Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 24/7 έως 30/7

Αλληλεγγύη

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 24/7 έως 30/7

Είναι τουλάχιστον άβολο να γράψεις για τους ουρανούς όταν υπάρχουν τόσα ανθρώπινα θύματα στην γη σου. Στάχτες πάνω στις στάχτες…

Όμως αυτή η ξαφνική κι «ασύμμετρη» συμφορά, για μια ακόμη φορά σου δίνει να καταλάβεις πως η κολασμένη φωτιά, το αγριεμένο νερό, ο λυσσασμένος άνεμος και η γη που σείεται κάτω από τα πόδια σου είναι στοιχειά που δεν μπορείς να υποτάξεις.

Αγωνίστηκες κι αγωνίζεσαι για να κτίσεις την ασφάλεια σου. Την φιλοξενείς και σε φιλοξενεί στο κάστρο σας, που είναι φτιαγμένο από νόμους, ευχολόγια αξίες κι ερμηνείες. Μπορεί να είναι ένα φτωχικό καλύβι ή ένα παλάτι, μικρή σημασία έχει. Μπορεί να είναι το καταφύγιο σου, το σπίτι σου, η οικογένεια σου, ο τόπος σου, η πατρίδα σου, η ίδια η ψυχή σου. Είναι αυτό που λες ότι σε ξεχωρίζει από τους ομοίους σου, μα συνάμα σε ενώνει με αυτούς. Είναι αυτό που καλείσαι να υπερασπίσεις απέναντι σε θεούς και δαίμονες.

Οικονομικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί στον οικονομικό τομέα

Και τώρα ζεις μια κατάσταση πύρινης πολιορκίας, που αύριο μεθαύριο μπορεί να γυρίσει σε κάτι άλλο, εξ ίσου δραματικό.

Γιατί άγρια μάχη έχει ξεσπάσει στους ουρανούς και ύστερα από την βαριά σκιά που άφησε ο Πλούτωνας στις 13 Ιουλίου, η Σεληνιακή έκλειψη της ερχόμενης Παρασκευής απλά το πιστοποιεί με εμφατικό τρόπο. Ο Άρης και ο Ουρανός εφορμούν κατά δικαίων και αδίκων, εξοστρακίζοντας τις ημέρες της ασφάλειας σου. Τους συντροφεύει ο Χείρωνας, που -αλίμονο- είναι και το πρώτο θύμα ενός κεραυνοβόλου πολέμου.

Πρέπει όμως να σταθείς και να τους αντιμετωπίσεις κι αν δεν ξέρεις τον τρόπο θα πρέπει να τον επινοήσεις. Να μια καλή άσκηση για την λογική σου. Γιατί στο τώρα σου αυτή είναι το πρώτο όπλο σου.

Η πύρινη λαίλαπα που έκαψε τα όνειρά σου, έχει και την μεταφορική της διάσταση. Ουσιαστικά, δέχεσαι επίθεση από πλάσματα του καθρέφτη σου. Όσα και όσους δηλαδή εξόρισες από τη ζωή σου, μα τώρα επιστρέφουν. Τις παλιές έχθρες και τους κινδύνους, που εσύ ξέχασες, μα δεν έσβησαν και περίμεναν ένα κοσμικό σινιάλο για να θεριέψουν. Τους άξεστους έρωτες που ζητούν την εκδίκηση τους. Την ίδια την Μοίρα.

Να ξέρεις όμως ότι αν δεν θεραπεύσεις τις δικές σου ατέλειες, αν δεν νικήσεις για πάντα τους φόβους και τους εφιάλτες σου, όσες φορές κι αν σπάσεις τον καθρέφτη σου, αυτός θα ξαναστήνεται στο διάβα σου για να σε προκαλέσει ξανά.

Μα πριν βιαστείς να αρχίσεις να παίρνεις κεφάλια, δοκίμασε πρώτα την Αγάπη. Δοκίμασε να αγκαλιάσεις τον πόνο σου, στο πρόσωπο των συνανθρώπων σου που έχασαν τα πάντα μέσα σε μια στιγμή, τους ξένους, που έγιναν δικοί σου. Χθες στην ανατολική και δυτική Αττική, αύριο κάπου αλλού.

Είναι μια κατάσταση που -θες δεν θες- σε αφορά, αφού κάποια στιγμή η καταστροφή θα κτυπήσει και την δική σου πόρτα και τότε η Αλληλεγγύη θα είναι η μόνη σου ελπίδα, απέναντι στα άλογα και τα παράλογα του κόσμου τούτου.

Διάβασε επίσης:

Ποιος πλανήτης δείχνει το γάμο, το πάθος ή το χωρισμό σε μια σχέση;

Η Ελλάδα στο τέλος των μνημονίων - Τι λένε, όμως, τα άστρα για το «μετά»;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved