Τι λένε τα άστρα για τον Αύγουστο 2021;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Αύγουστο

Τι λένε τα άστρα για τον Αύγουστο 2021;

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού δεν έχει πολλές αφίξεις και αναχωρήσεις, οπότε μας αφήνει χαλαρούς και ξένοιαστους να τον απολαύσουμε και να επιστρέψουμε σιγά-σιγά στη βάση μας. Ας πάμε, λοιπόν, να δούμε τι πρόκειται να μας σερβίρει:

- Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου γίνεται στις 08/08, 16:50 ώρα Ελλάδας, στις 16° και 14’ του Λέοντα κι εσείς του Σταθερού Σταυρού, Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί από την πρώτη κιόλας του μήνα καλείστε να καλείστε να κλείσετε οριστικά την πόρτα πίσω σας και να ξεκινήσετε έναν καινούργιο κύκλο τόσο στον επαγγελματικό, όσο και τον ερωτικό τομέα. Σαφώς τίποτα δε θα είναι εύκολο, αφού ενδεχομένως να χρειαστεί να έρθετε σε ρήξη ακόμα και με πολύ οικεία σας πρόσωπα ή να δώσετε ένα τέλος σε καταστάσεις που πλέον δε σας εξυπηρετούν. Πιθανόν να ρισκάρετε αλλαγές, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις είτε για συμβίωση-γάμο ή παιδί είτε για χωρισμό, να μετακομίσετε ή να αλλάξετε συθέμελα το χώρο σας. Στο παιχνίδι συμμετέχετε έμμεσα κι εσείς Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, όπου τα δεδομένα στον ερωτικό και οικονομικό σας τομέα αλλάζουν άρδην και πλέον διεκδικείτε να πάρετε αυτά που πραγματικά αξίζετε.

- Νωρίς-νωρίς το ξημέρωμα της 12ης Αυγούστου, στις 00:57, ο Ερμής θα μπει στην Παρθένο, βοηθώντας εσάς Παρθένους, Ιχθύς, Διδύμους και Τοξότες να βάλετε σε μια τάξη τα ασυμμάζευτα του καλοκαιριού, να οργανωθείτε, να τακτοποιήσετε τις εκκρεμείς υποθέσεις σας και να βγάλετε από τον πάγο σχέδια, ιδέες και προγράμματα που είχατε κάνει, ώστε να τα υλοποιήσετε. Αιγόκεροι και Καρκίνοι, αν θέλετε να ξεκινήσετε κάποια επιμορφωτικά σεμινάρια, μαθήματα, να πάτε ένα ταξίδι ή να κινήσετε γραφειοκρατικά σας ζητήματα, τώρα είναι η ώρα, ενώ εσείς οι Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί, καιρός είναι να κάνετε τα κονέ σας και να προνοήσετε είτε για ερωτικούς είτε για οικονομικούς λόγους.

Στις 30/8, 8:10 πμ θα περάσει στον Ζυγό, επαναφέροντας την ισορροπία στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα εσείς οι Ζυγοί. Από την άλλη όμως οι, Καρκίνοι, Κριοί κι Αιγόκεροι μάλλον θα απηυδήσετε από την αναποφασιστικότητα που θα σας πιάσει, τις αμφιβολίες, την έλλειψη αυθορμητισμού, τα «ίσως», «μήπως» και «αλλά» που θα τριγυρνούν στο κεφάλι σας ή θα ακούτε από άλλους. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες όμως θα έχετε αέρα στα πανιά σας και θα βάλετε πλώρη για όμορφες και ενδιαφέρουσες ερωτικές πολιτείες, αλλά και νέες οικονομικές συμφωνίες και συμμαχίες.

- H Αφροδίτη στις 16/8, 7:26 πμ μπαίνει στον Ζυγό και θέλει πολύ να ζευγαρώσει εσάς τους Ζυγούς, αλλά και να ανοίξει τις πόρτες για άλλες... προοπτικές ή επιλογές σε σας τους Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους. Κοινωνικοί, γοητευτικοί, εξωστρεφείς, καλόγουστοι και με περίσσεια αβρότητα, θα συγκεντρώσετε τα φώτα πάνω σας και θα φτάσετε στο... ευχάριστο σημείο να μην μπορείτε να διαλέξετε, από τις τόσες προσφορές και προτάσεις που θα σας γίνουν, αλλά στο τέλος, θα κάνετε αυτό που σας φαίνεται το πλέον κατάλληλο. Εσείς, δε, οι Τοξότες, αλλά κυρίως οι Δίδυμοι στο φλερτ δε θα έχετε αντίπαλο, οπότε πώς να μην έχετε επιτυχία στο αντίθετο φύλο; Παρθένοι και Ιχθύες θα διανύσετε μια από τις πιο ερωτικές και σεξουαλικές φάσεις σας, ενώ η άνθηση στα οικονομικά σας είναι προ των πυλών και εσείς οι Υδροχόοι ετοιμαστείτε να φτιάξετε σύλλογο θαυμαστών.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

-Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος γίνεται 22/08, 15:00 ώρα Ελλάδας, στις 29° 36’ και πάλι του Υδροχόου γι' αυτό και είναι Blue Moon. Εσείς οι Σταθεροί καλείστε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις, να κάνετε συγκεκριμένες ενέργειες και να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις σε θέματα της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής, γιατί ευκαιρίες θα υπάρξουν και οφείλετε να τις εκμεταλλευτείτε και να ρισκάρετε το παραπάνω βήμα. Οι σχέσεις, οι συνεργασίες, η καριέρα σας ή ζητήματα σπιτιού και οικογένειας θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Δε χρειάζεται πανικός αλλά ψυχραιμία και αποστασιοποίηση. Δεν αποκλείεται ένας έρωτας να ξεκησώσει εσάς τους Ζυγούς, τους Κριούς, τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους, όπως επίσης και μια θετική εξέλιξη στα οικονομικά σας.

- Στις 23/8, 17:26, ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, στρέφοντας τα φώτα σε σας Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύς, οπότε θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε εντυπώσεις και να αναδειχτείτε στον προσωπικό ή επαγγελματικό στίβο. Η πρακτικότητα, η οργάνωση, η τακτικότητα και η εργατικότητα του συγκεκριμένου ζωδίου θα βοηθήσει, ώστε να συμμαζευτείτε από τις διακοπές και τις καλοκαιρινές κραιπάλες και να φτιάξετε τα πλάνα σας για την καινούργια σεζόν, που, εκτός από δουλειές, μπορεί να περιλαμβάνουν και οτιδήποτε αφορά στην υγεία σας και τη διατροφή ή την άσκηση. Πιο προσγειωμένα και στοχευμένα θα κινηθείτε κι εσείς Ταύροι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι ακόμα και στα ερωτικά σας, ενώ Λέοντες και Υδροχόοι καλείστε να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας.

- Ο Άρης όλο τον Αύγουστο θα παραμείνει στην Παρθένο, ξεσηκώνοντας εσάς τις Παρθένους, τους Διδύμους, τους Τοξότες και τους Ιχθύες και βάζοντάς σας είτε σε θέση επίθεσης είτε άμυνας, για να διεκδικήσετε ήνα προασπίσετε τα συμφέροντά σας στο προσωπικό, επαγγελματικό ή οικογενειακό σας περιβάλλον. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα είστε στις επάλξει τόσο για τα ερωτικά, όσο και τα οικονομικά σας ζητήματα.

Σε γενικές γραμμές, μια χαρά θα είναι ο Αύγουστος! Αλλά αν θέλετε να μάθετε κι άλλα για τους πλανήτες, ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα ως προς τι να προσέξετε ή να κάνετε και να μάθετε πότε, πώς κι αν επηρεάζεστε από τα καμώματά τους, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες Προβλέψεις από 22/07 έως 23/08: Ζήτω που καήκαμε!

Αυτά τα ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Λέοντα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved