Τι λένε τα άστρα για τον Μάρτιο 2022;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Μάρτιο

Τι λένε τα άστρα για τον Μάρτιο 2022;

Να λοιπόν που ο χειμώνας ανεπίσημα τελείωσε και έφτασε ο Μάρτιος, που δε λείπει από τη Σαρακοστή, με τα καιρικά σκαμπανεβάσματά του. Ας πάμε, να δούμε τι αλλαγές φέρνει στο αστρολογικό σκηνικό ο πρώτος μήνας της άνοιξης:

- Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 02/03, 19:34 ώρα Ελλάδας, στις 12° 06’ των Ιχθύων, η οποία σπρώχνει τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού να κάνουν μια καινούργια αρχή στα προσωπικά, τα επαγγελματικά, τα οικογενειακά και τις σχέσεις τους. Μην ξεχνάτε ότι χρειάζεται να αδειάσετε το χώρο από το παλιό και φθαρμένο, προκειμένου να μπει το νέο! Μην φοβηθείτε, λοιπόν, να κλείσετε τα παλιά κιτάπια σας και να ξεκινήσετε μια καινούργια πορεία προς το άγνωστο μεν, αλλά ίσως και πολύ καλύτερο από αυτό που είχατε μέχρι τώρα. Το σύμπαν, άλλωστε, γνωρίζει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγές και εσείς οφείλετε να το εμπιστευτείτε και να συμβαδίσετε με τους ρυθμούς του. Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί, κι εσείς κάνετε μια άλλη αρχή στα ερωτικά και τα οικονομικά σας, με την τύχη να ευνοεί κάθε εγχείρημά σας ενώ εσάς τους Ταύρους σας φέρνει κοντά σε ανθρώπους που έχουν τα μέσα και μπορούν να σας προωθήσουν.

- Ο Ερμής, στις 10/3, 03:33 μπαίνει στους Ιχθύς, χαρίζοντας έμπνευση και ενισχύοντας τις καλλιτεχνικές τάσεις σε σας τα Ψάρια, αλλά και σε Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες, ειδικά στους δύο τελευταίους που είστε στην τσίτα, λόγω του Άρη. Στα πρακτικά θέματα, βέβαια, θα δηλώσετε αδυναμία, αλλά ένα διάλειμμα καλό θα σας κάνει για να χαλαρώσετε και να δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική. Σκορπιοί και Ταύροι οι επιτυχίες στον ερωτικό τομέα θα σας πάρουν τα μυαλά. Λέοντες και Υδροχόοι στα χρήματα θα χάσετε λίγο το μπούσουλα, αλλά στα αισθήματα θα προοδεύσετε. Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα βρείτε τον τρόπο να εκφράσετε τη γνώμη, τις ιδέες και τις απόψεις σας, χωρίς να ανοίξει... ρουθούνι!

Στις 27/03, 10:44 πμ περνά στον Κριό, αυξάνοντας τους ρυθμούς της καθημερινότητας στο μέγιστο σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς κι Αιγόκερους, κάνοντάς σας εξωστρεφείς, ειλικρινείς και επικοινωνιακούς. Θα αδράξετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις ιδέες σας, να κάνετε τις επαφές και τις συναντήσεις σας, να διευθετήσετε γραφειοκρατικές υποθέσεις και φυσικά να συναναστραφείτε με κόσμο. Αν όμως θέλετε να έχετε θετικά αποτελέσματα, ελέγξτε τη νευρικότητα, τον αυθορμητισμό και την ανάγκη σας να πείτε την αλήθεια σας. Εσείς μπορεί να ξεχάσετε ό,τι ξεστομίσετε, όχι όμως κι αυτός που το άκουσε. Οι πιο τυχεροί ίσως κάνουν κι ένα ταξιδάκι-αστραπή που πολύ θα τους αναζωογονήσει. Ευνοημένοι θα είναι και οι Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι που θα διαφημιστούν με τον καλύτερο τρόπο και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

- Ο Άρης 6/3, 08:23 περνά στον Υδροχόο, προκαλώντας ανακατώματα στις ζωές των Υδροχόων, των Λεόντων, Ταύρων και των Σκορπιών. Θα πάρετε πρωτοβουλίες, να δραστηριοποιηθείτε, θα τα βάλετε με θεούς και δαίμονες και φυσικά το ζόρι θα το τραβήξετε περισσότερο εσείς οι Ταύροι, Σκορπιοί και Λέοντες, καθώς θα έχετε να κλείσετε διάφορα μέτωπα και να σβήσετε φωτιές στις σχέσεις σας, την οικογένεια, τα επαγγελματικά ή το σπίτι σας. Ορισμένες φορές θα αισθάνεστε ότι δεν αντέχετε άλλο, όμως νέος γύρος θα σας αναγκάσει να βρεθείτε και πάλι στις επάλξεις. Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα σας πιάσει μια... ναυτία από τα σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά και τα σεξουαλικά σας. Δίδυμοι, Κριοί και Ζυγοί δυνατός άνεμος θα... πάρει και θα σηκώσει τις ερωτικές, φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις και δε θα ξέρετε πού θα τις... πετάξει!

- H Αφροδίτη, την ίδια μέρα (6/3) 08:30 πμ μπαίνει κι αυτή στον Υδροχόο, καλώντας εσάς τους Νεροκουβαλητές, αλλά και Λέοντες, Σκορπιούς και Ταύρους να αλλάξετε τροπάρι στα αισθηματικά σας και να απελευθερωθείτε από τύπους και δεσμά. Να γίνετε αυθόρμητοι, ειλικρινείς, ξεχωριστοί και να μη διστάσετε να ενδώσετε σε έναν έρωτα, ακόμα κι αν ξεφεύγει τελείως από τα στάνταρ σας. Εσείς Ζυγοί και Κριοί μπορείτε να πανηγυρίσετε, αφού ξεχνάτε επαγγελματικές και οικογενειακές σκοτούρες και ρίχνεστε στα ξενύχτια και τους έρωτες. Δίδυμοι και Τοξότες θα γνωρίσετε κόσμο πολύ και ιδιαίτερο, ίσως κάνετε κι ένα ταξιδάκι, ενώ Καρκίνοι και Αιγόκεροι να είστε σε εγρήγορση γιατί η λίμπιντό σας θα χτυπήσει κόκκινο και , αποτρελαίνοντάς σας.

- Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 18/03, 09:18 ώρα Ελλάδας, στις 27° 40’ της Παρθένου, επηρεάζοντας στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες). Ενδεχομένως να έρθουν αλήθειες στο φως που θα σας φέρουν σε αμήχανη θέση ή δε θα ξέρετε πώς να τις διαχειριστείτε, ωστόσο, είναι αναγκαίο για τη μετέπειτα πορεία σας να τις αντιμετωπίσετε. Από την άλλη, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε σχέσεις και συνεργασίες σας και να τις θέσετε σε άλλη βάση. Η εθελοτυφλία και η ανεκτικότητα σίγουρα δε θα σας βοηθήσει, αφού θα παρατείνετε κι άλλο το μαρτύριό σας και τελικά δε θα αποφύγετε μια ρήξη. Οπότε καλό θα ήταν να βγάλετε τα κεφαλάκι από την άμμο και να δείτε κατάματα τις προκλήσεις. Προσοχή χρειάζεται και σε σας Λέοντες και Υδροχόους στα χρήματά σας και τα ερωτικά σας, αφού η παραπλάνηση παίζει πολύ, ενώ κι εσείς Σκορπιοί και Ταύροι καλό θα ήταν να κρατήσετε μικρό καλάθι και να μην πιστέψετε ό,τι σας υποσχεθούν.

- Ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό 20/3, 17:33 κι επίσημα καλωσορίζουμε την Άνοιξη, αφού έχουμε την έναρξη της Εαρινής Ισημερίας. Κριάρια, Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι πλημμυρίζετε από ενέργεια, καλείστε να αναλάβετε δράση και να πάρετε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα βελτιώσουν την προσωπική κι επαγγελματική σας ζωή. Νέα εγχειρήματα, καινούργιες προοπτικές, τάσεις απελευθέρωσης και μαχητική διάθεση θα κρατούν τον ενθουσιασμό σας στα ύψη. Κι εσείς όμως Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες ευνοείστε σε καινούργια ανοίγματα και γνωριμίες! Ωστόσο, λίγο ρέγουλα στους εγωισμούς και τις παρορμήσεις δε θα σας βλάψει γιατί το παν είναι να εκμεταλλευτείτε τη δυναμική που θα έχετε για να δημιουργήσετε κάτι κι όχι να χαλάσετε ό,τι έχετε φτιάξει! Εσείς, Παρθένοι και Ιχθύες, θα γίνετε κάπως πιο θαρραλέοι στα ερωτικά και τα οικονομικά σας!

Αρκετά γεγονότα και εξελίξεις θα έχει ο Μάρτιος, όμως όλα εξαρτώνται από τα τερτίπια των πλανητών μεταξύ τους, οπότε αν θέλετε να προετοιμαστείτε κατάλληλα ως προς τι να προσέξετε ή να κάνετε και να μάθετε πότε, πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved