Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 12/6 έως 18/6

Έρωτας μέχρι τελικής πτώσεως!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 12/6 έως 18/6

Η Αφροδίτη φόρεσε τα καλά της και βαδίζοντας στο μονοπάτι του Λέοντα ζεσταίνει τη δική της καρδιά, αλλά και τη δική σου. Ωστόσο, κάπου εκεί… απέναντί της, στον Υδροχόο, τη θωρεί ο Άρης κι εσύ αναπόφευκτα καλείσαι να αντιμετωπίσεις ένα πανάρχαιο δίλημμα: Να κάνεις αυτό που επιτάσσει το συμφέρον και η λογική σου ή να αφεθείς στο συναίσθημά σου; Για τον κοινό νου το δεύτερο είναι λάθος, αυτή όμως είναι η άποψη του νου. Το συναίσθημά σου δεν έχει επιχειρήματα, έχει όμως την δύναμη της αλήθειας του. Νοιώθεις άρα υπάρχεις, σου ψιθυρίζει διαρκώς στο αυτί κι ας μην ακούς παρά μόνον τον ήχο του χρήματος ή της άδειας τσέπης σου. Η καρδούλα σου το ξέρει πως κτυπά, διώχνοντας μακριά σκέψεις του τύπου «πρόκειται μόνο για ένα καπρίτσιο της στιγμής». Ή «σε εκμεταλλεύεται»… Όχι, πρόκειται για έναν μεγάλο έρωτα που, τυφλός όπως είναι, κτύπησε πάλι «φλέβα», δίνοντας τροφή σε δραματικά σενάρια.

Αντίθετα με αυτό που μπορεί να πιστεύει ο πολύς κόσμος, δεν υπάρχει βρώμικο ή πονηρό συναίσθημα. Το μυαλό σου είναι που το βρωμίζει, βάζοντάς του παραμέτρους της δικής του πάστας. Το μυαλό σου είναι που σε σπρώχνει να ανταγωνίζεσαι λυσσαλέα, να ζηλεύεις και τον ίσκιο σου ακόμη ή να απεργάζεσαι σκοτεινά σχέδια για να γίνει το δικό σου. Το μυαλό σου είναι που διαστρέφει και ετικετάρει. Το συναίσθημά σου είναι γνήσιο και ειλικρινές, γι’ αυτό και θεωρείται μεγάλη απειλή στην αποστειρωμένη κοινωνία σου. Αυτό είναι κάτι που μου το έμαθε πριν χρόνια μια καλή φίλη και θεραπεύτρια και μπορώ να σε διαβεβαιώσω για την ισχύ του.

Ερωτικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί το 2018 στην ερωτική σου ζωή

Το μυαλό σου όμως είναι κι εκείνο που μπορεί να εξυψώσει το συναίσθημά σου, μέσα από τα φίλτρα των ιδανικών και της πνευματικότητας. Να αποκρούσει ιδέες που του βάζουν άλλοι, εκείνοι που έμαθαν να ζουν μέσα σε έναν «ρεαλιστικό» βούρκο χωρίς ιδανικά κι αισθήματα.

Ο συμφεροντολόγος βλέπει παντού συμφεροντολόγους, αφού όλο το σύμπαν γίνεται καθρέφτης του. Κι ο ερωτευμένος όμως βλέπει παντού μόνον έρωτα.

Εδώ, λοιπόν, ξεκινά ο δικός σου ουσιαστικός ρόλος. Ερωτεύσου, χωρίς να προσδοκάς ανταλλάγματα. Για τον έρωτα δεν υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί, εκείνοι που κάνουν «το κέφι τους» κι ύστερα σε παρατάνε, εκείνες που σε χρησιμοποιούν κι ύστερα σε πετάνε, δεν υπάρχουν προικοθήρες και γυναίκες-αράχνες. Αυτοί είναι προϊόντα του νου.

Οικονομικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί στον οικονομικό τομέα

Θα μου πεις βέβαια ότι αυτός ο νους κάνει τελικά… καλή δουλειά και ότι η αθωότητα ή ο παρορμητισμός σου μόνο ζημιά μπορεί να σου φέρουν. Αγνοείς όμως την τεράστια δύναμη του αληθινού συναισθήματος, που εύχομαι να σε συντροφεύει σε κάθε σου στιγμή. Αυτού του συναισθήματος που βγαίνει πάντα νικητής στην μάχη με τα «πρέπει», τα συμφέροντα και τις ίντριγκες. Του συναισθήματος που σε κάνει γίγαντα κι ας είσαι τόσο δα μικρός. Του συναισθήματος που πολλές φορές τσαλακώθηκε και προδόθηκε από τα παιχνίδια του νου, αλλά παραμένει ανυπότακτο, ζωντανό κι έτοιμο να σου ανοίξει τα φτερά.

Αρκεί να πιστέψεις σε αυτό.

Ερωτεύσου, λοιπόν, ακόμη κι αν «δε σε συμφέρει» ή «δεν σου πρέπει». Ερωτεύσου ακολουθώντας το σκίρτημα της καρδιάς σου. Η αλήθεια σου σε περιμένει ολοζώντανη για να σε τυλίξει με το πέπλο της ευτυχίας. Ο έρωτάς σου αξίζει πολύ περισσότερο από όλα τα πλούτη και τα αξιώματα του κόσμου, από όλα τα πρέπει και τα συμφέροντα. Ακόμη κι αν σκεφτείς πως είναι προσωρινός, μη δειλιάσεις, αφού και το συμβόλαιο αιωνιότητας ένα κατασκεύασμα του νου είναι. Ερωτεύσου και πέτα ψηλότερα από τις συμβάσεις, ξέροντας ότι το κέρδος σου θα είναι η ίδια σου η ζωή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved