ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2024: Τι φέρνει ο καινούργιος χρόνος για τα οικονομικά του;

Καρκίνε, θα είναι η τυχερή χρονιά σου το 2024 για την... τσέπη σου;

Λίνα Χαμπιλίδου
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2024: Τι φέρνει ο καινούργιος χρόνος για τα οικονομικά του;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου είναι ένας τομέας που ήδη από τις αρχές του έτους θα αρχίσει να σε απασχολεί έντονα, καθώς θα δεις μεγάλες και σημαντικές αλλαγές, ειδικά όπου εμπλέκονται και τρίτοι. Με τον Πλούτωνα να περνάει από τέλη Ιανουαρίου ξανά στον Υδροχόο είναι πολύ πιθανό είτε να αποκτήσεις χρέη και οφειλές που θα σε αναγκάσουν να κάνεις μία τελείως διαφορετική διαχείριση των χρημάτων σου, προκειμένου να μπορείς να τα καλύψεις, είτε θα βρεθεί ο τρόπος να αποπληρωθούν αυτά που ήδη έχεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές, προς τα πάνω ή προς τα κάτω, στο εισόδημα του/της συντρόφου σου και να επηρεαστείς από την όλη κατάσταση κι εσύ. Κληρονομικές υποθέσεις ή κάποια αποζημίωση, για παράδειγμα, από μία ασφάλεια ή μία δικαστική διαμάχη, έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σου δώσουν το «κεφάλαιο» και τη σιγουριά που χρειάζεσαι για να κινηθείς αλλιώς ή εάν πόνταρες σε αυτές και δεν πάνε τα πράγματα όπως ήθελες, να νιώσεις εντελώς ξεκρέμαστος/η. Σε περίπτωση που σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε μία επένδυση, να ξέρεις ότι μπαίνεις σε μία διαδικασία που ανεξάρτητα από το αν θα καταλήξει με επιτυχία ή όχι, θα σε έχει για καιρό δέσμιο/α. Οι συμβουλές από φιλικά πρόσωπα είναι μεν καλές, πολλές φορές όμως αντί να σε συγκρατούν σου δίνουν το «άλλοθι» για να κάνεις παράτολμες ενέργειες. Από τα πιο σημαντικά διαστήματα του έτους, θα είναι οι μήνες Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος.

2ο δεκαήμερο

Τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου αυτό που θα σε απασχολήσει περισσότερο από το οτιδήποτε θα είναι κάποια χρέη που θα προκύψουν εντελώς ξαφνικά ή χρήματα που θα δανείσεις σε κάποια κρίση γενναιοδωρίας σε ένα φιλικό σου πρόσωπο και μάλλον θα σου λείψουν. Απόφυγε να κάνες συνεργασίες με φίλους, γιατί δύσκολα θα κρατηθούν οι όροι που θα βάλετε και μπορεί να δημιουργήσεις καινούριες οφειλές. Το καλοκαίρι και συγκεκριμένα από τα μέσα Ιουλίου μέχρι και τα μέσα Αυγούστου είναι ένα διάστημα που μπορείς να περιμένεις πάρα πολλά στον οικονομικό τομέα. Η αλήθεια είναι ότι θα κινηθείς αρκετά παρασκηνιακά στην προσπάθειά σου να βελτιώσεις το εισόδημά σου και δεν θα διστάσεις να κάνεις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι ή δουλειές όχι και τόσο νόμιμες ή ξεκάθαρες. Ακόμη και στη δουλειά, θα κινηθείς πλάγια για να πετύχεις κάποια αύξηση ή μία προαγωγή που θα σε ανεβάσει οικονομικά. Η αλήθεια είναι πως δεν έχεις να φοβάσαι κάτι, τουλάχιστον προς το παρόν, και ίσως να μην καταφέρεις και πάρα πολλά, αν προτιμήσεις να κάνεις φανερές τις προθέσεις σου σε όλους. Προς τα τέλη του έτους, θα έχεις από τον κύκλο των μυστικών σου συμμάχων μία πρόταση για να συμμετέχεις σε κάποια επένδυση ή να ξεκινήσετε από κοινού μία καινούρια δουλειά, την οποία και κα,λό είναι να την εκμεταλλευτείς όσο καλύτερα μπορείς. Την ίδια περίοδο θα έχεις και την ευκαιρία να τακτοποιήσεις χρέη και οφειλές, αλλά και τις κληρονομικές σου υποθέσεις.

3ο δεκαήμερο

Μία σχετικά καλή περίοδος για τα οικονομικά σου είναι το 1ο δεκαήμερο του Μαρτίου, χωρίς ωστόσο να έχεις να περιμένεις κάτι αξιόλογο, πέρα από κάποιες ευκολίες και κάποια έξτρα χρήματα, όπως πχ ένα μπόνους, που θα είναι όπως περιστασιακά. Τα πιο σημαντικά γεγονότα σε περιμένουν από τον Αύγουστο κι έπειτα και μάλιστα τότε θα έχεις και την ευκαιρία να κλείσεις παλιές υποθέσεις, όπως για παράδειγμα χρέη που κουβαλάς καιρό, ή να σου έρθει ένα σημαντικό ποσό που σου χρωστάνε εδώ και καιρό. Επίσης υπάρχει η περίπτωση να έρθει και πάλι στο προσκήνιο μία συνεργασία που παλιότερα δεν είχες καταφέρει να κλείσεις και αυτή την φορά να πάνε όλα κατ’ευχήν και να έχεις και πολύ καλά κέρδη. Προς τα τέλη του έτους, θα πρέπει να δείξεις προσοχή στην διαχείριση των χρεών σου και καλό θα ήταν να έχεις κάνει κάποιου τύπου καβάτζα, γιατί μάλλον θα ξεφυτρώσουν εκεί που δεν το περιμένεις καινούρια. Εάν πρόκειται να προχωρήσεις σε κάποια επένδυση ή να κλείσεις μία οικονομική συμφωνία, τα δεδομένα θα αλλάξουν απρόοπτα και μπορεί, εάν έχεις βιαστεί, να καταλάβεις καθυστερημένα πως τελικά δεν σε συμφέρει καθόλου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved