ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2024: Ετήσιες Προβλέψεις

Καρκίνε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψή σου για το 2024

Λίνα Χαμπιλίδου
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2024: Ετήσιες Προβλέψεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Σε ζώδια του δικού σου Σταυρού γίνονται οι τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς, επομένως έχεις να περιμένεις σημαντικότατες εξελίξεις σε θέματα δουλειάς, αλλά και στα οικογενειακά σου. Συγκεκριμένα η Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 25/03 σε πιάνει για τα καλά, εάν είσαι γεννημένος/η στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, ενώ η Ηλιακή επίσης στο ζώδιο του Ζυγού στις 02/10, εάν είσαι στο τέλος του 1ου δεκαημέρου με αρχές 2ου. Η Ηλιακή που γίνεται στον Κριό σου στις 08/04 σε αφορά, εάν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Μάλλον έχει έρθει η ώρα να μπει το μαχαίρι βαθιά στο κόκκαλο και να λήξουν καταστάσεις και σχέσεις που σε επιβαρύνουν ή σε κρατούν δέσμιο/α στο παρελθόν. Ίσως, πάλι, να πάρεις αποφάσεις για μία αλλαγή στην καριέρα σου ή για μία μετεγκατάσταση. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο... τα απόνερα των εκλείψεων θα σε πιάσουν... για την ώρα. Πιο πολλά έχεις να περιμένεις από τη Σεληνιακή έκλειψη στις 18/09 στους Ιχθύς που επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο κι αυτό περισσότερο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και την προσωπική σου εξέλιξη.

Ο Πλούτωνας ρήμαξε πιθανώς όλα τα προηγούμενα χρόνια σχέσεις και συνεργασίες, όμως από τις 21/01 που θα ξαναπεράσει στον Υδροχόο θα αρχίσεις να βλέπεις φως. Στο σκοτάδι πέφτεις και πάλι από τις 02/09 έως και τις 19/11 που θα είναι και πάλι στον Αιγόκερω ανάδρομος, εάν έχεις γεννηθεί στις πολύ τελευταίες μέρες του ζωδίου. Πριν αρχίζεις να πανηγυρίζεις για ό,τι έχεις καταφέρει να περισώσεις, άσε να δεις πως θα διαμορφωθεί το τοπίο την τελευταία στιγμή.

Ο Κρόνος για όλο το 2024 θα βρίσκεται στους Ιχθύς και στον 09ο οίκο σου και το βάρος όλο θα πέσει σε θέματα σπουδών και επαγγελματικά, ενώ θα αναγκαστείς κατά κάποιο τρόπο, εάν δεν θέλεις να μείνει πίσω στα σχέδιά σου να το ρίξεις στην επιμόρφωση και την πιστοποίηση των γνώσεών σου. Πιεστικές μπορεί να είναι και κάποιες νομικές εκκρεμότητες που έχεις, ενώ για να πάνε καλά θα πρέπει να έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου, οπότε μην ελπίζεις ΚΑΙ τόσο στην καλή σου τύχη. Τα ταξίδια ίσως να σε παιδεύουν στην οργάνωση, ενώ μάλλον δεν θα είναι μόνο για χαλάρωση και διασκέδαση, αλλά συνδυασμένα με κάποια δουλειά ή υποχρέωση. Θα φτάσει μέχρι και τα τέλη του 2ου δεκαημέρου, το οποίο δεκαήμερο πιάνει δύο φορές, αφού θα το ξαναπεράσει μία βόλτα κατά την αναδρομή του που ξεκινάει στις 29/06 και θα κρατήσει μέχρι και τις 15/11. Οι δυσκολίες δεν θα φτάσουν ακόμη σε σένα, εάν είσαι του 3ου δεκαημέρου..

Τυχερές γνωριμίες και την αμέριστη βοήθεια των φίλων σου θα συνεχίσει να σου χαρίζει ο Δίας από τον Ταύρο μέχρι και τις 25/05. Η παρουσία του εκεί μπορεί να δώσει ακόμη και την πραγματοποίηση ενός μεγάλου σου ονείρου ή στόχου, ενώ θα διαπρέψεις στα πλαίσια μίας ομάδας ή μέσω συλλογικών δραστηριοτήτων. Δεν θα σε πιάσει μόνο εάν ανήκεις στο 1ο πενταήμερο του ζωδίου. Από τις 26/05 που περνάει στους Διδύμους θα αρχίσει να σε πριμοδοτεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία ή την υγεία σου, εάν είσαι του 1ου ή του 2ου δεκαημέρου. Ειδικά οι γεννημένοι/ες το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, καθώς εκεί γίνεται η αναδρομή του που κρατά από τις 09/10 έως το τέλος του χρόνου, θα νιώσουν ένα παραπάνω τη διαφορά. Θα έχεις μία μοναδική ευκαιρία να απαλλαγείς από άγχη και φοβίες, ενώ θα πάψεις να μπλοκάρεις μόνος/η σου τον εαυτό σου. Οι θετικές και αισιόδοξες σκέψεις θα σε οδηγήσουν στις σωστές επιλογές και θα οργανώσεις άριστα τις μελλοντικές σου κινήσεις. Σημείωσε πάντως ότι ευνοείσαι αρκετά για κρυφές συμμαχίες και πλάγιους χειρισμούς, ενώ ξετρυπώνεις κρυφούς εχθρούς και δεν έχεις να φοβάσαι το παραμικρό από αυτούς.

Σάκος του μποξ γίνεσαι για τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, εάν δεν προλάβεις να είσαι εσύ ο/η πρώτος/η που θα επιτεθεί, για όσο ο Άρης θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και στον 7ο σου οίκο (04/01-12/02). Μην περιμένεις ηρεμία αυτό διάστημα, περισσότερες θα είναι οι εντάσεις, οι καβγάδες και οι προκλητικές συμπεριφορές. Το ίδιο σκηνικό πάνω-κάτω θα ζήσεις στα επαγγελματικά σου από τις 30/04 που θα περάσει στον Κριό και μέχρι τις 08/06. Ωστόσο, σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να έχεις και κάποιου είδους κέρδος, αφού θα βγεις επιτέλους από το καβούκι σου και θα διεκδικήσεις την θέση και την καριέρα που σου αξίζει. Αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και αποφασιστικότητα θα έχεις και όταν θα επισκεφτεί το δικό σου ζώδιο (04/09-03/11). Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, θα σε προλάβει, πριν εκπνεύσει το έτος και θα σε πιάσει μία από την καλή και μία από την ανάποδη (ανάδρομος από 07/12) στα οικονομικά σου. Σε αυτόν τον τομέα ό,τι άνοιγμα κι αν σκόπευες να κάνεις ή πρόλαβες να ολοκληρώσεις θα πρέπει εκείνο το διάστημα να «κάνεις πίσω τα καράβια» για να μην έχεις απώλειες και καταστροφές.

Στις προσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες, θα έχεις δύο φορές αυτή τη χρονιά την εύνοια της Αφροδίτης, όταν θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, μία στην αρχή (23/01-16/02) και ξανά πάλι προς το τέλος (11/11-06/12). Εννοείται πως καθόλου δεν θα σε αδικήσει, ούτε φυσικά όταν θα είναι στο δικό σου ζώδιο (17/06-10/07), αλλά ούτε και κατά τη διέλευσή της από τον Σκορπιό και τον 5ο σου οίκο (23/09- 16/10). Στον Λέοντα (11/07-04/08) και τον Υδροχόο (16/02-10/03) θα σου προσφέρει οικονομικά κέρδη και ευκαιρίες. Θετικά θα επηρεάσει την πορεία των επαγγελματικών σου, όταν θα βρίσκεται στον Κριό (05/04-28/04), ενώ για την οικογενειακή σου ευτυχία και το σπίτι σου θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της όσο θα βρίσκεται στον Ζυγό (29/08-22/09).

Από τις τρεις αναδρομές του Ερμή η πιο σημαντική για εσένα είναι σίγουρα αυτή που γίνεται στον Κριό (02/04-25/04) αφού θα επηρεάσει ζητήματα που αφορούν την καριέρα και την δουλειά σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Θα μπορούσε βέβαια να πιάσει μία συνεργασία που είχες ξανασυζητήσεις και στο παρελθόν. Τα κλασσικά προβλήματα του ανάδρομου με παρεξηγήσεις, βλάβες, καθυστερήσεις και λοιπά θα τα έχεις όταν θα είναι στην Παρθένο ανάδρομος (05/08-29/08).

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved