης και γεμίζει με άγχος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όποτε ένας Δίδυμος χρειάζεται να διεκπεραιώσει μία πολύ σημαντική δουλειά, δυσκολεύεται πολύ να κάνει focus εκεί και μόνο. Το πιο ενοχλητικό είναι πως περνάει από το ένα πράγμα στο άλλο χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Αυτό βέβαια τον οδηγεί στο να αφήνει πράγματα μισοτελειωμένα, γεγονός το οποίο ενοχλεί τους γύρω του αλλά σαφώς και τον ίδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από όλα τα ζώδια του κύκλου, ο Καρκίνος είναι μακράν το πιο συναισθηματικό από όλα. Ίσως να τον ανταγωνίζονται λίγο οι Ιχθύες, αλλά όχι με μεγάλη επιτυχία. Η έντονα συναισθηματική φύση του, είναι που του γυρίζει πολλές φορές «μπούμερανγκ», αφού καταλήγει να γίνεται υπερευαίσθητος, ευάλωτος και παράλογα γκρινιάρης.

ΛΕΩΝ

Το περίεργο με τα Λιονταράκια είναι πως το «τοξικό» χαρακτηριστικό τους είναι και ένα από τα μεγάλα ατού τους. Είναι γνωστό πόσο περήφανοι είναι για τον εαυτό τους. Αυτό σημαίνει πως έχουν πάντα αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Ωστόσο, εύκολα γίνονται αλαζόνες και υπερόπτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τελειομανία των Παρθένων, είναι το βασικό χαρακτηριστικό τους, το οποίο βέβαια πολλές φορές μπορεί να τους δημιουργήσει προβλήματα, αφού θέλουν όλα να γίνονται με το δικό τους συγκεκριμένο τρόπο, χωρίς να δέχονται τίποτα λιγότερο. Ζώντας, λοιπόν, καθημερινά με το άγχος να είναι όλα στην εντέλεια, καταλήγουν να γίνονται «τοξικοί» για τον ίδιο τους τον εαυτό.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί τείνουν να ακολουθούν έναν πολύ αρμονικό και ισορροπημένο τρόπο ζωής. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως είναι και εντελώς στα… καλά τους. Ακόμη και οι πιο εναρμονισμένοι Ζυγοί μπορούν πολλές φορές να ξεφύγουν. Προσπαθούν με τόσο κόπο να ευχαριστούν τους γύρω τους, που πολλές φορές στο τέλος αναρωτιούνται αν σε αυτούς αρέσει ό,τι κάνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πρόβλημα με τους Σκορπιούς είναι πως κρατάνε μνησικακίες. Αρκεί ένα μικρό λάθος στη συμπεριφορά κάποιου άλλου για να χτυπήσει το καμπανάκι. Το πρόβλημα είναι πως θα συνεχίσει να το θυμάται για πολύ καιρό ακόμη, με αποτέλεσμα να του γίνεται εμμονή και το μόνο πράγμα που θα υπάρχει στο μυαλό του είναι η στιγμή που θα καταφέρει να πάρει εκδίκηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι «ανοιχτοί», ειλικρινείς και σπάνια θα φιλτράρουν τα λόγια ή τις πράξεις τους. Αυτό είναι που τους δημιουργεί και τα περισσότερα προβλήματα. Ένας Τοξότης θα πρέπει να έχει κάθε σχόλιό του υπό έλεγχο, μέχρι να βεβαιωθεί πως έχει το ελάχιστο ίχνος «ευαισθησίας» πριν το… εκτοξεύσει στον απέναντί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι θυμίζουν αρκετά τις Παρθένους στην εργατικότητά τους. Το πιο «τοξικό» χαρακτηριστικό σε αυτούς είναι πως θέλουν να έχουν τα πάντα υπό έλεγχο, με αποτέλεσμα να κάνουν τους γύρω τους… στρατιωτάκια. Με άλλα λόγια, αντιμετωπίζουν τους άλλους περισσότερο ως «μέσα» διεκπεραίωσης, παρά ως ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πιο τοξικό πράγμα σε έναν Υδροχόο είναι η ελιτιστική συμπεριφορά με την οποία αντιμετωπίζει τους γύρω του. Είναι αρκετά έξυπνος και για αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Ωστόσο, η ίδια η εξυπνάδα του καταλήγει να είναι «μείον» του, αφού είναι αυτή που τον κάνει να πιστεύει ότι είναι ανώτερος των υπολοίπων.

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθύες πετούν στα… σύννεφα. Είναι άτομα «παγιδευμένα» στις φαντασιώσεις τους και πολλές φορές κλείνουν τα μάτια στην πραγματικότητα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές φορές να τους παραπλανούν ή να τους χειραγωγούν ή να ζουν μόνιμα με μια υποψία για τους άλλους.

Διάβασε επίσης:

Αυτό είναι το πιο θετικό στοιχείο του ζωδίου σου που δεν πρέπει να ξεχνάς!

Μήπως ανήκεις σε ένα από τα 4 ζώδια που καίγονται για το «τι θα πει ο κόσμος»;

Τι τον ξενερώνει με βάση το ζώδιό του; Τι δεν πρέπει να κάνεις αν θες να τον κρατήσεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved