Πώς επηρεάζει την Ελλάδα και τον κόσμο η Ηλιακή έκλειψη της 13ης Ιουλίου

Η επίδρασή της θα διαρκέσει μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο!

Πώς επηρεάζει την Ελλάδα και τον κόσμο η Ηλιακή έκλειψη της 13ης Ιουλίου

Πρόκειται για μια σχετικά «βαριά» έκλειψη, αφού σε αυτήν πρωταγωνιστεί ο Πλούτωνας, που συνδέεται όσο κανείς άλλος πλανήτης με «μοιραία» περιστατικά.

Για την Ελλάδα η μεγάλη «φασαρία» γίνεται ξεκάθαρα στους τομείς που σχετίζονται με τον 3ο και τον 9ο οίκο του ωροσκοπίου της, αφού εκεί γίνεται η έκλειψη: Τα media, η Δικαιοσύνη, η Παιδεία αλλά και ο κλάδος των μεταφορών-συγκοινωνιών βρίσκονται -έτσι κι αλλιώς- σε κομβική-μεταβατική περίοδο και μένει να δούμε, εκτός από το τέλος ενός κύκλου και την αρχή του επόμενου, πόσες ακόμη «βρωμιές» θα βγουν στη φόρα.

Πρακτικά η συγκεκριμένη έκλειψη εξυπηρετεί την επιζητούμενη «κάθαρση» και σε αυτό οφείλουμε να επικεντρωθούμε, αποφεύγοντας τις γενικές και αόριστες καταστροφολογίες. Εξ άλλου αστρο-ιστορικά οι διελεύσεις του Πλούτωνα από τον άξονα 3ου- 9ου μόνο θετικά έχει φέρει στην χώρα μας και δε θα αλλάξει τώρα το μοτίβο.

Επιπλέον όμως, η Ηλιακή έκλειψη «δείχνει» σημαντικές εξελίξεις σε γειτονικές χώρες και ιδιαίτερα στην Τουρκία, την Κύπρο και την Παλαιστίνη. Αυτές μπορεί να σχετίζονται με μια «διακεκριμένη» φυσική καταστροφή, αλλά και το αναπόφευκτο τέλος μιας ηγετικής πορείας, κάτι που… μάλλον αναφέρεται στον Ερντογάν αλλά δεν αποκλείεται να πάρει κι άλλους η «μπάλα».

Η Ιαπωνία, η Βραζιλία αλλά και η Καλιφόρνια είναι κάποιοι ακόμη «στόχοι» της έκλειψης, η οποία βέβαια δεν εξαντλεί χρονικά την επιρροή της μέσα στον Ιούλιο. Διατηρεί το «δικαίωμα» να αναδείξει τη δυναμική της μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο, οπότε ας μη… βιαζόμαστε!

Διάβασε επίσης: Τι φέρνει στην Ελλάδα ο Άρης στον Υδροχόο;

Τι θα φέρει στην Ελλάδα ο Ουρανός στον Ταύρο;

Τι θα φέρει στον κόσμο ο Ουρανός στον Ταύρο;

Τι θα φέρει στην Ελλάδα ο Κρόνος στον Αιγόκερω;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved