Τι θα φέρει η Δήμητρα στον Αιγόκερω;

Γιατί είναι τόσο σημαντική;

Θανάσης Ματσώτας
Τι θα φέρει η Δήμητρα στον Αιγόκερω;

Στις 7 Φεβρουαρίου η Δήμητρα μπαίνει στον Αιγόκερω. Η διαδρομή της εκεί είναι πολύ σημαντική, κυρίως γιατί θα παραμείνει για δέκα ολόκληρους μήνες, μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου!

Η παρατεταμένη παραμονή της στον Αιγόκερω οφείλεται φυσικά στην ανάδρομη κίνηση που θα πραγματοποιήσει εκεί. Αυτή θα ξεκινήσει στις 15 Μαΐου, όταν η Δήμητρα θα φτάσει στην 22η μοίρα. Θα ξαναγυρίσει σε ορθή φορά στις 26 Αυγούστου από την 8η μοίρα του Αιγόκερω.

Θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού, πρώτα Αιγόκερους και Καρκίνους και αμέσως μετά Κριούς και Ζυγούς. Ιδιαίτερα αυτούς που έχουν γεννηθεί ή έχουν Σελήνη, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα μεταξύ 8ης και 22ης μοίρας αυτών των ζωδίων, καθώς αυτήν ακριβώς την περιοχή του Αιγόκερω θα την διασχίσει τρεις φορές και έτσι μέσω των όψεων που θα δημιουργήσει, θα επιδράσει και στα άλλα τρία ζώδια.

Αν, λοιπόν, ανήκεις στα δύο πρώτα, η Δήμητρα σου επιφυλάσσει πρωταγωνιστικό ρόλο! Γνωρίζεις ευρεία αποδοχή, αφού το υπέροχο κοινό σου μένει αποσβολωμένο στη στιβαρή παρουσία σου και οι διαπραγματεύσεις γίνονται παιχνιδάκι και κλείνουν με τους δικούς σου όρους. Έτσι, επωφελείς συμφωνίες, συμβόλαια, συνεργασίες αλλά και… συμβίωση είναι μέσα στο «μενού» και θα επικυρωθούν επισήμως!

Αν, πάλι, ανήκεις στα δύο επόμενα ζώδια, η επιρροή σου δεν θα είναι μικρότερη. Πρώτο σου μέλημα η διάκριση και η επαγγελματική άνοδος που θα επιτευχθούν μέσω ουσιαστικών και στοχευμένων κινήσεων στις δημόσιες σχέσεις σου. Εκεί μάλιστα δεν αποκλείεται να έχεις γερές «πλάτες», δηλαδή την εύνοια και υποστήριξη σημαντικών προσώπων στον τομέα που σε ενδιαφέρει! Αποφάσεις για οικογενειακά θέματα, θέματα σπιτιού ή περιουσιακά, οριστικοποιούνται και ανακοινώνονται προς πάσα κατεύθυνση.

Αλλά σε όποιο από τα τέσσερα αυτά ζώδια και αν ανήκεις, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι το να μην πάρουν δημοσιότητα αυστηρώς προσωπικά θέματα ή πληροφορίες που μπορεί να σε εκθέσουν.

Η πολιτική ορθότητα είναι βασική επικοινωνιακή αιχμή της Δήμητρας στον Αιγόκερω, καθώς και η επιβολή συντηρητικών απόψεων, όπου ο διάλογος υπαινίσσεται ή και καταλήγει στο δίκαιο του ισχυρότερου.

Η έντονη συμμετοχή της στις δύο ηλιακές εκλείψεις της χρονιάς, δηλαδή, σ’ αυτήν της 8ης Απριλίου και σ’ αυτήν που πραγματοποιείται στις 2 Οκτωβρίου, δεν μιλά απλά για επιθετική διπλωματία, αλλά για επιθετικές πολεμικές ενέργειες. Ειδικά στη δεύτερη έκλειψη όπου ενισχύεται από τη δυσαρμονική συμμετοχή του Άρη και η αστροχαρτογραφική της αποτύπωση διασταυρώνεται με αυτήν του Κρόνου πάνω από την Τεχεράνη…

Ειδικά για την Ελλάδα, φέρνει στη δημοσιότητα θέματα οικονομικού χαρακτήρα που σε κάποια περίπτωση μπορεί να έχουν οσμή σκανδάλου. Επίσης, διενέξεις εντός της εκκλησίας ή με την εκκλησία, καθώς και κινητοποιήσεις στον χώρο των πανεπιστημίων. Άρθρα και διατάξεις του Συντάγματος γίνονται αντικείμενο προστριβών και ερμηνειών κατά το δοκούν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved