Αυτά τα ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Λέοντα

Όταν ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Λέοντα, μια… αλλαγή στην ατμόσφαιρα την νιώθουν όλοι

Αυτά τα ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Λέοντα

Η ενέργεια του ζωδίου αυτού είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια. Του Σκορπιού για παράδειγμα είναι πιο dark, του Υδροχόου είναι πιο… επαναστατική και πάει λέγοντας. Το σίγουρο είναι ότι δεν επηρεάζονται όλοι την κάθε εποχή. Υπάρχουν λοιπόν 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Λέοντα. Πάμε να τα δούμε;

ΚΡΙΟΣ

Για όσο καιρό θα έχεις τον Ήλιο στον πέμπτο οίκο σου, το φλερτ και οι έρωτες θα έχουν την τιμητική τους. Είναι μια περίοδος που θα δεις τις μετοχές σου στο ερωτικό κομμάτι να ανεβαίνουν. Θα γνωρίσεις αρκετό κόσμο και είτε εσύ θα φλερτάρεις αρκετά, είτε θα σε φλερτάρουν. Όπως και να έχει, τα πράγματα θα πάνε καλά στην ερωτική σου ζωή και ειδικά αν είσαι ήδη σε σχέση, θα περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Καλοκαίρι είναι και αν πάτε διακοπές τον Αύγουστο, τότε η σχέση σας θα ανανεωθεί ακόμα περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Εσύ θα έχεις τον Ήλιο στον πρώτο οίκο σου και αυτό σημαίνει ότι θα λάμπεις και θα ανανεωθείς! Ναι και πριν έλαμπες αγαπητέ μας «βασιλιά», όμως τώρα θα έχεις και έναν λόγο παραπάνω. Θα έχεις μάλιστα και περισσότερη ενέργεια για να κάνεις όλα όσα θέλεις, ενώ θα νιώθεις ανεβασμένος/η και με χαρούμενη διάθεση. Η λάμψη σου αυτή δεν θα περάσει απαρατήρητη από τους γύρω σου. Εσύ θα είσαι καλά και αυτό θα φαίνεται και μιας και μιλάμε για καλοκαίρι, ετοιμάσου να περάσεις και ευχάριστες διακοπές αν έχεις επιλέξει να φύγεις τον Αύγουστο.

Παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάθε φορά που ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα, εσύ "ανεβαίνεις" σε σεξουαλικό επίπεδο. Και αυτό γιατί ο Ήλιος φωτίζει τον όγδοο οίκο σου, που έχει να κάνει με το σεξ και τις ερωτικές επιθυμίες. Η λίμπιντό σου θα είναι στα ύψη και θα έχεις όρεξη για τρελά… «παιχνίδια» και απολαύσεις. Είτε είσαι σε σχέση, είτε δεν είσαι, στο σεξουαλικό κομμάτι θα περάσεις όμορφα και θα ζήσεις στιγμές που θα τις θυμάσαι για καιρό…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος για κάποιο διάστημα θα είναι στον δικό σου έβδομο οίκο και αυτή είναι μια ευκαιρία που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις σου, είτε αυτές είναι ερωτικές, είτε προσωπικές. Κυρίως όμως στον ερωτικό τομέα, θα σου δώσει μια «λάμψη», αλλά και τύχη για να καταφέρεις πολλά πράγματα και αν το θελήσεις να κάνεις και μια σχέση. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved