Η Δήμητρα στους Ιχθύς - Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

Η Δήμητρα περνά στο ζώδιο των Ιχθύων όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου του 2021

Η Δήμητρα στους Ιχθύς - Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

Η Δήμητρα (Ceres) στις 24 Απριλίου περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου του 2021, έχοντας ωστόσο και μια ενδιάμεση επιστροφή στον Υδροχόο (από 27/9 έως 9/11) στα πλαίσια της ανάδρομης κίνησής της.

Ο πλανήτης-νάνος που κινείται στην ζώνη των αστεροειδών ανάμεσα στον Άρη και τον Δία, σχετίζεται με την εικόνα σου στους «άλλους» και με τον βαθμό ανταπόκρισης τους σε ό,τι κάνεις. Η Δήμητρα είναι, δηλαδή, ένας δείκτης συνεργασιών και επικοινωνίας με τον έξω κόσμο, όντας συνάμα επιφορτισμένη με νομικά καθήκοντα (αστικό δίκαιο), Πρακτικά σηματοδοτεί επίσημες πράξεις πολιτογράφησης ή καταχώρησης στα αρχεία του κράτους, ρυθμίσεις, γάμους, διαζύγια και κάθε είδους τελετή, όλες όμως στο «πολιτικό» σκέλος τους.

Επιπλέον έχει μια διακριτή σχέση με τους πολιτικούς και την πολιτική, την δημοσιογραφία και οτιδήποτε απευθύνεται στο κοινό.

Και σε όλο αυτό το διάστημα των περίπου οκτώ μηνών που θα παραμείνει στους Ιχθύς, τα θέματα που θα προωθήσει ή θα αναδείξει για κάθε ζώδιο θα είναι τα εξής:

Μάθε από σήμερα τι θα συμβεί τους επόμενους 12 μήνες! Απόκτησε την προσωπική σου ανάλυση εδώ!

♈ ΚΡΙΟΣ

Μυστικές συμφωνίες ή συνεργασίες. Παρασκηνιακές δράσεις που βγαίνουν στο φως. Ομαδική ψυχοθεραπεία, συμμετοχή σε ομάδες μεταφυσικού προσανατολισμού.

♉ ΤΑΥΡΟΣ

Κοινωνική δικτύωση, κοινωνικοπολιτική δράση. Φίλοι/ες που διακρίνονται για καλό ή για… κακό!

♊ ΔΙΔΥΜΟΙ

Συμφωνίες, συνεργασίες, προοπτικές ανόδου μέσα από τις καλές δημόσιες σχέσεις. «Βήμα» στα media. Κάτι που γίνεται ευρέως γνωστό. Επισημοποίηση μιας κατάστασης.

♋ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νομικές ρυθμίσεις κάθε είδους. Διάδοση έργου και ιδεών, διαφήμιση. Επαφή με το εξωτερικό, άνοιγμα ενός νέου κύκλου σπουδών. Εκδόσεις.

♌ ΛΕΩΝ

Φορολογικές, δανειακές ή ασφαλιστικές συμφωνίες και ρυθμίσεις. Κληρονομιά, διαθήκη. Έσοδα από δράσεις που σχετίζονται με το κοινό, αύξηση πελατείας. Δημοσιοποίηση οικονομικών στοιχείων.

♍ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανάδειξη μέσω των άλλων, δημοφιλία. Μια επίσημη συνεργασία. Πολιτική και κοινωνική δράση. Γάμος ή διαζύγιο.

**Για να δεις ΔΩΡΕΑΝ τον Αστρολογικό σου Χάρτη, πάτησε εδώ**

♎ ΖΥΓΟΣ

Σύμβαση εργασίας. Ομαδική δουλειά, ένταξη σε ένα πρότζεκτ που συμμετέχουν πολλοί/ες. Ανάδειξη θεμάτων υγείας και διατροφής.

♏ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα προσωπικά στην… φόρα! Μια «διακεκριμένη» προσωπική σχέση. Τα παιδιά και γενικότερα τα αγαπημένα πρόσωπα περνούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Νομικές πράξεις που τα αφορούν.

♐ ΤΟΞΟΤΗΣ

Περιουσιακές ρυθμίσεις. Μετακόμιση, αλλαγή έδρας. Ένα πρόσωπο της οικογένειας τραβά επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

♑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περισσότερα ταξίδια αλλά και «τρέξιμο» για επίσημα έγγραφα. Επικοινωνιακό πλεονέκτημα, άνοιγμα στους άλλους. Ένα συγγενικό πρόσωπο γίνεται «η πέτρα του σκανδάλου».

♒ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συμφωνίες και ρυθμίσεις οικονομικού περιεχομένου. Έσοδα από δράσεις που απευθύνονται στο κοινό.

♓ ΙΧΘΥΕΣ

Ουδέν κρυπτόν υπό την… Δήμητρα! Ανάδειξη προτερημάτων αλλά και ελαττωμάτων. Πρόσβαση στο κοινό, επίσημες πράξεις, υπογραφές κλπ. Διασημότητα.

Κλείνοντας, αξίζει να σταθώ στην σύνοδο της Δήμητρας με τον Άρη, που γίνεται τον Μάιο κι αυτό γιατί αυτή η «κολεγιά» παράγει συνήθως ολίγον «πολεμικές» καταστάσεις, είτε σε προσωπικό είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Οπότε, από τα μέσα μέχρι τα τέλη Μαΐου, να περιμένεις εντάσεις, προκλήσεις και «σπασίματα» σχέσεων, ενώ μπορεί να αναδειχθούν και θέματα που αφορούν την Δικαιοσύνη.

Διάβασε επίσης: Αφροδίτη στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια έχουν κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζουν!

Σε αυτά τα ζώδια βάζει εμπόδια και περιορισμούς ο Κρόνος στον Υδροχόο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved