ΤΑΥΡΟΣ 2024: Τι φέρνει ο καινούργιος χρόνος για τα οικονομικά του;

Ταύρε, θα είναι η τυχερή χρονιά σου το 2024 για την... τσέπη σου;

Λίνα Χαμπιλίδου
ΤΑΥΡΟΣ 2024: Τι φέρνει ο καινούργιος χρόνος για τα οικονομικά του;

ΤΑΥΡΟΣ ♉

1ο δεκαήμερο

Μετά από τα γενέθλιά σου, θα αρχίσουν να παίρνουν μπρος τα οικονομικά σου, αν και πιο μπροστά θα έχεις αρκετές ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο για να προετοιμάσεις το έδαφος, ώστε να αρχίσεις να βλέπεις θετικές αλλαγές. Αυτό που θα φέρει τα πάνω κάτω στο εισόδημα σου είναι η πορεία που θα πάρει η καριέρα σου και οι αποφάσεις που θα πάρεις για τα επαγγελματικά σου. Δεν αποκλείεται να πάρεις κάποια προαγωγή που θα φέρει άλλον αέρα στο πορτοφόλι σου. Δεν είναι, επίσης, καθόλου απίθανό να ξεκινήσεις να δραστηριοποιείσαι σε έναν εντελώς διαφορετικό κλάδο και μάλιστα γρήγορα να αρχίσεις να έχεις πολλαπλάσια κέρδη από αυτά που μέχρι τώρα ήσουν συνηθισμένος/η. Εάν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, τότε κάποια επένδυση ή επέκταση στις δουλειές σου θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και πλέον θα παίζεις σε άλλα επίπεδα, που σημαίνει και με άλλα ποσά. Μέσα στον Μάιο, μπορεί να έχεις μία πολύ καλή εξέλιξη που να αφορά τα κληρονομικά σου ή κάποια αποζημίωση, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθούν τρόποι να αποπληρώσεις εύκολα ή ακόμη και να απαλλαχθείς από χρέη και οφειλές, ειδικά εάν έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένειά σου. Από τα τέλη του μήνα αυτού, μέχρι και τα μέσα του καλοκαιριού θα έχεις επίσης τη βοήθεια του Δία που μπορεί να σου δώσει εξαιρετικές ευκαιρίες. Σημαντικός μήνας σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρέη και τις οφειλές σου, αλλά και για τα κληρονομικά σου ή επενδύσεις που μπορεί να σκέφτεσαι είναι ο Νοέμβριος.

2ο δεκαήμερο

Αν δεν είχες τον Κρόνο να σου φέρνει εμπόδια στη δουλειά που συχνά μεταφράζεται και ως απώλεια χρημάτων, τότε πραγματικά ο Ιούνιος θα ήταν ο καλύτερος μήνας για να βγάλεις λεφτά και μάλιστα πολλά. Είναι πολύ πιθανό να κλείσεις μία καλή συμφωνία ή να πάρεις κάποια αύξηση στη δουλειά σου, όμως θα πρέπει να κοπιάσεις πολύ για να βγάλεις αυτά τα παραπάνω χρήματα. Το ίδιο ισχύει και εάν προσπαθήσεις να κάνεις μία δική σου δουλειά με την ελπίδα πως θα έχεις εύκολα και καλά κέρδη. Σε αυτή την περίπτωση, θα απογοητευτείς. Ευτυχώς, από τα μέσα του καλοκαιριού και έπειτα θα έχεις τον Δία να ισορροπεί κάπως την κατάσταση και θα διορθώσεις πολλά από τα σπασμένα. Πάντως, προς τα τέλη της χρονιάς, θα έχεις εκ νέου να αντιμετωπίσεις στο χώρο της δουλειάς διάφορα προβλήματα που θα σου δημιουργήσουν οικονομική ανασφάλεια, επίσης εξαιτίας του Κρόνου, ενώ μπορεί να έχεις πίεση και λόγω χρεών. Σίγουρα δεν είναι μία καλή περίοδος για να επενδύσεις τα χρήματά σου. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μην το βάζεις κάτω στις δυσκολίες και να είσαι σίγουρος/η μέσα σου πως στο τέλος θα ανταμειφθείς κατά πως πρέπει.

3ο δεκαήμερο

Ο Ιούνιος είναι ένας από τους μήνες του 2024 που θα φέρουν εξελίξεις στα οικονομικά σου, όμως είναι πολύ εύκολο να εξαπατηθείς και να χάσεις χρήματα και μάλιστα από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Θα πρέπει να είσαι αρκετά καχύποπτος/η με ό,τι σου προτείνουν και να κρατάς πολύ μικρό καλάθι, λιλιπούτειο, όταν σου υπόσχονται εύκολα ή μεγάλα κέρδη. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις οποιαδήποτε εμπλοκή με τρίτα πρόσωπα, όμως και σε προσωπικό επίπεδο να μελετάς την κάθε σου κίνηση και να μην ρισκάρεις αλόγιστα. Την εύνοια του Δία θα αρχίσεις να την έχεις από τον Νοέμβριο και έπειτα, όμως και πάλι θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με το πώς θα διαχειριστείς τα χρήματα που θα σου έρθουν, ίσως μάλιστα και από κάποια κληρονομιά ή μία αποζημίωση. Πιθανώς να παρασυρθείς και να νομίζεις ότι είναι ατελείωτα με αποτέλεσμα να τα κατασπαταλήσεις, χωρίς να κάνεις κάτι ουσιαστικό που θα σου μείνει και θα σε εξασφαλίσει. Πάντως και αυτή την περίοδο θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί έτσι όπως θα είσαι φορτωμένος/η, δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν οι επιτήδειοι που θα θελήσουν να σε εκμεταλλευτούν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved