Η Ελλάδα στο τέλος των μνημονίων - Τι λένε, όμως, τα άστρα για το «μετά»;

Μέχρι το 2022 προβλέπεται μια γερή ανάσα. Από εκεί και πέρα, τι μέλλει γενέσθαι;

Η Ελλάδα στο τέλος των μνημονίων - Τι λένε, όμως, τα άστρα για το «μετά»;

Τα προαπαιτούμενα της τελευταίας αξιολόγησης έκλεισαν, το χρέος θα ρυθμιστεί με κάποιο τρόπο και η εποχή των μνημονίων φαίνεται να παίρνει σταδιακά την… άγουσα προς τα αποδυτήρια!

Και βέβαια υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να νοιώθουν ικανοποιημένοι οι κυβερνώντες, όσους όμως έχουν για να ενίστανται και οι αντιπολιτευόμενοι, που επισημαίνουν πως αυτή η «έξοδος» έχει και «νάρκες».

Η αστρολογική πραγματικότητα βέβαια ενισχύει περισσότερο την άποψη των πρώτων, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς το τι έχουμε περάσει τα τελευταία χρόνια. Επιπλέον, το εγγύς μέλλον φαντάζει αρκετά ρόδινο, τουλάχιστον μέχρι και το 2021, φαίνεται μάλιστα ότι θα αποκατασταθούν αρκετές από τις αδικίες που έχουν υποστεί οι εργαζόμενοι, τόσο στις αποδοχές, όσο και στο εργασιακό τους καθεστώς.

Όμως η συνέχεια προμηνύεται εξαιρετικά δύσκολη και οφείλω να επισημάνω προς κάθε ενδιαφερόμενο/η, ότι αρχής γενομένης από το 2022, θα ξαναμπούμε σε ένα «τούνελ» -κι εμείς κι ο κόσμος όλος- σε μια διαδικασία που θα αλλάξει τα πάντα στις οικονομικές ισορροπίες που κουτσά-στραβά θα έχουν διατηρηθεί μέχρι τότε.

Όπως σημείωσα και στο άρθρο μου για το τι θα φέρει ο Ουρανός στον Ταύρο για την Ελλάδα, πρόκειται να ζήσουμε δύσκολες καταστάσεις ανέχειας, που ίσως η πιο κοντινή τους αναλογία να είναι η… Κατοχή! Κι όχι, αυτήν τη φορά δε χρειάζεται να γίνει κάποιος «κανονικός» πόλεμος… Απλά ο οικονομικός πόλεμος που μαίνεται εδώ και κάποια χρόνια θα «κάνει το κομμάτι του».

Διάβασε επίσης: Τι θα φέρει στην Ελλάδα ο Ουρανός στον Ταύρο;

Τι φέρνει στην Ελλάδα ο Άρης στον Υδροχόο;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved