ΤΟΞΟΤΗΣ 2024: Ετήσιες Προβλέψεις

Τοξότη, διάβασε την ετήσια πρόβλεψή σου για το 2024

Λίνα Χαμπιλίδου
ΤΟΞΟΤΗΣ 2024: Ετήσιες Προβλέψεις

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ασφαλώς και η έκλειψη, που είναι πιο σημαντική για εσένα, είναι η Σεληνιακή στους Ιχθύς που πραγματοποιείται στις 18/09 και σε πιάνει γερά, αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Τα θέματα που θα βγουν στην επιφάνεια θα προέρχονται από τους τομείς της δουλειάς, του σπιτιού και της οικογένειας. Γεγονότα που μάλλον δεν θα μπορείς να προβλέψεις ή να ελέγξεις θα φέρουν σημαντικές αλλαγές και θα υπάρξουν καινούρια δεδομένα στην ζωή σου, τα οποία και πρέπει να αποδεχτείς. Οι υπόλοιπες τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις του έτους πραγματοποιούνται στον άξονα Κριού/ Ζυγού. Πιο συγκεκριμένα η Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 25/03 σε πιάνει, εάν είσαι γεννημένος/η στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, ενώ η Ηλιακή επίσης στο ζώδιο του Ζυγού στις 02/10, εάν είσαι στο τέλος του 1ου δεκαημέρου με αρχές 2ου. Η Ηλιακή που γίνεται στο ζώδιό σου στις 08/04 σε αφορά αμεσότατα, εάν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Αυτές θα βγάλουν στην επιφάνεια περισσότερο ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις φιλικές και ερωτικές σου σχέσεις και εκεί πρέπει να περιμένεις αλλαγή προσώπων και καταστάσεων. Επίσης, μπορούν να δημιουργήσουν εντελώς νέες συνθήκες για τα δημιουργικά σου σχέδια, αλλά και να σε βάλουν σε μία διαδικασία να επαναξιολογήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου. Εξελίξεις πιθανώς να έχεις κα σε θέματα που αφορούν στα παιδιά.

Ο Πλούτωνας αρκετά σε έχει ταλαιπωρήσει στα οικονομικά σου κι επιτέλους από τις 21/01 ξαναπερνάει στον Υδροχόο και μπορείς να έχει την ελπίδα πως όλα θα πάνε καλύτερα από εδώ και μπρος. Αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του ζωδίου, θα τον υποστείς ακόμη μία φορά από τις 02/09 έως τις 19/11 που θα είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω. Όταν πια ξαναπεράσει στον Υδροχόο, θα σε οδηγήσει στο να αλλάξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι και εξωτερικεύεις τις σκέψεις σου, ενώ θα «πειράξει» ολίγον τι και την σχέση σου με τα αδέρφια σου, αλλά θα φέρει και μοιραίες γνωριμίες.

Ο Κρόνος για όλο το 2024 θα βρίσκεται στους Ιχθύς και στον 4ο οίκο σου βαραίνοντας σε αρκετά με έννοιες και προβλήματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένειά σου. Για να βάλεις μία τάξη σε όλα τα στραβά που θα προκύψουν θα πρέπει να είσαι απόλυτα αφοσιωμένος/η σε ό,τι προσπαθείς να καταφέρεις. Προβλήματα μπορεί να έχεις και με την φροντίδα ηλικιωμένων ανθρώπων. Θα φτάσει μέχρι και τα τέλη του 2ου δεκαημέρου, το οποίο δεκαήμερο πιάνει δύο φορές, αφού θα το ξαναπεράσει μία βόλτα κατά την αναδρομή του που ξεκινάει στις 29/06 και θα κρατήσει μέχρι και τις 15/11. Πιο ήρεμα είναι τα πράγματα για φέτος, αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο..

Ο Δίας από τον Ταύρο μέχρι και τις 25/05 θα ομορφαίνει την καθημερινότητά σου και θα σου κάνει τα δύσκολα εύκολα στο χώρο της δουλειάς, αν έχεις γεννηθεί από τα μέσα του 1ου δεκαημέρου και έπειτα. Θα πρέπει να προσέξεις την υγεία σου από την άποψη πως θα κάνεις πολλές κραιπάλες με το σκεπτικό μία ζωή την έχουμε κι έτσι μπορεί να την επιβαρύνεις. Ειδικά με το φαγητό μπορεί να αποκτήσεις μία σχέση λατρείας και να τσιμπήσεις κάποια κιλάκια. Αν ονειρευόσουν να αποκτήσεις ένα κατοικίδιο και δεν τα είχες καταφέρει ως τώρα, άνετα μπορεί να υιοθετήσεις ένα αυτήν την περίοδο. Τα καλύτερα όμως ξεκινούν από τις 26/05 που μπαίνει στους Διδύμους, δηλαδή θα βρίσκεται απέναντι σου και θα δίνει της ευλογίες του σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Εκτός του ότι οι υπάρχουσες θα βελτιωθούν αισθητά, δεν είναι απίθανό τώρα να κάνεις κι ένα μεγάλο βήμα. Αν δεν παίζει κάτι, τώρα είναι η στιγμή να βρεις το άλλο σου μισό ή να κλείσεις την συνεργασία των ονείρων σου. Απλά στις αποφάσεις που θα πάρεις μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου απόλυτο, γιατί την τάση να υπερβάλλεις και να υπεραισιοδοξείς θα την έχεις. Οι σούπερ τυχεροί είναι όσοι είναι γεννημένοι/ες το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, καθώς εκεί γίνεται η αναδρομή του που κρατά από τις 09/10 έως το τέλος του χρόνου. Μάλιστα μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σου ένα πρόσωπο ή μία κατάσταση που πολύ σου είχε λείψει και είχες ευχηθεί να ξαναυπάρξει.

Αναστάτωση και εντάσεις φέρνει ο Άρης από τους Ιχθύς (23/03-29/04) στο σπίτι σου και στις σχέσεις σου με την υπόλοιπη οικογένεια. Τα νεύρα όλων θα είναι στην τσίτα και οι καβγάδες θα ξεσπούν με την παραμικρή αφορμή. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, θα έχεις και τον Κρόνο, επομένως μιλάμε για πραγματικά δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις, ενώ αν είσαι του 3ου με τον Ποσειδώνα, θα έχεις να παλέψεις με πολλές δολοπλοκίες και κρυφές καταστάσεις ή μπορεί και να νευριάζεις για τους λάθος λόγους. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα περάσουν από μία παρομοίως οξυμένη κατάσταση, μέσα στο καλοκαίρι, με τη διέλευση του Άρη από τους Διδύμους (20/07- 03/09). Το αίμα των σημαντικών άλλων της ζωής σου, αλλά και το δικό σου ενίοτε, θα βράζει με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές συγκρούσεις και τσακωμοί. Στα τέλη του χρόνου, η αναδρομή του στον Λέοντα (από 07/12) που σε επηρεάζει, εάν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, θα προκαλέσει μια επιβράδυνση σε θέματα σπουδών ή νομικές υποθέσεις, αλλά και εμπόδια σε ταξίδια ή στα σχέδια που κάνεις για το επαγγελματικό σου μέλλον. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα είναι η κατάλληλη στιγμή για καινούρια ξεκινήματα και για σημαντικές αποφάσεις.

Από λεφτά θα μπορέσεις πιθανότατα να κάνεις μία καλή μπάζα φέτος, αφού η Αφροδίτη θα σε ευνοήσει σε τέτοια ζητήματα και τις δύο φορές που θα είναι στον Αιγόκερω (23/01- 15/02 και 11/11- 06/12), αλλά και όταν θα βρίσκεται στον Καρκίνο (17/06- 10/07). Οι συνεργασίες σου θα πηγαίνουν αρκετά καλά το διάστημα που θα περνάει από τους Διδύμους (23/05- 16/06), όπως και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και όταν θα την φιλοξενήσεις εσύ (17/10- 10/11). Για τις ερωτικές σου υποθέσεις μπορείς να περιμένεις αρκετές δόσεις τύχης και με τη διέλευσή της από τον Κριό (05/04- 28/04). Στα οικογενειακά σου θα βάλει το χεράκι της και θα στρώσουν τα πράγματα σε μεγάλο βαθμό όσο θα βρίσκεται στους Ιχθύς (11/03- 04/04), ενώ το άγγιγμά της θα νιώσεις σε θέματα καριέρας και δουλειάς για όσο θα είναι στην Παρθένο (05/08- 28/08).

Η ανάδρομή του Ερμή στο δικό σου ζώδιο (26/11-15/12) είναι η πιο σημαντική και από τις τρεις της χρονιάς και θα σε βοηθήσει να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου και να βρεις εναλλακτικούς τρόπους δράσης για να τους πετύχεις. Πολλές σκέψεις θα κάνεις αποκλειστικά και μόνο γύρω από τον εαυτό σου και είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις πως μάλλον χρειάζεσαι μία αλλαγή μέσα σου ή έξω σου. Μην βιαστείς να την κάνεις, ωστόσο γιατί μπορεί να τη μετανιώσεις. Με τον ανάδρομο μπορείς να περιμένεις πως θα έχεις μία επιτυχημένη ερωτική επανασύνδεση, αν και μπορεί να κάνει περισσότερη δουλειά πάνω σε τέτοια θέματα, όταν θα είναι ανάδρομος στον Κριό (02/04- 25/04).

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved