Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Φεβρουάριο;

Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον μήνα Φεβρουάριο;

Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Φεβρουάριο;

Ένας νέος μήνας ξεκινά και επηρεάζει σχεδόν όλα τα ζώδια. Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, αυτόν τον μήνα.

Οι πρωταγωνιστές του Φεβρουαρίου είναι: Κριός, Παρθένος, Υδροχόος & Ιχθύς

ΚΡΙΟΣ ♈

4 Φεβρουαρίου: Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου και με κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις, θα παραμείνει σ’ αυτό μέχρι και τις 5 Ιουνίου. Το σίγουρο είναι, ότι θα εκπέμπεις μια λαμπερή και γοητευτική εικόνα προς τα έξω, μιας και θα ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου. Η μεγάλη αυτοπεποίθηση που θα αισθάνεσαι, μπορεί να σου δημιουργήσει συναισθήματα εγωιστικά και κατά συνέπεια, όχι και πολύ συντροφικά. Συγχρόνως, θα έχεις μια τάση να βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα για τα ερωτικά σου θέματα, αλλά και για το άτομο που θα επιλέξεις να βάλεις στο πλάι σου. Να θυμάσαι ότι όλο αυτό το διάστημα, καλό θα ήταν να μην βιάζεσαι, γιατί έτσι κινδυνεύεις να υποπέσεις σε μεγάλα λάθη. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, θα πάρεις απόφαση για γάμο ή για συμβίωση.

24 έως και 28 Φεβρουαρίου: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό, θα σου δημιουργήσει έντονη τάση για ανεξαρτητοποίηση, ενώ συγχρόνως μπορεί να ασχοληθείς με επικίνδυνα πράγματα, όπως για παράδειγμα, τα extreme σπορ. Οι δικοί σου οι κανόνες, θα είναι οι μοναδικοί που θα υπακούς. Να αποφύγεις τις απότομες κι αδιάκριτες -χωρίς τακτ- τοποθετήσεις, γιατί μπορεί να καταλήξεις να γίνεις αντιπαθητικός. Η πρωτοτυπία θα σε έλκει και το ανεξάρτητο όραμα, θα σε καθοδηγεί.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Κριούς

ΤΑΥΡΟΣ ♉

11 Φεβρουαρίου: Η έκλειψη μαζί με την Πανσέληνο που γίνεται στον σταθερό σταυρό, σε επηρεάζει άμεσα και σου θέτει νέες απαιτήσεις: καλείσαι να αλλάξεις και να βάλεις περισσότερο νερό στο κρασί σου. Κυρίως όμως, θα πρέπει να φωτίσεις κάποιες πλευρές κι ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα χρειαστεί να ανοίξεις περισσότερο την καρδιά σου και να μετριάσεις τις αρνητικές σου σκέψεις. Τα αποτελέσματα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την αλήθεια κι από πως θα βιώσεις κάποιες εμπειρίες που αφορούν κυρίως, θέματα καρδιάς.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Ταύρους

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

26 Φεβρουαρίου: Η έκλειψη σε συνδυασμό με την Νέα Σελήνη που γίνονται σήμερα, σε επηρεάζουν με τρόπο ιδιαίτερο, αφού σε αποπροσανατολίζουν πολύ συναισθηματικά και γίνεσαι χωρίς να το καταλάβεις υπερβολικά ευάλωτος/η. Το τι θα συμβεί εν τέλει, θα εξαρτηθεί από το πόσο έχεις ανάγκη να πιστεύεις σε παραμύθια και νεράιδες, ή αν απεναντίας, αντέχεις να πεις αλήθειες στον εαυτό σου και στους γύρω σου. Χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή μέσα στην δουλειά σου και κυρίως, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, να προσπαθήσεις να μην είσαι αφηρημένος/η.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Διδύμους

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

4 Φεβρουαρίου: Ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία θα σε απασχολήσει η ερωτική σου ζωή, με ένα τρόπο όμως πολύ επιφανειακό, αλλά κυρίως, πολύ διαφορετικό κι έξω από τα δικά σου δεδομένα. Επίσης, δεν αποκλείεται να αρχίσεις να νοιάζεσαι υπερβολικά για την εικόνα σου, όπως και για την κοινωνική σου ζωή. Για ένα διάστημα θα δουλέψεις πρεσβεύοντας ρηχές αξίες -ή θεωρίες επιβεβλημένες από τον κοινωνικό περίγυρο- με απώτερο στόχο το καλό σου ‘’φαίνεσθαι’’. Ενδέχεται να ξεκινήσεις και πολλά καινούργια πράγματα, χωρίς όμως να έχεις επενδύσει χρόνο στο να τα σκεφτείς διεξοδικά. Μέχρι και τις 5 Ιουνίου -με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα- θα δείξεις ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Αν περνάς ερωτική κρίση με την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, μπορεί να δοκιμάσεις να ξεγλιστρήσεις από δυσάρεστες καταστάσεις, ξεστομίζοντας εύκολες υποσχέσεις. Υπάρχει η πιθανότητα να ερωτευτείς ένα άτομο που μπορεί με τον τρόπο του/της, να σε κάνει να ρισκάρεις ακόμα και σε πράγματα που ίσως να μην τολμούσες παλαιότερα. Θα καταφύγεις σε υπερβολές, αλλά τελικά θα σου κάνει καλό, γιατί θα ξεκολλήσεις από τα τετριμμένα, όμως να θυμάσαι ότι πάντοτε, θα πρέπει να κινείσαι με μέτρο κι αρμονία.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Καρκίνους

ΛΕΩΝ ♌

4 Φεβρουαρίου: Από σήμερα και μέχρι και τις 5 Ιουνίου -με μια μικρή εξαίρεση μέσα στον Απρίλιο- θα ξεκινήσεις ένα νέο οδοιπορικό, με στόχο να εντάξεις στην ζωή σου ένα μέρος από τα πολιτιστικά γεγονότα, τα ταξίδια, τη φιλοσοφία αλλά και την εκπαίδευση, όλα όμως, με μια νότα περιπέτειας. Επίσης, η ερωτική σου ζωή δεν αποκλείεται να απαλλαχθεί από κανόνες και παραδόσεις και να γίνεις περισσότερο ανοικτός/ή με άτομα που ίσως να έχουν κι άλλη εθνικότητα.

11 Φεβρουαρίου: Η Πανσέληνος είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου και μην ανησυχήσεις αν δεις να βγαίνουν στην επιφάνεια οι αντιστάσεις, οι προκαταλήψεις, ή οι φόβοι μοναξιάς που μπορεί να νιώθεις κατά καιρούς. Τα πράγματα θα εξελιχθούν με στόχο την αλλαγή και την εξυγίανση σε καθετί που δεν μπορεί να σταθεί σωστά αυτή την στιγμή μέσα σου. Το μόνο που μπορεί να συμβεί, είναι να μεταλλαχθεί η όλη κατάσταση σε κάτι καλύτερο. Με τον καιρό, θα σου είναι πιο εύκολο να βρίσκεις τη δύναμή σου και να φέρεσαι περισσότερο συντροφικά, και θα μπορέσεις επίσης -αν το επιθυμήσεις-, να θέσεις ακόμα και βάσεις για επερχόμενη συνεργασία. Μην φοβηθείς αν περάσεις μια μικρή προσωπική κρίση κάποια στιγμή, είναι αναγκαία για να προχωρήσεις παρακάτω.

17 Φεβρουαρίου: Ο Ερμής που μπαίνει στον Υδροχόο και στον άξονά σου μέχρι και τις 25 Φεβρουαρίου, σε βάζει σε μια ξεχωριστή πορεία επικοινωνίας η οποία έχει τα δικά της ιδιαίτερα τερτίπια, αλλά τουλάχιστον σου ανοίγει πόρτες. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να μην αποκλειστείς από το πλέγμα των συνεργασιών και των πολύ κοντινών δεσμών.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Λέοντες

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

26 Φεβρουαρίου: Η έκλειψη μαζί με την Νέα Σελήνη, σου προσδίδει μια ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στους άλλους και θα ασχοληθείς περισσότερο με τα κοινά σας θέματα και τα προβλήματα που θα βγουν στην επιφάνεια. Η ξεκάθαρη συναισθηματική σου στάση, θα σε βοηθήσει να οριοθετήσεις σωστά τις γραμμές μεταξύ του εαυτού σου και των άλλων, χωρίς να σε κάνει αντιπαθητικό/ή, ενώ ταυτόχρονα θα είσαι σε θέση να τους βοηθήσεις με ότι τους απασχολεί, χωρίς να χάσεις τις ισορροπίες σου.

26 Φεβρουαρίου: Ο Ερμής στους Ιχθύες ξεκινάει από σήμερα να σε ενεργοποιεί και να σου προσφέρει μια καλύτερη οπτική γωνία, όσον αφορά την επικοινωνία σου. Η καλλιτεχνική σου φύση θα βγει πιο εύκολα στην επιφάνεια και θα σου δώσει ώθηση να μοιραστείς τις ιδέες σου, ή ακόμα και να δημιουργήσεις συνεργασίες, οι οποίες θα σου αποφέρουν κέρδος. Μέχρι και τις 13 Μαρτίου, θα έχεις συνεχόμενες επαφές και δοσοληψίες που θα καρποφορήσουν, μιας και θα είσαι σε θέση να εξετάζεις τα θέματα που προκύπτουν, από όλες τις πλευρές.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Παρθένους

ΖΥΓΟΣ ♎

4 Φεβρουαρίου: Η Αφροδίτη στον άξονά σου, θα σου χαρίσει έναν ιδιαίτερο μαγνητισμό, μέσα από την εμφάνιση και το στυλ σου και θα είναι σαν να έχεις πάνω σου το κοκκαλάκι της νυχτερίδας. Μέχρι και τον Ιούνιο -με εξαίρεση τον μήνα Απρίλιο-, επίκεντρο της ζωής σου, θα είναι οι σχέσεις σου με τους άλλους και θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες, για να συνάψεις καινούργιες (σχέσεις), αν το επιθυμείς. Ο γάμος ή μια σημαντική συνεργασία μπορεί να σε τριγυρίζουν ως σκέψη ή ως ευκαιρία και δεν αποκλείεται να κάνεις κάποιες γρήγορες κι υπερβολικά ρισκαδόρικες κινήσεις σε οτιδήποτε αφορά νέα ανοίγματα προς τρίτα πρόσωπα.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Ζυγούς

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

11 Φεβρουαρίου: Η Πανσέληνος στον σταθερό σταυρό, σου βγάζει στην επιφάνεια επιθυμίες, ελλείψεις κι ένα προβληματισμό που θα αφορά την καριέρα σου και το πώς αυτή επηρεάζει την ζωή σου και τις προσωπικές σου επιθυμίες. Θα βρεις τα κενά που υπάρχουν στη ζωή σου και θα προσπαθήσεις να τα γεμίσεις, με τρόπο δύσκολο ή ακόμα κι επίπονο, αλλά παρόλα αυτά, εντελώς καινούργιο κι αποκαλυπτικό.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Σκορπιούς

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

4 Φεβρουαρίου: Η ερωτική σου ζωή θα αλλάξει αιφνίδια προς το καλύτερο και θα γίνεις περισσότερο ανάλαφρος/η κι ερωτικός/ή. Δεν αποκλείεται ένα νεότερο πρόσωπο να σε συγκινήσει και να κάνεις ακόμα κι ανατροπές και πολλές τρέλες. Ένα νέο είδος διασκέδασης, περισσότερο νεανικό και πιθανόν επιφανειακό, να σε συγκινήσει ιδιαίτερα. Όλη αυτή η μεγάλη αλλαγή θα τραβήξει σε βάθος χρόνου και μέχρι και τον Ιούνιο, θα κάνεις ότι σε ευχαριστεί, ανατρέποντας ακόμα και κάποιες αρνητικές επιρροές. Αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να αναπτύξεις μεγαλύτερη κατανόηση για τα αισθήματα των άλλων ατόμων, ώστε να μην βρεθείς απροσδόκητα μέσα στον λαμπερό κόσμο των πυροτεχνημάτων, μόνος/η σου. Η καλλιτεχνική δημιουργία και μια ξαφνική στροφή προς το θέατρο ή τον χορό, θα είναι τα ιδιαίτερα χόμπι σου.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Τοξότες

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

4 Φεβρουαρίου: Θα δημιουργηθεί μια νέα κατάσταση στην ζωή σου, η οποία θα σε σπρώξει να διερευνήσεις κρυμμένα κομμάτια του εαυτού σου, κυρίως σε σχέση με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την οικογένεια σου. Μέχρι και στις 5 Ιουνίου, θα δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στην προσωπική σου εμφάνιση κι από την τωρινή συντηρητική σου κατάσταση, θα φτάσεις στο άλλο άκρο, το οποίο θα απέχει αρκετά από τη ψυχοσύνθεση σου. Για παράδειγμα, μια αλλαγή στα μαλλιά σου ή γενικά στην εμφάνισή σου, μπορεί να είναι εξαιρετικά ακραία και πολύ διαφορετική σε σχέση με ότι έχεις τολμήσει ως τώρα. Η ερωτική σου ζωή θα διαφοροποιηθεί και θα αναπτύξεις μια πολύ φλογερή συμπεριφορά. Δεν αποκλείεται να κάνεις ένα πολύ γρήγορο ή πρώιμο γάμο, αποτέλεσμα κι αυτός, μιας πολύ ανώριμης συμπεριφοράς, που όμως εσύ απλά μπορεί να μεταφράσεις ως κεραυνοβόλο έρωτα.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Αιγόκερους

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

7 Φεβρουαρίου: Ο Ερμής ξεκινάει μια σύντομη διαδρομή στο ζώδιο σου, αλλά παρόλα αυτά, θα προλάβεις να απελευθερώσεις την σκέψη σου. Ο σκοπός, είναι να δεις με άλλα μάτια τα ‘’πιστεύω’’ και τα ‘’θέλω’’ σου, έτσι ώστε να μπορέσεις να τα επικοινωνήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

11 Φεβρουαρίου: Η έκλειψη μαζί με την Πανσέληνο που γίνονται στον άξονά σου, θα σου δημιουργήσουν μια τάση να ξεπεράσεις τα όρια του εαυτού σου και να ασχοληθείς περισσότερο και με τους άλλους. Όποια απόφαση πάρεις σε αυτή τη φάση, θα είναι σημαντική και μπορεί να αντιμετωπίσεις διλήμματα του τύπου ‘’προχωράω ή όχι’’ μια σχέση. Καλό θα ήταν να ζεστάνεις την συμπεριφορά σου προς τα τρίτα πρόσωπα που πλαισιώνουν την καθημερινότητα σου και να μην είσαι πια τόσο φευγάτος/η. Τέλος, απέφυγε να κάνεις κτήμα σου κάθε φορά τα προβλήματα των άλλων και συνυπολόγισε και τις δικές σου ανάγκες, ώστε να μπορέσεις να διατηρήσεις την εσωτερική σου ισορροπία.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Υδροχόους

ΙΧΘΥΕΣ ♓

26 Φεβρουαρίου: Η Νέα Σελήνη που συνοδεύεται από έκλειψη στο ζώδιο σου, θα σου επιφέρει μια ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση. Η ευαισθησία σου θα σε σπρώξει να βοηθήσεις σημαντικά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από την οικογένειά σου, ή από τον στενό σου κύκλο. Χωρίς αμφιβολία, μπορείς ακόμα και να θυσιαστείς γι’ αυτό, αν συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος. Απέφυγε όμως τις υπερβολές, γιατί μπορεί να το μετανιώσεις.
26 Φεβρουαρίου: Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σου κι εκφράζεσαι πολύ πιο εύκολα γιατί οι αντιληπτικές και διαισθητικές σου ικανότητες δουλεύουν στο έπακρο. Το ρομαντικό στοιχείο, η ποίηση κι οτιδήποτε καλλιτεχνικό, πιθανότατα να βγουν στην επιφάνεια, σχεδόν αβίαστα. Η ευαισθησία σου μπορεί να κτυπήσει κόκκινο κι έως και τις 13 Μαρτίου, θα χρειάζεται να προσέχεις τις επιρροές που θα δέχεσαι και το περιβάλλον στο οποίο θα τυχαίνει να βρίσκεσαι και να κινείσαι.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Ιχθύες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved