ΤΑΥΡΟΣ 2024: Αισθηματικές Προβλέψεις

Ταύρε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2024 

Λίνα Χαμπιλίδου
ΤΑΥΡΟΣ 2024: Αισθηματικές Προβλέψεις

Ταύρε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στις 25/2 στην Παρθένο φαίνεται πως θα σου προκαλέσει αρκετές δυσκολίες στον ερωτικό τομέα και μπορεί τόσο να φέρει δυσάρεστες εξελίξεις μέσα στην σχέση σου, ειδικά αν νιώθεις πως πιέζεσαι να ικανοποιήσεις τα θέλω της άλλης πλευράς, όσο και εμπόδια στο να δημιουργήσεις κάποια καινούρια. Ίσως κιόλας να προτιμάς την μοναξιά σου, από το να συμβιβάζεσαι. H Πανσέληνος του Απριλίου, απέναντί σου στον Σκορπιό, και η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου στο ίδιο ζώδιο θα επηρεάσουν επίσης σε μεγάλο βαθμό τις ερωτικές σου σχέσεις. Στην πρώτη περίπτωση, οι αλλαγές θα είναι μεγάλες και δύσκολες συχνά, αφού μπορεί μέσα από κάποια γεγονότα να έρθει το οριστικό τέλος σε μία σχέση σου, ακόμη κι αν προσπαθήσεις με νύχια και με δόντια να την κρατήσεις. Μην ξεχνάς ότι αυτή η Πανσέληνος γίνεται απέναντι σχεδόν από την μοίρα της έκλειψης του περασμένου Οκτωβρίου και την ενεργοποιεί, φέρνοντας μοιραίες εξελίξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως να μπει ένα άτομο στη ζωή σου που θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Η δεύτερη λειτουργεί αρκετά πιο ήπια και θα σου χαρίσει την πολυπόθητη σταθερότητα. Όσα έχεις χτίσει μέσα στην χρονιά θα δεις πως μπορούν να κρατήσουν στον χρόνο, ενώ αν ξεκινήσει τότε μία σχέση έχει τις προδιαγραφές να διαρκέσει καιρό και θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια. Από τους πιο απαιτητικούς μήνες είναι και ο Μάιος, με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιό σου και να τετραγωνίζει τον Πλούτωνα, προς τα τέλη του μήνα. Μπορεί να δώσει ακραίες καταστάσεις μέσα στη σχέση σου ή έναν έρωτα που μεν θα υπάρχουν έντονα και βαθιά συναισθήματα, αλλά και αρκετή τοξικότητα. Κάτι ανάλογο και κομμάτι πιο σκληρό, μπορεί να βιώσεις και όταν ο Άρης έρθει στο ζώδιό σου, κοντά στα μέσα του Ιούνη και συναντηθεί με τον Πλούτωνα. Μία εξαιρετική καινούρια γνωριμία μπορεί να κάνεις στις αρχές του Αυγούστου ή τότε να υπάρξει μία πολύ θετική εξέλιξη που θα αφορά την κοινή πορεία σου με το ταίρι σου. Την ίδια περίοδο ο ανάδρομος Ερμής στις πρώτες μοίρες της Παρθένου μπορεί να σου φέρει πίσω κάποια παλιά αγάπη ή να ανακινήσει θέματα και προβλήματα από το παρελθόν με το ταίρι σου.

2ο δεκαήμερο

Τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου είναι ένα διάστημα που πρέπει να προσέξεις για να διαφυλάξεις όσα έχεις, καθώς τα τετράγωνα της Αφροδίτης με τον Δία και με τον Κρόνο μόνο σταθερότητα και ηρεμία δεν σου εγγυώνται. Πολύ πιθανό να φερθείς επιπόλαια και να μην εκτιμήσεις όσα σου προσφέρει το άλλο σου μισό. Στο τέλος όμως θα το μετανιώσεις, για αυτό καλύτερα να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις και να μην αφήνεις να σε παρασύρει ο ενθουσιασμός. Σε καλύτερη μοίρα βρίσκεσαι, αν είσαι ελεύθερος/η, αφού θα τη ζήσεις τη ζωούλα σου, όμως μην ποντάρεις στο μέλλον και μην κάνεις σχέδια. Συνταρακτικά γεγονότα μπορείς να περιμένεις με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 8 Μαΐου, που πραγματοποιείται πολύ κοντά στον Ουρανό, τα οποία μεν θα σε βρουν απροετοίμαστο/η και μπορεί να σε σοκάρουν, για παράδειγμα μπορεί να χωρίσεις εντελώς ξαφνικά ή να βρεις τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου, όμως οπωσδήποτε θα συμβούν για το καλό σου. Προσπάθησε να δείξεις ψυχραιμία και προσαρμοστικότητα, αλλά και να σκέφτεσαι πως πολλές φορές το να «ξεβολεύεσαι» είναι ωφέλιμο, αλλά και απαραίτητο για να φέρεις στην ζωή σου τις καταστάσεις που επιθυμείς πραγματικά. Λίγο μετά θα περάσει και η Αφροδίτη στο δικό σου δεκαήμερο και μπορεί να απαλύνει κάποιες καταστάσεις. Θετικά θα λειτουργήσει επίσης και το πέρασμα του Άρη από σένα στα τέλη του Ιουνίου, χωρίς να σου δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα, αντιθέτως, μπορεί να τονίσει συναισθήματα και πάθη. Φανταστικό θα είναι το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου με την Αφροδίτη απέναντί σου να σε επηρεάζει μόνο θετικά και να σου χαρίζει απλόχερα έρωτα, πάθος, καινούριες γνωριμίες, αλλά και σταθερότητα, ασφάλεια και πληρότητα.

3ο δεκαήμερο

Σημείωσε από τώρα πως οι τελευταίες μέρες του Μαΐου έχουν να σου δώσουν πολλές και συνταρακτικές εξελίξεις, αφού στο δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο θα βρίσκεται η Αφροδίτη και θα συναντήσει διαδοχικά των Δία και τον Ουρανό. Με Αφροδίτη/Ουρανό ο κίνδυνος για έναν χωρισμό είναι πιθανότατος και μάλιστα στα ξαφνικά. Ωστόσο, με τον Δία να σε προστατεύει ή θα σώσεις την κατάσταση την τελευταία στιγμή ή πολύ γρήγορα θα βρεις καινούρια αγκαλιά για να τον ξεπεράσεις, αν βέβαια δεν είσαι εσύ αυτός/η που θα ξεμυαλιστεί πρώτος/η και θα πει το τελευταίο αντίο. Αν είσαι ελεύθερος/η, τότε δεν έχεις και πολλά να φοβηθείς. Αντιθέτως η τύχη σου ανοίγει κι έρχεται στον δρόμο σου ένας κεραυνοβόλος έρωτας που θα σου αλλάξει την ζωή και θα σε κάνει να την δεις με άλλα μάτια. Τα συναισθήματα που θα νιώσεις θα είναι πρωτόγνωρα και οι εμπειρίες μέσα από αυτήν την σχέση μοναδικές. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται ο Ιούλιος, με την σύνοδο Άρη/Ουρανού στο ζώδιο σου που μπορεί να δώσει ξαφνικούς, ακραίους καβγάδες και αψυχολόγητες συμπεριφορές, με κατάληξη έναν χωρισμό που μόνο βελούδινος δεν θα είναι. Απρόβλεπτος πολύ είναι και ο Οκτώβριος κατά τα μέσα του, όταν η Αφροδίτη θα βρεθεί απέναντί σου να κοντράρεται με τον Ουρανό. Τότε, ίσως δεις για άλλη μία φόρα τα πάντα να έρχονται τούμπα. Το όλο κλίμα θα πυροδοτήσει και η Πανσέληνος στις 15/11 στο ζώδιό σου που επίσης μπορεί να δώσει απρόσμενους έρωτες, αλλά και αναπάντεχους χωρισμούς.

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved