ΖΥΓΟΣ 2024: Τι φέρνει ο καινούργιος χρόνος για τα οικονομικά του;

Ζυγέ, θα είναι η τυχερή χρονιά σου το 2024 για την... τσέπη σου;

Λίνα Χαμπιλίδου
ΖΥΓΟΣ 2024: Τι φέρνει ο καινούργιος χρόνος για τα οικονομικά του;

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Την εύνοια του Δία για τις οικονομικές σου υποθέσεις θα την έχεις, μέχρι και τα τέλη Φεβρουαρίου και μπορείς να ελπίζεις πως θα καταφέρεις να ξεμπλέξεις από χρέη και οφειλές μέχρι τότε ή πώς θα σου έρθουν χρήματα που μπορεί να περιμένεις από κληρονομιές ή κάποια αποζημίωση. Το θέμα είναι, εάν και θα αφήσεις πίσω τα παλιά, θα μπορέσεις να μην δημιουργήσεις καινούρια. Από τη μία μπορεί να ξοδέψεις υπερβολικά ποσά σε διαφόρων ειδών πολυτέλειες ή για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και από την άλλη μπορεί να τα δώσεις όλα για όλα, προκειμένου να υποστηρίξεις ένα δημιουργικό σου σχέδιο και να το δεις να παίρνει σάρκα και οστά. Στην πρώτη περίπτωση, αντιλαμβάνεσαι ότι απλά θα πετάξεις τα χρήματά σου, στην δεύτερη υπάρχει πάντα η πιθανότητα να κάνεις απόσβεση και να βγάλεις και κέρδος. Ο Μάιος χρειάζεται πολύ προσοχή και θα πρέπει να μελετάς την οποιαδήποτε κίνηση ή απόφασή σου χωρίς βιασύνες και παρορμήσεις. Φρόντισε όσο μπορείς να έχεις δημιουργήσει κάποιες δικλείδες ασφαλείας, γιατί κάποιες εξελίξεις θα είναι μοιραίες και δεν θα έχεις κανέναν έλεγχο.

2ο δεκαήμερο

Μέχρι και τα τέλη, περίπου, του Φεβρουαρίου θα σε «βασανίζει» ο Ουρανός από τον Ταύρο σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρέη και τις οφειλές σου, αλλά και στην περίπτωση που έχεις ανοιχτές κληρονομικές υποθέσεις ή θέλεις να κάνεις κάποια επένδυση. Σκαμπανεβάσματα ενδεχομένως να έχει στο εισόδημά του και ο/η σύντροφός σου, επομένως ούτε από εκεί μπορείς να περιμένεις στήριξη. Τα πράγματα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν από αρχές Μαρτίου, όταν και θα πάψουν οι δυσάρεστες εκπλήξεις και παράλληλα θα έχεις την εύνοια του Δία. Σε αυτή τη φάση, θα πρέπει μόνο να συγκρατήσεις τον εαυτό σου, ώστε να μην κάνεις κακή διαχείριση στην τύχη που θα σου φέρει και τελικά την σπαταλήσεις. Από τους πιο σημαντικούς μήνες είναι ο Μάιος και πράγματι τότε θα έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις μία και καλή τις εκκρεμότητές σου και να γυρίσεις σελίδα, αφήνοντας πίσω σου τις ατασθαλίες και τις παλιές αμαρτίες. Μία πολύ καλή περίοδος, περισσότερο όμως για να βγάλεις χρήματα από τη δουλειά σου είναι και το φθινόπωρο, κυρίως από τα μέσα του Οκτώβρη και έπειτα.

3ο δεκαήμερο

Η σταθερότητα μάλλον θα είναι μία άγνωστη λέξη σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει πως μόνιμα θα σου λείπουν χρήματα. Απλά εκεί που θα έχεις και θα νομίζεις ότι είσαι άνετος/η, εκεί θα έρχεσαι τσίμα- τσίμα, αλλά και το ανάποδο. Αυτή η κατάσταση θα διαρκέσει από τα μέσα της άνοιξης και μέχρι και τα τέλη του Μάη και ο λόγος είναι ότι επηρεάζεσαι παράλληλα από τον Δία και τον Ουρανό. Ο πρώτος δίνει, ο δεύτερος όμως χαλάει ή βγάζει εμπόδια και απρόοπτα έξοδα ή χρέη. Εκείνο το διάστημα θα έχεις και την Αφροδίτη από τον Ταύρο να σε πριμοδοτεί και κάπως θα σώσεις τις καταστάσεις και θα λύνονται έστω και με μπαλώματα τα προβλήματα. Πιο δύσκολα θα είναι τα πράγματα μέσα στο φθινόπωρο, από τα μέσα του Οκτώβρη και μετά, όταν απλά θα τρέχεις να μαζεύεις τα αμάζευτα. Η μοναδική περίπτωση να βγει κάτι καλό από αυτό είναι να είσαι ήδη σε δύσκολη κατάσταση, αφού τότε η αλλαγή μόνο για καλό μπορεί να είναι. Όπως και να έχει, κράτα την ψυχραιμία σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved