Τι θα φέρει στην Ελλάδα ο Ουρανός στον Ταύρο;

Σε σταυροδρόμι… ξανά!

Τι θα φέρει στην Ελλάδα ο Ουρανός στον Ταύρο;

Η διέλευση του Ουρανού από τον Ταύρο, τον Ωροσκόπο του Ελληνικού κράτους, κρίνεται ως εξαιρετικά σημαντική, τόσο από την καλή, όσο και από την… ανάποδη!

Τα θετικά, που χρονικά εντοπίζονται από φέτος μέχρι και το 2021 έχουν να κάνουν με την αναδιάρθρωση κρατικών δομών, τα σημαντικά έργα υποδομής, την ενίσχυση του συστήματος Δημόσιας Υγείας και κυρίως τις παρεμβάσεις στην αγορά εργασίας, με κύρια αιχμή την κατοχύρωση δικαιωμάτων των εργαζομένων ή πιο σωστά με την ανάκτηση δικαιωμάτων που χάθηκαν μέσα στην «λαίλαπα» των Μνημονίων. Επιπλέον, θα ληφθεί μέριμνα για τους πιο αδύναμους κοινωνικά, συμπεριλαμβανομένων και των προσφύγων.

Ωστόσο, μετά το 2021, το κλίμα φαίνεται να αλλάζει απότομα, εξ αιτίας των πολύ σοβαρών οικονομικών αναταράξεων, που, μάλιστα, θα έχουν διεθνή διάσταση και θα επηρεάσουν καταλυτικά την Ελλάδα. Η εγκατάλειψη του ευρώ ως ενιαίου νομίσματος είναι ίσως η κορυφή του παγόβουνου σε όσα θα συμβούν μέχρι και το 2025 και θα ανατρέψουν τις ισορροπίες στο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Κατ’ επέκταση, όσοι και όσες κινούνται στον επιχειρηματικό τομέα, ας έχουν υπόψη τους ότι υπάρχει ένα dead line στην ανάπτυξη και τις νέες ευκαιρίες που θα προκύψουν στο αμέσως προηγούμενο διάστημα κι αν θέλουν να επιβιώσουν, θα πρέπει να έχουν τις εναλλακτικές τους κι όχι βέβαια τόσο στην Ευρώπη, αφού με εξαίρεση το Ηνωμένο Βασίλειο που πρόλαβε να αποδεσμευτεί από την Ευρωζώνη και οι χώρες του ευρώ θα… στενάξουν!

Οι υπόλοιποι, απλά ας… απολαύσουμε την περίπου τριετή περίοδο ανάπτυξης και νέων ευκαιριών, που έχουμε μπροστά μας, ξέροντας ότι από εκεί και ύστερα τίποτε πλέον δεν είναι δεδομένο. Καλό θα ήταν, επίσης, να ασχοληθούμε περισσότερο με την πρωτογενή παραγωγή, έστω και ερασιτεχνικά, ώστε να μη στερηθούμε κάποια βασικά αγαθά.

Πιο συγκεκριμένα, το 2022 κρίνεται ως μια χρονιά πολύ ισχυρών πιέσεων, αλλά και αντιπαραθέσεων, που λίγο θέλουν για να λάβουν πολεμική διάσταση κι αν κάποιοι σύγχρονοι προφήτες «αδημονούν» να δικαιωθούν για τα «δεινά» που θα επιπέσουν επί των κεφαλών μας, ας περιμένουν μέχρι τότε. Φυσικά και «υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ», αλλά θα αρχίσουμε να το βλέπουμε, αφού πρώτα καταλαγιάσει ο «κουρνιαχτός» αυτής της επερχόμενης κρίσης.

Η αλήθεια είναι πως αστρολογικά, μπροστά στο 2022, το 2015 φαντάζει σαν «χάδι», ωστόσο, η «επανάσταση» που δεν έγινε τότε, μάλλον θα πάρει το αίμα της πίσω, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Το σίγουρο είναι ότι από το 2025 η χώρα μας θα περάσει σε μια νέα φάση, με καινούργιες γεωπολιτικές ισορροπίες και «σφαίρες επιρροής» και το πρώτο μέλημά μας θα πρέπει να είναι η αποφυγή λαθών, που στο παρελθόν μετέτρεψαν σε στάχτη τις ελπίδες ενός ολόκληρου λαού για περισσότερη δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη. Η διχόνοια στην πατρίδα μας ήταν πάντα υποκινούμενη αλλά τα οικονομικά συμφέροντα που την προωθούσαν και την προωθούν σε κάθε ευκαιρία, βρίσκουν και τα κάνουν. Κι αν δε βάλουμε μυαλό για να απομονώσουμε τις ακραίες συμπεριφορές, αργά ή γρήγορα, θα ξαναγίνουμε «πειραματόζωα» σε μια γενικευμένη κρίση.

Διάβασε επίσης:

Τι θα φέρει στον κόσμο ο Ουρανός στον Ταύρο;

Ο Ουρανός στον κτητικό Ταύρο - Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Ουρανός στον Ταύρο: Σε ποιον τομέα της ζωής σου θα φέρει αλλαγές;

Τι θα φέρει στην Ελλάδα ο Κρόνος στον Αιγόκερω;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved