ΖΥΓΟΣ 2024: Αισθηματικές Προβλέψεις

Ζυγέ, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2023 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Λίνα Χαμπιλίδου
ΖΥΓΟΣ 2024: Αισθηματικές Προβλέψεις

Ζυγέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μήνας για γερά νεύρα και με πολλές και σοβαρές εξελίξεις για την ερωτική σου ζωή θα είναι ο Φεβρουάριος, από τα μέσα του και μετά, με την Αφροδίτη στον Yδροχόο να κλείνει σύνοδο πρώτα με τον Πλούτωνα και έπειτα με τον Άρη, αν και ήδη θα έχεις πάρει μία γεύση από την Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα/ Υδροχόου στις 25/1 που θα έχει έντονες Πλουτώνιες επιρροές. Μοιραίες γνωριμίες, μεγάλα πάθη, ακραίες και εκτός ελέγχου καταστάσεις μπορούν να αλλάξουν μία για πάντα την ερωτική σου ζωή. Εάν πλέον η σχέση σου έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορεί να σωθεί, όσο και αν σε λυπεί, θα έρθει το οριστικό τέλος. Εκτός κι αν υπάρξει μία πραγματικά συνταρακτική αλλαγή που θα την κρατήσει όρθια. Αν τώρα ξεκινήσει μία σχέση, δεν θα μοιάζει με καμία προηγούμενη, ενώ τα βαθιά συναισθήματα κι η αίσθηση πως είστε ένα με τον/την άλλον/η θα κυριαρχούν. Όλα αυτά όμως, μην ξεχνάς, έχουν και αρνητική πλευρά, η οποία μπορεί να αρχίσει να εκδηλώνεται προς τον Απρίλιο με την Αφροδίτη στον Ταύρο… Τον Μάρτιο, ωστόσο, όταν θα βρίσκεται απέναντί σου στον Κριό φαίνεται να μην σου προκαλεί ιδιαίτερα προβλήματα, όμως στις 25/3 η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου αρκεί για να φέρει ραγδαίες και σημαντικές εξελίξεις και αλλαγές, όπως χωρισμούς ή καινούριους μεγάλους έρωτες. Προς τα τέλη του Αυγούστου, όταν θα περάσει στο δικό σου ζώδιο μπορείς να περιμένεις όμορφες καταστάσεις και ευκαιρίες μέσα στην σχέση σου ή για καινούριες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Τον Δεκέμβρη που θα βρίσκεται στον Υδροχόο και πάλι θα σε δυσκολέψει αρκετά αφού εκτός από την σύνοδο της με τον Πλούτωνα, θα κάνει αντίθεση και με τον ανάδρομο Άρη στον Λέοντα πυροδοτώντας δυσάρεστες εξελίξεις και ακραία γεγονότα, ενώ θα σε φέρει αντιμέτωπο/η και με το παρελθόν και τα λάθη του.

2ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο και το τετράγωνο της με τον Δία και έπειτα με τον Ουρανό στον Ταύρο τις τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου και τις πρώτες του Μάρτη αντίστοιχα, φέρνουν τα πάνω κάτω στην ερωτική σου ζωή. Πολύ πιθανό να υπάρξουν στην σχέση σου επιπόλαιες και ανώριμες συμπεριφορές που θα ξυπνήσουν ανασφάλειες ή να γίνουν υπερβολικές κινήσεις και να ειπωθούν μεγάλα λόγια που μελλοντικά θα προκαλέσουν εντάσεις, αφού η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Σοβαρές πιθανότητες υπάρχουν για μεγάλους καβγάδες που θα φέρουν ξαφνικά τον χωρισμό. Αν βέβαια είσαι ελεύθερος/η μπορεί όλα να αλλάξουν από το πουθενά προς το καλύτερο. Άλλωστε με τις δύο ηλιακές εκλείψεις στον άξονα σου και το δεκαήμερο σου, την μία απέναντί σου στις 8/4 και την άλλη στο ζώδιό σου στις 2/10 πρέπει να περιμένεις πως σε αυτόν τον τομέα τίποτα δεν θα μείνει ίδιο και απαράλλαχτο. Ο Απρίλιος πάντως είναι ένας μηνάς που μπορεί να φέρει μία εξαιρετικά συναρπαστική γνωριμία ή μία πολύ καλή εξέλιξη με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ και λόγω του ανάδρομου Ερμή απέναντί σου στον Κριό σε σύνοδο με την Αφροδίτη οι ερωτικές επανασυνδέσεις παίζουν πολύ δυνατά, όπως και η περίπτωση να λυθούν οριστικά χρόνια προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο σου τον Σεπτέμβριο θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να αναθερμανθεί η σχέση σας, ενώ εάν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται τότε να κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα καινούρια γνωριμία. Εξίσου ευνοϊκές, αν όχι και ευνοϊκότερες, αφού τότε θα έχεις και την ταυτόχρονη υποστήριξη του Δία θα είναι και οι τελευταίες μέρες της χρονιάς, από τις οποίες έχεις κάθε λόγο να περιμένεις πολλά σε αυτόν τον τομέα.

3ο δεκαήμερο

Αλλαγές και μεγάλες ανατροπές στην ερωτική σου ζωή μπορείς να περιμένεις με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10/2 που βρίσκεται σε «απευθείας σύνδεση» με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν την λες καθόλου κακή, αφού μπορεί εύκολα να σου φέρει έναν ξαφνικό μεγάλο έρωτα. Αν βέβαια ήδη έχεις μία σχέση, τότε τα πράγματα ζορίζουν, αφού εντελώς αναπάντεχα μπορεί να χωρίσεις. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο στις αρχές Μαρτίου και απέναντι σου στον Κριό προς τα τέλη Απριλίου αντίστοιχα θα σου φερθεί με τον καλύτερο τρόπο και θα σε βοηθήσει να στρώσεις την ερωτική σου ζωή. Μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο και θα κάνει ένα όμορφο τρίγωνο με τον Δία, του οποίου την προστασία και έχεις μέγιστη ανάγκη, αφού η θεά του έρωτα θα κάνει τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα που σχεδόν μόλις θα έχει περάσει στον Αιγόκερω. Ετοιμάσου να αναβιώσουν καταστάσεις επώδυνες και δύσκολες που είχες περάσει και στο παρελθόν. Αν ωστόσο, τώρα ξεκινήσεις μία σχέση μεν θα υπάρχουν έντονα συναισθήματα και πάθος, όμως δεν θα λείψουν και οι ακραίες και τοξικές συμπεριφορές. Ο Οκτώβριος με την Πανσέληνο απέναντι σου στον Κριό σε ταυ-τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και αρκετά κοντά και τον Πλούτωνα, οπωσδήποτε δεν είναι μία εύκολη κατάσταση. Αντιθέτως, εντείνει το κλίμα που έχει ήδη δημιουργηθεί. Είναι πολύ πιθανό να βιώσεις έναν άσχημο χωρισμό με αρκετούς καβγάδες, ακραίες ή ακόμη και βίαιες συμπεριφορές που μάλλον θα είναι και οριστικός. Άλλωστε λίγο μετά θα τον επισφραγίσει η αντίθεση ακριβείας του Άρη με τον Πλούτωνα. Η Αφροδίτη τις τελευταίες μέρες του έτους θα βρίσκεται στον Υδροχόο και θα προλάβει να πιάσει το δεκαήμερο σου. Θεωρητικά θα ήταν μία καλή συγκυρία, όμως το τετράγωνό της με τον Ουρανό απλά θα σου προσθέσει επιπλέον σοκαριστικές αλλαγές κι εκπλήξεις, εκτός και αν είσαι από τους/τις πολύ τυχερούς/ες και σου φέρει έναν ολοκαίνουριο έρωτα ξαφνικό που θα σου αλλάξει τη ζωή.

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved