Τι φέρνει στην Ελλάδα ο Άρης στους Ιχθύς;

Από τις 13 Μαΐου, ο «κόκκινος πλανήτης» βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 28 Ιουνίου

Τι φέρνει στην Ελλάδα ο Άρης στους Ιχθύς;

Στο ωροσκόπιο της Ελλάδας οι Ιχθύες φιλοξενούν τον 11ο οίκο της πολιτικής, των πολιτικών, των… εκλογών και των συλλογικών δράσεων κάθε είδους, όπου είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια διακεκριμένη κινητικότητα και μια διέγερση των παθών. Φυσικά δεν θα λείψουν οι «μπλόφες» και οι παραπλανητικές ενέργειες, σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, «θα φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης»!

Η σχετική «λίστα» περιλαμβάνει αλλαγές υπουργών και κομματικών στελεχών, την συγκρότηση ενός νέου φορέα, διαβουλεύσεις για τον εκλογικό νόμο αλλά και διώξεις κατά πολιτικού προσωπικού.

Επιπλέον, «παίζει» δυνατά το ενδεχόμενο αποκαλύψεων για κατασκοπευτικές δράσεις –οι οποίες έτσι κι αλλιώς θα «φουντώσουν»- όπως επίσης το να βγουν στο φως στοιχεία για μια μυστική οργάνωση.

Υπάρχουν βέβαια κι εκείνα που θα προκύψουν από την επιρροή του Άρη σε καθαρά «Ιχθυακά» θέματα, όπως είναι οι εντάσεις και οι συγκρούσεις για ιατρικά ή θρησκευτικά ζητήματα, το λαθρεμπόριο (ιδιαίτερα όπλων), τα λάθη σε οπλικά συστήματα (εδώ ελλοχεύει και ο κίνδυνος δυστυχημάτων στον στρατό) αλλά και μια αναταραχή σε σωφρονιστικό ίδρυμα, νοσοκομείο ή εκκλησία.

Σύμφωνα δε με το ιστορικό προηγούμενο, δείχνουν εξ ίσου πιθανά μια πολιτική επιστράτευση απεργών, οι διώξεις κατά καλλιτεχνών αλλά και οι αυξήσεις τιμών σε τρόφιμα και υπηρεσίες.

Την εμφάνισή του αναμένεται να κάνει κι ο Εγκέλαδος, που… αγαπά τον Άρη στους Ιχθύς, με τα μεγέθη να «παίζουν» κοντά στα 6 Ρίχτερ! Δεν το λες και αμελητέο…

Όσο για τους… καλούς μας γείτονες εξ ανατολών, που ποτέ δεν μας ξεχνούν, η διέλευση του Άρη από τον 9ο και αργότερα τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου της Τουρκίας (στο μεσουράνημά της βρίσκεται κι ο Ουρανός), θα τους ανοίξει την… όρεξη για περισσότερες παραβιάσεις και γενικότερα αυθαιρεσίες. Ίσως μάλιστα να υπάρξει κι ένα οξύ μεθοριακό επεισόδιο.

Οι πιο ενδιαφέροντες «σταθμοί» στην διέλευση του Άρη από τους Ιχθύς είναι η σύνοδός του με την Δήμητρα στο δεύτερο μισό του Μαΐου, μια όψη που σίγουρα έχει μια «πολεμική διάσταση» και θα αναδείξει «θέματα» είτε εντός της χώρας, είτε γύρω της. Ακολουθεί φυσικά η Σεληνιακή Έκλειψη στις 5 Ιουνίου, με την συμμετοχή του Ποσειδώνα, της Αφροδίτης αλλά και του γενέθλιου Άρη της Ελλάδας κι εκεί φαίνεται να ανοίγει ο ασκός του… Ποσειδώνα, είτε σε προσωπικό είτε σε συλλογικό επίπεδο.

Κι αν στην πρώτη περίπτωση κάποιοι/ες ζουν στην «καρακοσμάρα» τους ή βιώσουν πονηριές στα ερωτικά τους, μικρό το κακό. Εξ άλλου συνηθισμένα τα βουνά απ' τα χιόνια και οι κεφαλές στα… κέρατα! Στην δεύτερη όμως απαιτείται εξονυχιστικό ψάξιμο σε ό,τι συμβαίνει, αφού το «παραμύθι» πέφτει… σύννεφο, είτε στην εγχώρια πολιτική σκηνή, είτε στις διεθνείς σχέσεις της χώρας και δεν απέχουμε πολύ από το να βιώσουμε ως κοινωνία και έθνος μια ακόμη «προδοσία».

Διάβασε επίσης: Άρης στους Ιχθύς: Σε αυτά τα ζώδια θα προκαλέσει μπλεξίματα και προβλήματα!

Η Δήμητρα στους Ιχθύς - Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

Αφροδίτη στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια έχουν κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζουν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved