ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2024: Ετήσιες Προβλέψεις

Σκορπιέ, διάβασε την ετήσια πρόβλεψή σου για το 2024

Λίνα Χαμπιλίδου
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2024: Ετήσιες Προβλέψεις

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μαζί με τον Ταύρο μπορείς να χαίρεσαι που οι εκλείψεις στον δικό σας άξονα τελείωσαν. Φέτος, τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις του έτους πραγματοποιούνται στον άξονα Κριού- Ζυγού και σε επηρεάζουν σε επίπεδο ψυχολογικό περισσότερο, ενώ αλλαγές μπορείς να περιμένεις και στην καθημερινότητα σου. Πιο συγκεκριμένα η Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 25/03 σε πιάνει, εάν είσαι γεννημένος/η στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, ενώ η Ηλιακή επίσης στο ζώδιο του Ζυγού στις 02/10, εάν είσαι στο τέλος του 1ου δεκαημέρου με αρχές 2ου. Η Ηλιακή που γίνεται στο ζώδιο σου στις 08/04 σε αφορά, εάν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Μάλλον θα πρέπει να εμπεδώσεις πως απαραιτήτως χρειάζεται να οργανώσεις την καθημερινότητά σου με έναν διαφορετικό τρόπο, προκειμένου να μην επιβαρύνεις την υγειά και την ψυχολογία σου ακόμη περισσότερο. Αν επιμείνεις να κάνεις τα πάντα κατά πως γνωρίζεις, θα αναγκαστείς σχεδόν με το ζόρι να κάνεις αλλαγές και τότε θα είναι χειρότερα τα πράγματα. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 18/09 στους Ιχθύς θα σε επηρεάσει περισσότερο, εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, καθώς θα φέρει μοιραίες και καρμικές εξελίξεις σε ερωτικές σχέσεις, ενώ γερές αλλαγές ή μετατροπές θα χρειαστεί να κάνεις στα δημιουργικά σου σχέδια. Στην επιφάνεια θα βγουν θέματα που σχετίζονται με παιδιά.

Ο Πλούτωνας μπαίνει στον Υδροχόο και στον 4ο οίκο σου από τις 21/01 που θα ξαναπεράσει στον Υδροχόο. Τη δυναμική του και το τι μπορεί να προκαλέσει μέσα στην οικογένειά σου από αλλαγές και ζόρια, θα το καταλάβεις αρκετά καλά, εάν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πρώτες μέρες του ζωδίου. Ένα διάλειμμα θα κάνει στις 02/09 και μέχρι τις 19/11 που θα γυρίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω, αν κι από εκεί μπορεί να φέρει θέματα με τα αδέρφια σου.

Ο Κρόνος για όλο το 2024 θα βρίσκεται στους Ιχθύς και στον 5ο οίκο σου, στερώντας σου κατά κάποιο τρόπο την χαρά και την ανεμελιά σου. Όλα μες στο μυαλό σου θα είναι συνδυασμένα με δουλειά και η διασκέδαση καταχωρημένη σαν αμαρτία. Μπορείς βέβαια να καταπιαστείς με τα δημιουργικά σου σχέδια και να διαπρέψεις. Αρκετές δυσκολίες θα συναντήσεις στην ερωτική σου ζωή, ενώ πίεση θα αισθανθείς με θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά σου. Θα φτάσει μέχρι και τα τέλη του 2ου δεκαημέρου, το οποίο δεκαήμερο πιάνει δύο φορές, αφού θα το ξαναπεράσει μία βόλτα κατά την αναδρομή του που ξεκινάει στις 29/06 και θα κρατήσει μέχρι και τις 15/11. Ακόμη είσαι στο απυρόβλητο, αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο..

Ο Δίας από τον Ταύρο μέχρι και τις 25/05 δεν θα σταματήσει να σου εξασφαλίζει τις καλύτερες συνθήκες και προοπτικές για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, εάν έχεις γεννηθεί από τα μέσα του 1ου δεκαημέρου και μετά. Οι σημαντικοί άλλοι που επιθυμείς διακαώς να παραμείνουν στη ζωή σου δεν πρόκειται να πάνε πουθενά, εκτός κι αν εσύ το θελήσεις. Αν πάλι είσαι στο ψάξιμο, θα σου φέρει με το τσουβάλι συνεργασίες, αλλά και έρωτες, πρόσεξε μόνο τι επιλογές θα κάνεις, γιατί πολλές φορές ο Δίας είναι της ποσότητας, όμως όχι της ποιότητας. Βεβαίως, με άλλον αέρα θα κινείσαι, έχοντας εναλλακτικές. Κι αφού λοιπόν τακτοποιηθείς σε αυτόν τον τομέα από τις 26/05 που μπαίνει στους Διδύμους θα κοιτάξει να σε βολέψει και ως προς το οικονομικό, αν είσαι του 1ου ή του 2ου δεκαημέρου. Αν εκμεταλλευτείς σωστά και όχι επιπόλαιο τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να βγάλεις χρήματα από επενδύσεις, αλλά και για να καλύψεις χρέη και οφειλές, τότε δεν έχεις να φοβάσαι το παραμικρό. Θα το κάνεις το κομπόδεμά σου. Περισσότερα πάντως θα βγάλεις, αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, καθώς εκεί γίνεται η αναδρομή του που κρατά από τις 09/10 έως το τέλος του χρόνου. Τότε είναι πιθανό να βγάλεις χρήματα, ακόμη κι από παλιότερα σου ανοίγματα, ωστόσο ίσως να σε θυμηθούν και κάτι ξεχασμένα χρέη σου, αλλά θα τα κουμαντάρεις μία χαρά.

Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 13/02 έως τις 22/03 έρχεται για να ανάψει φωτιές στο σπιτικό σου. Όλο αυτό το διάστημα θα είστε στην τσίτα εσύ και οι δικοί σου και μάλλον δεν θα αφήνετε καμία κουβέντα να πέσει κάτω. Βέβαια, αν καθυστερούσες θέματα που έχουν να κάνουν με μία μετακόμιση, ίσως και σε άλλον τόπο ή με την ακίνητη περιουσία σου, θα σε κινητοποιήσει να πάρεις πιο άμεσα αποφάσεις και να μην εφεύρεις δικαιολογίες για να καθυστερείς να αποφασίσεις τι θα κάνεις. Ειδικά εάν είσαι γεννημένος/η τις πολύ πρώτες μέρες του ζωδίου και άρα σε πιάνει και ο Πλούτωνας, μην το πολυκουράζεις γιατί οι αλλαγές που είναι απαραίτητες να γίνουν -σου αρέσει, δεν σου αρέσει- θα έρθουν. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου χρειάζονται περισσότερη προσοχή το διάστημα 09/06 έως 19/07, όταν δηλαδή που περνάει απέναντί σου από τον Ταύρο. Οι εντάσεις και οι καβγάδες με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου θα είναι καθημερινό φαινόμενο, ενώ εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, εκεί δηλαδή που βρίσκεται ο Ουρανός, μάλλον πας ντουγρού και οριστικές ρήξεις και κόψιμο των δεσμών. Εάν είσαι του 1ου δεκαημέρου, ο Άρης στον Λέοντα θα επηρεάζει τα επαγγελματικά και την καριέρα σου από τις 04/11, όμως καθώς πρόκειται να γυρίσει ανάδρομος στις 07/12 είναι καλύτερο να μπορέσεις να ελέγξεις το ταμπεραμέντο σου και να μην ξεφύγεις στην συμπεριφορά σου, κυνηγώντας την καταξίωση. Είτε θα κινηθείς εντελώς λάθος είτε δεν θα σου κάθονται όσα βάζεις στο μάτι, ενώ πάντα θα υπάρχει η πιθανότητα να μετανιώσεις για επιλογές και τρόπους χειρισμού.

Η Αφροδίτη θα σου χαρίσει την εύνοιά της σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με ακίνητη περιουσία δύο φορές μέσα σε αυτόν τον χρόνο που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου (16/02-10/03 και 07/12- τέλος του έτους). Στο δικό σου ζώδιο θα βρίσκεται από 23/09 έως 16/10 και απέναντί σου στον Ταύρο από 29/04 έως 22/05. Από αυτές τις δύο θέσεις θα σου χαρίσει εύνοια σε συνεργασίες και σχέσεις, ενώ πολύ ερωτική θα είναι και η περίοδος που θα βρίσκεται στον 5ο οίκο σου στον Ιχθύ (11/03- 04/04). Την καριέρα σου πριμοδοτεί κατά την παραμονή της στον Λέοντα (29/08- 22/09), ενώ τα οικονομικά σου θα δουν αρκετές άσπρες μέρες και τα κέρδη σου θα έχουν αύξηση, όταν βρίσκεται στους Διδύμους (23/05- 16/06) και έπειτα στον Τοξότη (17/10- 10/11).

Με τον Ερμή ανάδρομο στον Λέοντα από 14/08 έως 29/08 είναι πολύ πιθανό να επανέλθουν θέματα και προβλήματα από το παρελθόν στην δουλειά, όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού θα έχεις μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τα λύσεις μία και καλή. Απόφυγε να κλείνεις μία καινούρια συμφωνία, προσπάθησε, ωστόσο να διαπραγματευτείς κάποια παλιότερη και να πετύχεις πιο ευνοϊκούς όρους από εσένα. Εάν τώρα κρίνεις πως είναι μία πολύ καλή στιγμή να βάλεις σε εφαρμογή κάποιο παλιό επαγγελματικό σου σχέδιο, μην διστάσεις, έχεις πολλές πιθανότητες να στεφθεί με επιτυχία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved