ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2024: Τι φέρνει ο καινούργιος χρόνος για τα οικονομικά του;

Σκορπιέ, θα είναι η τυχερή χρονιά σου το 2024 για την... τσέπη σου;

Λίνα Χαμπιλίδου
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2024: Τι φέρνει ο καινούργιος χρόνος για τα οικονομικά του;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Για να αρχίσεις να βλέπεις κινητικότητα και σημαντικές διαφορές στα οικονομικά σου, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι και τον Μάιο και σε αυτή την φάση περισσότερο θα έχεις εξελίξεις σε ό,τι έχει να κάνει με χρέη, οφειλές ή κληρονομικά ζητήματα. Από τα τέλη αυτού του μήνα και έπειτα, είναι πολύ πιθανό είτε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να λύσεις όσες εκκρεμότητες έχεις, είτε να βρεις κάποιους καινούριους τρόπους για να τις διευθετήσεις, ίσως και με τη βοήθεια της οικογένειάς σου. Μπορεί επίσης να αλλάξει το εισόδημά σου με το να ξεκινήσεις να εκμεταλλεύεσαι την ακίνητη περιουσία σου. Εάν υπάρξουν αναποδιές ή δημιουργηθούν επιπλέον χρέη, το καλό είναι ότι παράλληλα μπαίνει ο Δίας στους Διδύμους και μέχρι και τα μέσα του καλοκαιριού σου προσφέρει την προστασία του, ενώ δεν αποκλείεται να σου έρθουν και χρήματα από τύχη, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου. Πολύ καλός μήνας για να κυνηγήσεις επαγγελματικά θέματα με σκοπό να βγάλεις κέρδος είναι ο Δεκέμβριος. Τότε μπορεί μία απόφαση ή πρωτοβουλία που θα πάρεις για την καριέρα σου να αλλάξει εντελώς το τοπίο στα οικονομικά σου.

2ο δεκαήμερο

Ο Ιούνιος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για τα οικονομικά και περισσότερο για να τακτοποιήσεις χρέη, οφειλές ή κληρονομικά ζητήματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν εδώ και πολύ καιρό. Τα πράγματα θα πάνε τόσο καλά που δεν αποκλείεται ακόμη και να αποπληρώσεις κάποια και να αρχίσεις να σκέφτεσαι για μελλοντικές επενδύσεις, ώστε να πολλαπλασιάσεις τα χρήματά σου. Λεφτά μπορεί να σου έρθουν και από κάποια αποζημίωση που περιμένεις, ενώ δεν αποκλείεται ο/η τυχερός/η να είναι ο/η σύντροφός σου και χάρη στην δική του οικονομική άνοδο να δεις κι εσύ μεγάλη διαφορά. Σχεδόν όλο το καλοκαίρι θα έχεις και την εύνοια του Δία που αν την εκμεταλλευτείς, θα μπορέσεις να κλείσεις καλές συμφωνίες και να βγάλεις αρκετά καλά χρήματα. Προσεκτικός/η θα πρέπει να είσαι στην περίπτωση που θέλεις να επενδύσεις σε κάποιο δημιουργικό σου σχέδιο, γιατί τότε θα σου εμφανιστούν αρκετές δυσκολίες και εμπόδια. Μέσα στο φθινόπωρο θα έχεις πάλι κάποια στριμώγματα, όχι όμως γιατί δεν θα βγάζεις λεφτά, αλλά γιατί θα θέλεις να χαλάς περισσότερα από όσα μπορείς, για αυτό και σε κάποια φάση θα σου εμφανιστούν δυσκολίες, ώστε να συμμορφωθείς και να πάψεις να συμπεριφέρεσαι απερίσκεπτα.

3ο δεκαήμερο

Αυτή τη χρονιά θα πρέπει διαρκώς να είσαι πολύ προσεκτικός/η στις συμφωνίες που κάνεις και στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου, γιατί είτε από δικές σου λάθος εκτιμήσεις ή κινήσεις είτε γιατί κάποιοι θα θέλουν να σε εκμεταλλευτούν, θα βγαίνεις διαρκώς χαμένος/η. Ο Ιανουάριος είναι ένας δύσκολος μήνας, ειδικά προς τα τέλη του, αλλά και ο Ιούνιος και ο Νοέμβριος. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα όποιον σου προτείνει δουλειές, συνεργασίες ή/και επενδύσεις που τάχα θα σου φέρουν τρελά κέρδη. Ενεργοποίησε το ένστικτό σου και την διαίσθησή σου και μην αφήνεσαι να παρασυρθείς. Προτού πάρεις την οποιαδήποτε απόφαση ζήτα χειροπιαστές εγγυήσεις. Σημαντικότερες εξελίξεις και περισσότερη εύνοια στα οικονομικά σου μπορείς να περιμένεις από τα τέλη του χρόνου και σίγουρα με το καινούριο έτος. Τώρα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαφυλάξεις με νύχια και με δόντια τα κεκτημένα σου και να κάνεις υπομονή μέχρι να βελτιωθούν οι συνθήκες για να μπορέσεις να ξανοιχτείς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved