ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2024: Αισθηματικές Προβλέψεις

Σκορπιέ, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2024

Λίνα Χαμπιλίδου
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2024: Αισθηματικές Προβλέψεις

Σκορπιέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Ίσως η καινούρια χρονιά με το τετράγωνο Αφροδίτης/ Κρόνου την πρώτη κιόλας ημέρα της να σε προϊδεάσει για δύσκολες και πιεστικές καταστάσεις μέσα στη σχέση σου, όπως και για αποτυχίες και εμπόδια σε ό,τι καινούριο επιχειρήσεις. Προς τα τέλη του Φεβρουαρίου, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 5ο ερωτικό σου οίκο όμως και θα έχει απομακρυνθεί από το δικό σου δεκαήμερο ο «κακός», μπορείς να περιμένεις ρομαντικές στιγμές και καλές εξελίξεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, αλλά και μία καινούρια σχέση αν είσαι ελεύθερος/η. Πολύ σημαντική είναι η Πανσέληνος στις 24/4 στο δικό σου ζώδιο, η οποία ενεργοποιεί την έκλειψη του περασμένου Οκτώβρη, που την τετραγωνίζει ο Πλούτωνας και μπορεί να κρύβει το οριστικό τέλος μίας προβληματικής και ψυχοφθόρας σχέσης ή να βγάλει στην επιφάνεια καλά κρυμμένα, αλλά μεγάλης σημασίας προβλήματα. Αν τότε ξεκινήσει μία σχέση, το βέβαιο είναι ότι το καινούριο άτομο που θα μπει στη ζωή σου θα σε αλλάξει ολοκληρωτικά, ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις τις τοξικές συμπεριφορές και τα παιχνίδια ελέγχου. Ο Μάιος με την Αφροδίτη στον Ταύρο απέναντί σου να τετραγωνίζει τον Πλούτωνα, επίσης έχει να δώσει μοιραία γεγονότα, όπως και ο Ιούνιος κοντά στα μέσα του, όταν ο Άρης θα βρίσκεται απέναντι σου και θα κλείνει την ίδια όψη. Στα τέλη του Σεπτέμβρη που θα βρεθεί στο δικό σου ζώδιο, ευτυχώς θα σε επηρεάσει μόνο θετικά. Βέβαια τον Νοέμβριο έχεις τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που πραγματοποιείται την πρώτη κιόλας μέρα του μήνα, η οποία μπορεί να λειτουργήσει θετικά και σταθεροποιητικά για την ερωτική σου ζωή, αφού τριγωνίζεται από τον Κρόνο στους Ιχθύς. Μία καινούρια σχέση που μπορεί να προκύψει τώρα, έχει όλα τα φόντα για να μακροημερεύσει.

2ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς, μετά τα μέσα Μαρτίου, δεν θα βοηθήσει και πολύ την κατάσταση, καθώς εκεί βρίσκεται ο Κρόνος και οι σύνοδός τους, πέρα από το να τονίσει τις ανασφάλειές σου, θα φέρει από έντονα προβλήματα και πίεση στη σχέση σου έως και τον χωρισμό. Ωστόσο, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει κι αυτό είναι πολύ θετικό, αν το καλοσκεφτείς. Πολύ πιο ρομαντικές και γλυκές στιγμές θα σου φέρει η Αφροδίτη όταν θα περάσει στον Ταύρο και θα αρχίσει να σε επηρεάζει. Η σχέση σου με το ταίρι σου θα βελτιωθεί και θα γίνουν πιο έντονα τα συναισθήματά σας, ενώ μπορεί, αν είσαι ελεύθερος/η, να βρεις έναν καινούριο έρωτα. Βέβαια, η Νέα Σελήνη, στις 8/5, απέναντί σου, στον Ταύρο και πολύ κοντά στον Ουρανό μπορεί να στα φέρει όλα τούμπα με αναπάντεχες αλλαγές, επομένως δεν μπορείς να περιμένεις σταθερότητα. Τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου θα έχεις απέναντί σου τον Άρη που όμως θα κάνει μόνο θετικές όψεις και θα σου δώσει αρκετό πάθος, έντονα συναισθήματα, ενδιαφέρουσες γνωριμίες και σοβαρές πιθανότητες να βελτιώσεις την σχέση σου βασίζοντας την στην ειλικρίνεια ή να ξεκινήσεις μία καινούρια πάνω σε πολύ καλές βάσεις. Ένας από τους καλύτερους μήνες για τα ερωτικά σου θα είναι ο Οκτώβρης με την Αφροδίτη να περνάει από το ζώδιο σου και να κλείνει τρίγωνα με Κρόνο και Άρη προσφέροντας σου ευκαιρίες για παθιασμένους και δυνατούς έρωτες, αλλά και την σιγουριά και την ασφάλεια που σου είναι απαραίτητες.

3ο δεκαήμερο

Θα νιώσεις προδομένος/η από το ταίρι σου ή από τις προσδοκίες που είχες από μία καινούρια γνωριμία προς τα τέλη του Ιανουαρίου και όλη τη ζημιά θα την κάνει το τετράγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα. Προσπάθησε να μην εξιδανικεύεις ανθρώπους και καταστάσεις, αλλά και να ενεργοποιήσεις το ένστικτό σου. Ο Μάρτιος είναι ένας αρκετά σημαντικός μήνας για την εξέλιξη της αισθηματικής σου ζωής, αφού από την μία έχεις την Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 10/3 μέσα στον 5ο ερωτικό σου οίκο και από την άλλη τις τελευταίες μέρες του μήνα θα αρχίσει να σε πιάνει και η Αφροδίτη από το ίδιο ζώδιο. Μεν έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία καινούρια αρχή στην σχέση και να λύσεις προβλήματα που βασανίζουν εσένα και το ταίρι σου ή να γνωρίσεις ένα καινούριο άτομο που πολύ θα σε ενθουσιάσει, αν είσαι ελεύθερος/η, όμως θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός/η και προσεκτικός/η. Η σύνοδος Αφροδίτης/Ποσειδώνα κρύβει για άλλη μια φορά απογοητεύσεις, διπλές ή θολές καταστάσεις και γενικότερα άλλα θα περιμένεις, άλλα θα σου υπόσχονται, άλλα θα νομίζεις και στο τέλος η πραγματικότητα θα σε πληγώνει. Περίεργος μήνας θα είναι και ο Μάιος, με την Αφροδίτη στον Ταύρο, καθώς πρώτα θα συναντήσει εκεί τον Ουρανό και μπορεί να σου φέρει έναν ξαφνικό χωρισμό ή δυσάρεστες αλλαγές και έπειτα τον Δία που είτε θα σου χαρίσει την τύχη του, είτε θα κάνει όλα τα στραβά χειρότερα… Λιγότερο φόβο έχεις εάν είσαι μόνος/η, αφού η κάθε αλλαγή καλοδεχούμενη είναι. Επίφοβος για έναν επεισοδιακό χωρισμό είναι και Ιούλιος, αφού στα μέσα του πραγματοποιείται στον Ταύρο η σύνοδος Άρη/ Ουρανού. Ο μήνας-κλειδί πάντως είναι ο Σεπτέμβριος με την σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς να σε επηρεάζει άμεσα σε αυτόν τον τομέα, φέρνοντας φοβερές εξελίξεις, όμως και πάλι ο Ποσειδώνας θα είναι εκεί να σου στήσει παγίδες. Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο τον Οκτώβριο και σε αντίθεση αυτή την φορά με τον Ουρανό μπορεί να φέρει από ξαφνικούς χωρισμούς μέχρι και έναν ολοκαίνουριο κεραυνοβόλο έρωτα. Το ίδιο «ουράνια» είναι και η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 15/11 που για ακόμη μία φορά μπορεί να κάνει την ερωτική σου ζωή αγνώριστη.

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved