ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2024: Αισθηματικές Προβλέψεις

Καρκίνε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2024

Λίνα Χαμπιλίδου
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2024: Αισθηματικές Προβλέψεις

Καρκίνε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Σε πάει πολύ η Αφροδίτη στον Αιγόκερω τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου, αφού οι καλές «συναντήσεις» με Κρόνο και Δία σου φέρνουν τύχη, ευκαιρίες, αλλά και σταθερότητα και σιγουριά. Εάν είσαι σε σχέση, πιθανώς να πάρετε τα πάνω σας με το άλλο σου μισό και να έρθετε πιο κοντά, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η, διόλου απίθανο τώρα να μπει για τα καλά στη ζωή σου ένα καινούριο πρόσωπο. Από την άλλη, ο Φεβρουάριος με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να κλείνει συνόδους με Άρη και Πλούτωνα που βρίσκονται επίσης εκεί, μπορεί να φέρει μοιραία πάθη που όμως θα οδηγήσουν σε μεγάλα λάθη ή ακραίες συμπεριφορές, αλλά και να βγάλει στην επιφάνεια πολλούς από τους φόβους και τα απωθημένα σου. Αν τα αφήσεις όλα αυτά ανεξέλεγκτα, μάλλον έχεις μπροστά σου έναν άσχημο και επώδυνο χωρισμό. Από την άλλη, ίσως και να είναι καλύτερα έτσι, ειδικά αν η σχέση σου έχει παραγίνει τοξική. Σημαντικές εξελίξεις πιθανότατα να φέρει και ο Απρίλιος με την Πανσέληνο στον Σκορπιό να πέφτει μέσα στον ερωτικό 5ο οίκο σου, η οποία παράλληλα ενεργοποιεί και την έκλειψη του προηγούμενου Οκτώβρη. Τη δεδομένη στιγμή ίσως κληθείς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σου, ενώ δεν αποκλείεται να σε προλάβουν τα γεγονότα και να βρεθείς σε ορισμένες περιπτώσεις προ τετελεσμένων καταστάσεων. Αν είσαι ελεύθερος/η, τότε μία μοιραία γνωριμία μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Η Αφροδίτη που περνά στο ζώδιο σου στα μέσα Ιουνίου ευτυχώς έχει να σου δώσει πιο ήπιες, ευχάριστες και χαλαρές καταστάσεις, ενώ εύκολα θα μπορέσεις να κάνεις καινούριες αξιόλογες γνωριμίες. Άλλωστε και η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22/6, στην οποία συμμετέχουν Ερμής και Αφροδίτη συνηγορούν σε αυτό και σε προϊδεάζουν για κάτι πολύ καλό. Εξαιρετικά καλά θα σου φερθεί και η Αφροδίτη στον Σκορπιό στα τέλη του Σεπτέμβρη που μόνο θετικά σε επηρεάζει, όπως και όταν θα περάσει κατά τον Νοέμβρη, ξανά στον Αιγόκερω. Επίσης και ο Άρης που στις αρχές του φθινοπώρου θα βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση να διεκδικήσεις, αυτά που θέλεις από το άλλο σου μισό. Ο Δεκέμβρης, από την άλλη, θα σου θυμίσει τον Φεβρουάριο, πιθανώς σε μία χειρότερη εκδοχή του. Πάντως μέχρι και την τελευταία μέρα του χρόνου, με την Νέα Σελήνη απέναντί σου στον Αιγόκερω, θα είσαι σε εγρήγορση!

2ο δεκαήμερο

Καβγάδες θα έχεις προς τα τέλη του Ιανουαρίου με το ταίρι σου που μπορεί και να παρατραβήξουν, αφού ο Άρης απέναντί σου θα κάνει σύνοδο με τον Ερμή και μάλλον θα ανταλλάξετε λόγια σκληρά, αν και με ειλικρίνεια. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω το 1ο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου μπορεί να σου φέρει ξαφνικές, αλλά ευχάριστες εξελίξεις με το ταίρι σου ή αν είσαι μόνος/η έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό θα λειτουργήσει πολύ καλά και θα φέρει νέα δεδομένα στη ζωή σου. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, ωστόσο, θα το παρακάνεις στο σεξουαλικό κομμάτι ή μπορεί αντί αυτού να σου βγει έντονη ζήλια και ελεγκτική συμπεριφορά. Δυσκολίες, πίεση και πολλές πιθανότητες χωρισμού, αν βρίσκεσαι σε σχέση έχει ο Μάρτιος, ειδικά στις αρχές του με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό, που μπορεί να πυροδοτήσει τα απωθημένα, τις φοβίες και τις ανασφάλειές σου. Το πέρασμά της από το δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο προς τα τέλη του Ιουνίου θα είναι ανέφελο κι αυτό σημαίνει πως θα έχεις την ευκαιρία να φτιάξεις πολλά από αυτά που σε προβληματίζουν στην σχέση σου και να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος /η, ίσως να γνωρίσεις έναν καινούριο έρωτα. Ιδιαίτερα υποστηρικτική σε όλα αυτά θα είναι και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, που πραγματοποιείται στις 6/7 και σχηματίζει θετικές όψεις με τον Κρόνο και την Αφροδίτη. Τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη, ο Άρης στο ζώδιό σου θα σου φέρει καβγάδες και εντάσεις, όμως επειδή κλείνει τρίγωνα με τον Κρόνο και την Αφροδίτη, σε πολλές περιπτώσεις θα λειτουργήσει ευεργετικά και μπορεί να δώσει αρκετά καλές εξελίξεις σε υπάρχουσες ή και καινούριες σχέσεις. Μετά τα μέσα Νοεμβρίου, η Αφροδίτη θα βρεθεί και πάλι απέναντί σου στον Αιγόκερω από όπου και θα σε βοηθήσει ιδιαιτέρως να έχεις την ερωτική ζωή που επιθυμείς.

3ο δεκαήμερο

Το καλύτερο νέο για σένα και τις ερωτικές σου σχέσεις είναι το γεγονός ότι από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Σεπτέμβριο ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στον Υδροχόο κι αυτό πραγματικά είναι μεγάλη ανάσα. Παρ' όλα αυτά θα βρίσκεται ακόμη απέναντί σου κατά την πρώτη Νέα Σελήνη του έτους που γίνεται στον 7ο οίκο σου, στον Αιγόκερω, όμως σε απόσταση ασφαλείας. Αυτό το φεγγάρι σου υπόσχεται ευχάριστες αλλαγές στην ερωτική σου ζωή. Εάν είσαι σε σχέση, μπορείς να ελπίζεις πως τα πράγματα με το ταίρι σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ εάν είσαι μόνος/η, τότε μπορεί αναπάντεχα να μπει ένα καινούριο πρόσωπο στη ζωή σου. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω κατά τα μέσα του Φεβρουαρίου μπορείς να περιμένεις πολλές ευχάριστες εξελίξεις, ενώ σίγουρα ο ρομαντισμός σου θα χτυπήσει κόκκινο. Η διέλευση της Αφροδίτης από το δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο στις αρχές του Ιουλίου θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή και γεμάτη από τυχερές ευκαιρίες. Εάν είσαι σε σχέση, όσο κι να δυσπιστείς, θα αντιληφθείς ότι πλέον το κλίμα ανάμεσα σε σένα και το άλλο σου μισό έχει γίνει φουλ ρομαντικό. Αν ξεκινήσεις τώρα μία σχέση, σίγουρα θα μοιάζει με παραμύθι, το όποιο όμως μάλλον θα διαρκέσει για αρκετό καιρό, ώστε να πιστέψεις και πάλι στον έρωτα. Η Πανσέληνος στις 21/7 στην τελευταία μοίρα του ζωδίου σου είναι αυτή που σου χαλάει το γλυκό, αφού γίνεται πολύ κοντά στον Πλούτωνα και σου θυμίζει το άσχημο παρελθόν. Δυστυχώς και ο Άρης στο ζώδιό σου θα προλάβει κάνει αντίθεση μαζί του, όταν κατά την αναδρομή του θα περάσει και πάλι στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω, στις αρχές Νοεμβρίου. Ακραίες και επίπονες συναισθηματικά καταστάσεις είναι αναμενόμενες. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό κοντά στα μέσα του Οκτώβρη, ήδη θα σου έχει κάνει αρκετή ζημιά με ξαφνικά δυσάρεστα γεγονότα και εξελίξεις. Τελευταία σου ελπίδα είναι η Αφροδίτη στον Αιγόκερω αρχές Δεκεμβρίου που δεν βάλλεται από πουθενά.

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved