ΤΟΞΟΤΗΣ 2024: Αισθηματικές Προβλέψεις

Τοξότη, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2024

Λίνα Χαμπιλίδου
ΤΟΞΟΤΗΣ 2024: Αισθηματικές Προβλέψεις

Τοξότη, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Η αλήθεια είναι ότι η καινούρια χρονιά δεν ξεκινάει και πολύ καλά για εσένα, αφού το τετράγωνο της Αφροδίτης από το δικό σου ζώδιο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, πέρα από πίεση και δυσκολία στις σχέσεις σου, μπορεί να δώσει χωρισμό και απομάκρυνση από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ο Μάρτιος με την Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Κριού – Ζυγού, στις 25, μπορεί να φέρει μοιραίες και καρμικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Πολύ πιθανό να φτάσει στο τέλος της η σχέση σου, εάν πλέον δεν έχετε να προσφέρετε τίποτα ο ένας στον άλλον με τον/την σύντροφό σου, ενώ εάν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να μπει στη ζωή σου ένα καινούριο άτομο και να ξεκινήσει μία σοβαρή σχέση. Η Αφροδίτη στον Κριό τις πρώτες μέρες του Απρίλη θα σου φερθεί πολύ καλά και σου υπόσχεται έντονα συναισθήματα, πάθος και ερωτισμό μέσα στην σχέση σου, αλλά και ευκαιρίες να γνωρίσεις έναν δυνατό καινούριο έρωτα. Ακόμη πιο έντονα βιώνεις όλα τα παραπάνω προς τα τέλη Μαΐου, όταν θα περάσει απέναντί σου στους Διδύμους και θα τριγωνίζει τον Πλούτωνα. Άλλωστε και η Πανσέληνος του μήνα, στις 23/5 στο δικό σου ζώδιο υπόσχεται πολύ θετικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Θα δεις την σχέση σου να απογειώνεται, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η, οι πιθανότητες να βρεις το επόμενο σου ταίρι και να σου αρέσει πάρα πολύ πολλαπλασιάζονται. Το πέρασμα του Άρη από το ζώδιό σου στα τέλη του Ιουλίου ίσως φέρει κάποιες εντάσεις που όμως δεν χρειάζεται να σε ανησυχήσουν. Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο μετά τα μέσα του Οκτώβρη δεν φαίνεται να συναντά δυσκολίες, αντιθέτως σου δίνει όλη την τύχη και την εύνοιά της. Η Νέα Σελήνη την 1η Νοεμβρίου στο ζώδιο σου μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια δυσκολίες και πιεστικές καταστάσεις στις σχέσεις σου λόγω της συμμετοχής του Κρόνου. Βέβαια ο Δεκέμβριος παρουσιάζει ενδιαφέρον και για έναν ακόμη λόγο. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου μπορεί να δώσει μία επανασύνδεση, αλλά και αναθεωρήσεις μέσα σε υπάρχουσες σχέσεις. Πιθανότατα για αυτό να σε δυσκολεύουν οι καινούριες αρχές.

2ο δεκαήμερο

Πολύ ευχάριστο θα είναι το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιό σου μέσα στον Ιανουάριο, αφού στο δρόμο της δεν συναντά κάποιο εμπόδιο και άρα σου χαρίζει στο μέγιστο την εύνοιά της. Το κλίμα μέσα στην σχέση σου θα γλυκάνει και θα αναθερμανθεί, ενώ εάν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις κατακτήσεις και εύκολα μπορείς να ξεκινήσεις μία σχέση. Από τους πιο σημαντικούς μήνες αυτού του έτους για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής είναι οπωσδήποτε ο Απρίλιος, όχι μόνο γιατί η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Κριό και στον 5ο ερωτικό σου οίκο, δίνοντάς σου έξτρα πόντους, αλλά και λόγω της ηλιακής έκλειψης στο ίδιο ζώδιο που θα σου φέρει μοιραίες και καρμικές εξελίξεις στις σχέσεις σου. Μπορεί με το ταίρι σου να πάρετε μεγάλες αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον ή εάν πια δεν υπάρχει εξέλιξη μεταξύ σας να χωρίσετε, ενώ αν τώρα γνωρίσεις κάποιον καινούριο έρωτα σίγουρα έχει να σου δώσει πολλά. Η Αφροδίτη στους Διδύμους απέναντί σου τον Ιούνιο θα συναντηθεί σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο και τότε μάλλον θα γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα ή θα έχεις να διαχειριστείς έναν χωρισμό ή την απομάκρυνση και το πάγωμα του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Τα καλά νέα είναι ότι ο Δίας θα βρίσκεται ήδη από τα τέλη του Μάη στους Διδύμους και οπωσδήποτε θα σου δώσει μία προστασία και μία εύνοια. Αυτό θα το εκτιμήσεις ιδιαίτερα όταν η Αφροδίτη μετά τα μέσα Οκτώβρη από το δικό σου ζώδιο θα τετραγωνίσει και πάλι τον Κρόνο, αλλά και μετά τα μέσα του Αυγούστου, που ο Άρης από το ζώδιό σου θα κάνει και αυτός τετράγωνο με τον Κρόνο και μπορεί να σου φέρει πολλούς μπελάδες και προβλήματα, έως και έναν χωρισμό. Η χρονιά πάντως θα σου δώσει και πολλές ευκαιρίες για να τα ξαναβρείς με κάποιο παλιό σου ταίρι, που ποτέ δεν ξεπέρασες εντελώς, αφού τόσο ο Ερμής στον Κριό τον Απρίλιο, όσο και στο δικό σου ζώδιο τον Δεκέμβρη σε επηρεάζουν πολύ σε ζητήματα αισθηματικής φύσεως.

3ο δεκαήμερο

Μία τελευταία ευκαιρία για επανασύνδεση με κάποιο παλιό και αγαπημένο σου ταίρι σου δίνουν οι πρώτες πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, αφού η καινούρια χρονιά σε βρίσκει με τον Ερμή ακόμη ανάδρομο στο δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο. Η ίδια καλή συγκυρία, πάντα αν θέλεις κι εσύ να την εκμεταλλευτείς, θα επαναληφθεί στα τέλη Νοεμβρίου που και πάλι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου. Πάντως ο πρώτος μήνας του έτους χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιόο σου σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μάλλον θα σου φέρει εξαπατήσεις και απογοητεύσεις, εκτός κι αν εσύ είσαι αυτός/η που δεν θα φέρεται και τόσο ξεκάθαρα στον/στην σύντροφό του ή σε καινούριες γνωριμίες. Η Αφροδίτη στον Κριό μετά τα μέσα του Απρίλη δεν θα σε αφήσει, ωστόσο, παραπονεμένο/η, αφού μόνο θετικά θα σε επηρεάσει και είτε θα δεις την σχέση σου να βελτιώνεται, είτε, εάν είσαι ελεύθερος, θα σου ανοιχτούν πολλές και καλές προοπτικές για να ξεκινήσεις μία καινούρια. Θα πρέπει να σε πιάσουν εκ νέου οι ανησυχίες σου κατά τον Ιούνιο που η θεά του έρωτα θα είναι στον Καρκίνο κι αυτό γιατί τότε θα κλείσει το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα και θα δεις πολλά από όσα πίστευες ως δεδομένα και σίγουρα να καταρρέουν γύρω σου ή θα πέσεις θύμα του ρομαντισμού σου. Οι τελευταίες μέρες του καλοκαιριού θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες αφού θα βρίσκεται ο Άρης στον 7ο οίκο σου σου και θα τον τετραγωνίζει η Αφροδίτη. Πιθανώς τότε να υπάρξει κάποιος χωρισμός με το ταίρι σου, αλλά και καινούριες γνωριμίες που θα τις χαρακτηρίζει το έντονο πάθος. Κομβικής σημασίας είναι οπωσδήποτε ο Νοέμβριος, που πια απέναντί σου θα βρίσκεται ο Δίας και θα τον βρει η Αφροδίτη που θα είναι σε σένα με αντίθεση. Σε αυτή τη φάση είναι πολύ πιθανό να κάνεις ένα σωρό επιπόλαιες και ανώριμες κινήσεις, όπως για παράδειγμα να παίζεις σε πολλά ταμπλό ταυτόχρονα, ενώ σε όλα αυτά ίσως να σε σιγοντάρει και το τετράγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα. Το θέμα είναι ότι στο τέλος ενδέχεται να είσαι εσύ ο/η μεγάλος/η χαμένος/η, αφού μπορεί να χάσεις έναν άνθρωπο που άξιζε και να μείνεις απλά με το αίσθημα του ανικανοποίητου.

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved