ΖΥΓΟΣ 2024: Ετήσιες Προβλέψεις

Ζυγέ, διάβασε την ετήσια πρόβλεψή σου για το 2024

Λίνα Χαμπιλίδου
ΖΥΓΟΣ 2024: Ετήσιες Προβλέψεις

ΖΥΓΟΣ ♎

Οι τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις του έτους πραγματοποιούνται στον δικό σου άξονα, οι δύο μάλιστα στο δικό σου ζώδιο. Πιο συγκεκριμένα η Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 25/03 σε πιάνει, εάν είσαι γεννημένος/η στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, ενώ η Ηλιακή επίσης στο ζώδιο σου στις 02/10, εάν είσαι στο τέλος του 1ου δεκαημέρου με αρχές 2ου. Η Ηλιακή που γίνεται απέναντί σου στον Κριό στις 08/04 σε αφορά ιδιαιτέρως, εάν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Στο προσκήνιο έρχονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, με κάποιες από αυτές να διαλύονται, άλλες να περνούν δια πυρός και σιδήρου και να δυναμώνουν, ενώ στο πλάνο θα μπουν και καινούριες. Το μεγάλο στοίχημα για εσένα είναι να καταλήξεις να έχεις δίπλα σου τα σωστά άτομα, που θα σε βοηθήσουν να πας μπροστά και όχι να παραμείνεις από φόβο ή για να μη χάσεις τη βολή σου κοντά σε κάποια που δεν προσφέρουν το παραμικρό στην εξέλιξή σου, αντιθέτως την καθυστερούν και την εμποδίζουν. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 18/09 στους Ιχθύς θα σε επηρεάσει, εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, περισσότερο σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας. Αυτός είναι ο τομέας που έχεις να περιμένεις σημαντικές εξελίξεις και γεγονότα, που ακόμη κι αν αρχικά σου φάνουν δυσάρεστα, μετέπειτα θα καταλάβεις τη σημασία τους.

Χρόνια και χρόνια τον είχες τον Πλούτωνα στο σπίτι σου, όσο ήταν στον Αιγόκερω και επιτέλους, αφού άλλαξε τα πάντα στα οικογενειακά σου και δημιούργησε καινούριες ισορροπίες, έφτασε η ώρα στις 21/01 να φύγει και να πάει στον Υδροχόο. Για μία τελευταία δόση θα επιστρέψει στις 02/09, στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου και θα αποχωρίσει εκ νέου στις 19/11 που θα ξαναπεράσει στον Υδροχόο. Από εκεί θα δημιουργήσει έντονα ερωτικά πάθη, ενώ θα σου φέρνει κατά καιρούς καταθλιπτικές τάσεις ή θέματα που αφορούν τα παιδιά σου. Προς το παρόν, έχεις λόγο να ανησυχείς, μόνο εάν είσαι γεννημένος/η τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου.

Ο Κρόνος για όλο το 2024 θα βρίσκεται στους Ιχθύς και στον 06ο οίκο σου κι αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι σε καθημερινή βάση, αφού θα έχεις αυξημένες υποχρεώσεις και πίεση στη δουλειά, τόση που δεν φαντάζεσαι. Ωστόσο, αν τα καταφέρεις, επαγγελματικά θα έχεις να λαμβάνεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε θέματα υγείας, ενώ πολλά μπορεί να βγουν στην επιφάνεια, λόγω κακής ή βαριάς ψυχολογίας. Θα φτάσει μέχρι και τα τέλη του 2ου δεκαημέρου, το οποίο δεκαήμερο πιάνει δύο φορές, αφού θα το ξαναπεράσει μία βόλτα κατά την αναδρομή του που ξεκινάει στις 29/06 και θα κρατήσει μέχρι και τις 15/11. Προς το παρόν είσαι πιο χαλαρά, αν είσαι του 3ου δεκαημέρου..

Καθόλου χαμένος/η δεν θα βγεις σε οικονομικά ζητήματα μέχρι τις 25/05 που ο Δίας θα βρίσκεται στον Ταύρο, αν έχεις γεννηθεί από τα μέσα του 1ου δεκαημέρου και μετά. Χρέη, οφειλές, δάνεια, αποζημιώσεις και κληρονομικά ζητήματα θα τα τακτοποιήσει ένα προς ένα. Το μόνο πρόβλημα ίσως είναι η δική σου σπάταλη διάθεση και τότε μπορεί να δημιουργήσεις καινούριες εκκρεμότητες και να μην μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό. Πολύ καλή ιδέα είναι να επενδύσεις και να αυγατίσεις τα χρήματά σου. Θα μπορούσες βέβαια να ευνοηθείς έμμεσα, στην περίπτωση που ο/η σύντροφος έβλεπε μία σημαντική άνοδο στο εισόδημα του. Από τις 26/05 που μπαίνει στους Διδύμους θα πιστέψεις πως πραγματικά όλος ο κόσμος σου ανήκει, εάν είσαι του 1ου ή του 2ου δεκαημέρου. Τα σχέδια που θα κάνεις για το επαγγελματικό σου μέλλον ή τις σπουδές σου θα είναι κάτι παραπάνω από μεγαλεπήβολα, όμως δεν φταις εσύ που τα μυαλά σου παίρνουν αέρα, αφού η αλήθεια να λέγεται, βλέπεις τις ευκαιρίες μπρος στα μάτια σου. Σε καλό δρόμο θα μπουν και κάποιες νομικές υποθέσεις που μπορεί να έχεις σε εκκρεμότητα, ενώ σε τραβάει ό,τι έχει να κάνει με το εξωτερικό, είτε για δουλειά είτε απλά για ταξίδι αναψυχής. Πιο ευνοημένοι/ες είναι οι γεννημένοι/ες το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, καθώς εκεί γίνεται η αναδρομή του που κρατά από τις 09/10 έως το τέλος του χρόνου.

Την οικογενειακή σου γαλήνη απειλεί ο Άρης σχεδόν με το που γυρνάει η χρονιά, αφού από τις 04/01 μέχρι και τις 13/02 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σου σκαρώνει μεγάλα χουνέρια- ανεπανάληπτους καβγάδες με τους δικούς σου. Σε σπρώχνει, ωστόσο, να ανεξαρτητοποιηθείς και να ανοίξεις τα φτερά σου, πέρα από την οικογενειακή σου φωλιά, αν κάτι τέτοιο τριγυρνούσε στο μυαλό σου και δίσταζες ή ανέβαλες. Πιο γρήγορα θα τρέξουν και θέματα που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σου, αλλά αυτή η επιτάχυνση θέλει λίγο προσοχή για να μην θιχτούν τα συμφέροντά σου. Όταν θα βρίσκεται στον Κριό (30/04-08/06) θα πρέπει να έχεις μεγάλα αποθέματα ψυχραιμίας και αυτοκυριαρχίας για να σταματήσεις ή να αποτρέψεις θυελλώδεις καβγάδες με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου. Μία στο καρφί και μία στο πέταλο θα σε έχουν και φυσικά η ανάγκη σου για ηρεμία και αρμονία δεν υπολογίζεται από κανέναν. Το φθινόπωρο (04/09- 03/11) που θα φτάσει στον Καρκίνο θα βγεις μπροστά σε θέματα δουλειάς και καριέρας και ουδόλως θα σκεφτείς μην και σε κακοχαρακτηρίσουν ή στεναχωρήσεις κάποιον από τους συνεργάτες σου. Κυνηγάς ή δημιουργείς και από μόνος/η σου τις ευκαιρίες για να φτάσεις μία ώρα αρχύτερα εκεί που πιστεύεις ότι ανήκεις και σου αξίζει. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου ο ανάδρομος Άρης από τις 07/12 στον Λέοντα σε καλεί να επανεξετάσεις τις φιλικές σου σχέσεις και τη συμμετοχή σου σε συλλογικές δράσεις, όπως επίσης και τα όνειρα και τους μελλοντικούς σου στόχους.

Υπερευχαριστημένος/η θα πρέπει να είσαι από τις παροχές και τα δώρα της Αφροδίτης στα οικογενειακά σου και σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας, αφού θα σε βοηθήσει τα μέγιστα και τις δύο φορές που θα βρίσκεται στον Αιγόκερω μέσα στην χρονιά (23/01- 15/02 και 11/11- 06/12). Σε αισθηματικά ζητήματα και συνεργασίες θα σου κάνει πολλά χατίρια, τόσο όταν θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο (29/08- 22/09) όσο και από απέναντι, στον Κριό (05/04- 28/04). Η διέλευσή της από τον 5ο σου οίκο και τον Υδροχόο επίσης θα γίνει δύο φορές μέσα στην χρονιά (16/02- 10/03 και 07/12 έως και το τέλος), πράγμα που σημαίνει ότι από έρωτες θα παραχορτάσεις. Τα οικονομικά τους θα πάρουν τα πάνω τους και πολλές ανάσες, όταν θα είναι στον Σκορπιό (23/09-16/10) και τον Ταύρο (29/04-22/05). Θέματα καριέρας και δουλειάς θα πηγαίνουν πιο ευνοϊκά όταν θα φτάσει στον Καρκίνο (17/06- 10/07).

Από τις τρεις αναδρομές του Ερμή η βασικότερη για εσένα, καθώς επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, είναι αυτή που γίνεται στον Κριό (02/04- 25/04). Σε επηρεάζει περισσότερο, αν ανήκεις στο 2ο ή 3ο δεκαήμερο του ζωδίου και ναι μεν μπορεί να σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, όμως δεν λειτουργεί και τόσο βοηθητικά για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Αν το κάνεις μάλλον στην πορεία θα το μετανιώσεις. Εννοείται πως με τον ανάδρομο στον 7ο οίκο σου ευνοείσαι πάρα πολύ για ερωτικές επανασυνδέσεις το παραπάνω διάστημα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved