ΤΟΞΟΤΗΣ 2024: Τι φέρνει ο καινούργιος χρόνος για τα οικονομικά του;

Τοξότη, θα είναι η τυχερή χρονιά σου το 2024 για την... τσέπη σου;

Λίνα Χαμπιλίδου
ΤΟΞΟΤΗΣ 2024: Τι φέρνει ο καινούργιος χρόνος για τα οικονομικά του;

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Αν, όπως λένε, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε για την επόμενη χρονιά μπορείς να νιώθεις εξασφαλισμένος/η, καθώς ήδη από τις αρχές του έτους θα δεις να σου συμβαίνουν πολλά και καλά στα οικονομικά σου. Από την δουλειά σου μπορείς να περιμένεις αύξηση στο εισόδημά σου ή να σου δοθούν κάποιες επιπλέον παροχές που έμμεσα σου εξοικονομούν χρήματα, τα οποία μπορείς να διαθέσεις για άλλες ανάγκες σου ή να τα αποταμιεύσεις. Παράλληλα θα υπάρξουν πολύ καλές εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα που θα επηρεάσουν και την δική σου οικονομική σταθερότητα, εννοείται ευνοϊκά. Εάν υπάρχει ακίνητη περιουσία, τότε μπορείς να περιμένεις χρήματα από μία αγοραπωλησία ή θα ξεκινήσεις να την εκμεταλλεύεσαι και σε καμία περίπτωση δεν θα βγεις χαμένος/η, ακόμη κι αν στην αρχή πρέπει να επενδύσεις κι εσύ ένα κεφάλαιο. Πάντως και οι τελευταίες μέρες του χρόνου θα φέρουν αλλαγές στα οικονομικά σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεκινήσεις μία καινούρια δραστηριότητα που θα σου αποφέρει κέρδη ή να προχωρήσεις σε μία επένδυση.

2ο δεκαήμερο

Ήδη από τον Φεβρουάριο θα έχεις κάποιες ευχάριστες αλλαγές ή θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου και μάλιστα θα συνοδεύονται από αντίστοιχα καλές στο χώρο της δουλειάς. Ακόμη κι αν δεν δεις σημαντική αύξηση στο εισόδημά σου, τουλάχιστον θα βγάζεις κατά κάποιο τρόπο πιο εύκολα λεφτά και σίγουρα θα καταλάβεις την διαφορά. Από τους πιο σημαντικούς μήνες θα είναι και ο Ιούλιος που θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες τόσο για να βάλεις σε μία τάξη τα χρέη και τις υποχρεώσεις σου, όσο και για να προχωρήσεις σε μία καινούρια επαγγελματική συμφωνία που μακροπρόθεσμα θα σου φέρει σεβαστά κέρδη. Την ίδια -πάνω κάτω- περίοδο θα βρεις λύσεις για οικονομικά προβλήματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ μπορεί να αρχίσεις να αξιοποιείς την ακίνητη περιουσία σου ή να λάβεις μία κληρονομιά. Το πόσο ευεργετικά θα είναι όλα αυτά για το εισόδημά σου θα αρχίσεις να το καταλαβαίνεις κατά τον Νοέμβριο, που όλα θα έχουν τακτοποιηθεί και θα αρχίσεις να εισπράττεις.

3ο δεκαήμερο

Ο Φεβρουάριος είναι ένας ευνοϊκός μήνας για εσένα και θα μπορέσεις με σχετική ευκολία να τακτοποιήσεις διάφορες εκκρεμότητες στο σπίτι σου, ενώ μπορεί να κάνεις και κάποιες κινήσεις για να εκμεταλλευτείς την ακίνητη περιουσία σου. Εάν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, μεγάλη ανάσα θα είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο, για να πάψει πια να σε δοκιμάζει στα οικονομικά σου. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι θα τον ξαναέχεις, κατά το φθινόπωρο, άρα δεν θα πρέπει να χαλαρώσεις ακόμη εντελώς. Ο Ιούλιος θα είναι ένας δύσκολος μήνας από την άποψη ότι θα πρέπει να δεις σοβαρά τι θα κάνεις με τα χρέη και τις οφειλές σου και ίσως κιόλας να προκύψουν και κάποια καινούργια που θα πρέπει δεις πως θα τα διαχειριστείς. Πολύ πιθανό, βλέποντας ότι δεν μπορείς να κόψεις από τα έξοδα, να κάνεις κάποιες επαγγελματικές κινήσεις ή συμφωνίες για να αυξήσεις τα έσοδα. Σίγουρα πάντως, μέχρι να δεις αποτελέσματα, θα είσαι στην τσίτα. Για να πεις ότι μπορείς να κοιμάσαι πιο ήρεμος/η θα πρέπει να περιμένεις το τέλος της χρονιάς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved