Τα 5 ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Μάρτιο

Ο Μάρτιος είναι ένας πολλά υποσχόμενος μήνας για κάποια ζώδια

Τα 5 ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Μάρτιο

Είσαι μόνος/η; Αν ανήκεις σε ένα από τα 5 ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι. Ο Μάρτιος υπόσχεται μεγάλες στιγμές για τα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα που διανύουμε. Διάβασε λοιπόν λίγο πιο κάτω και δες αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

ΛΕΩΝ

Αφροδίτη και Άρης, από τις 6 του μήνα, θα βρίσκονται απέναντί σου, στον οίκο των σχέσεών σου και τουλάχιστον εσύ του α' δεκαημέρου, που δε θα έχεις σε κόντρα "κακούς" πλανήτες να σου φέρνουν εμπόδια και καθυστερήσεις, θα δεις να αυξάνεται η δημοτικότητά σου, να γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής του αντίθετου φύλου, κάτι που θα φέρει καινούργιες γνωριμίες και επαφές κάθε είδους. Μια έντονη έλξη πολύ πιθανό να καταλήξει σε αμοιβαίο έρωτα και στη δημιουργία μιας σχέσης, με έντονα τα στοιχεία του πάθους.

ΖΥΓΟΣ

Ο Μάρτιος ανεβάζει τις μετοχές σου, στο χρηματηστήριο του έρωτα, στα ύψη! Από τις 6 του μήνα και μετά, εσύ που είσαι του α' δεκαημέρου θα έχεις μεγάλο σουξέ. Στο δρόμο σου θα εμφανιστούν πολλούς/πολλές υποψήφιους/ες για να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, οπότε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. «Παίξε», φλέρταρε, διασκέδασε και πολύ σύντομα θα βρεθείς ζευγαρωμένος/η! Η Αφροδίτη και ο Άρης στον 5ο οίκο σου εγγυώνται μεγάλες επιτυχίες και μια σχέση, με έντονα συναισθήματα και από τις δυο πλευρές, που όμως δε θα σου στερεί την αυτονομία.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτόν τον μήνα, ό,τι θέλεις θα το έχεις! Το βαρύ πυροβολικό (βλέπε Δίας) είναι πάνω σε σένα του β' δεκαημέρου, ανοίγοντάς σου τον δρόμο για μεγάλες προσωπικές επιτυχίες. Επιπρόσθετα, σου δημιουργεί μια άνεση και σε σπρώχνει να βγεις από το καβούκι σου, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, αλλά και να κάνεις το πρώτο βήμα για να προσεγγίσεις κάποιον/α που θέλεις πολύ και να τύχεις θετικής ανταπόκρισης. Πολύ πιθανό λοιπόν να ζευγαρώσεις και μάλιστα η σχέση αυτή, κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να γίνει και "επίσημη".

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παραμένεις φαβορί και τον Μάρτιο, καθώς Αφροδίτη και Άρης μετακινούνται στον 8ο οίκο σου, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι θα ανάβεις φωτιές. Κυρίως εσύ του α' δεκαημέρου, θα είσαι αυτός που θα γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στο αντίθετο φύλο, θα ελκύεις σαν μαγνήτης, οπότε κάποιος/α από αυτούς/ες που θα σε πλευρίσουν θα καταφέρει να μπει στο κρεβάτι σου, αλλά και στην καρδιά σου. Η δημιουργία ενός καυτού ειδυλλίου που θα οδηγήσει και σε σχέση είναι μάλλον σίγουρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με Νέα Σελήνη και Δία στον 7ο οίκο σου, το ζώδιό σου θα πρωταγωνιστήσει και αυτόν τον μήνα. Δεδομένου ότι όλο τον προηγούμενο καιρό έκανες τα κονέ σου, άφησες το στίγμα σου και πήρες όσες πρωτοβουλίες χρειαζόταν για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, τώρα έχει έρθει η στιγμή να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Η εύνοια που έχεις όσον αφορά στη δημιουργία όμορφων σχέσεων είναι δεδομένη, για σένα του β' δεκαημέρου, οπότε κάποιος/α από αυτούς/ες που σε προσεγγίζουν θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σου και να σταθεί επάξια δίπλα σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved